לשבור שתיקה ב
אנשים

PRPR9

New member
../images/Emo41.gifmissFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5

missFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5

גרבע

New member
../images/Emo207.gifעזרה../images/Emo70.gif

למישהי יש סירטונים של האוסיס\simple plan\ 3doors down על המחשב והיא יכולה להעלות לי ?זה ממש דחוף כאילו סירטונים עם השירים שלהם.. תודה מראש
+

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifתתחדשי ../images/Emo9.gif

מורן את חייבת לעזור לי לעשות חתימה :[[ אני כבר שנים מנסה לחשוב על משו

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo207.gif אההה!!! ראיתי הופעה של יוני בלוך!!!../images/Emo6.gif

הוא הבנאדם הכי חמודי בעולם!!
זאתי הייתה הופעה במסגרת של סלקום
והיה כזה כיף!הייתי שורה ראשונה! והם השתגעו על הבמה ושפכו את השתיה שלהם והפילו מיקרופונים XD(זה הזכיר לי את דאגי משום מה...) ובסוף בשיר אחריות במשפט:"אם צריך גם אני אבוא לתת לך יד" אז הושתתי לו יד כזה והוא לחץ אותה ועשה תודה עם הראש XD ואז חברות שלי ניסו להיכנס לאיפה שהם הופיעו (הם היו שמה ולא נתנו כל כך להיכנס) ואני ישבתי בחוץ עם חברה אחרת וכשהיא הלכה ראיתי שהן נכנסו ולא הכניסו אותי! ואמרתי שאלו חברות שלי ובכל זאת... ואז בסוף הצתלמתי עם יוני ואז הלכנו לאיפה שהאוטו שלהם וארז חתם לי ושתינו לו מהבירה... עזבו XD והצתלמנו עם תומר החמודי XD והוא גם חתם וגם טל והיה לי ממש ממש ממש כיף!!! ועזבו שהייתי פעם כבר בהופעה שלהם וקיבלתי מפרט וחתימה גם מיוני אבל אז מה כיף להתלהב
סתם רציתי לפרוק XD

sweet shir

New member
אני חולההה על יוני DD:

איזה כיף לך<<: אבל לונורא אני הייתי בהופעה שלו ביום העצמאות<<<<: כל מה שאני זוכרת זה שהבסיסט והגיטריסט היו בצד הימיני שלו אז אחד היה בלונדיני וחעמוד ואחד היה לו שיער ממש חלק שהזכיר לי את ג'ארד ליטוXD בקיצור: איזה כיף לך$#@$#@$#$#@$ ביצ'. XD

ZivMusic

New member
../images/Emo207.gifעשיתי מייספייס!@#^&$%$ XDD

ת'אמת עשיתי רק בשביל להגיב למק XDD ות'כלס אני גמלא ממש מבינה כלום שמה
קיצר למי יש גם? ~שאני לא יהיה לבד~

white in Angel

New member
לי יש

תחפשי אותי בקישור הזה www.myspace.com/hadar369 אני הדר [אני לא זוכרת אם הצגתי את עצמי כשהצטרפת ^^"]

white in Angel

New member
לי יש, לי יש

תחפשי אותי בקישור הזה www.myspace.com/hadar369 אני הדר [אני לא זוכרת אם הצגתי את עצמי כשהצטרפת ^^"], תחפשי אותי בקישור הזה

talosh1234

New member
../images/Emo207.gifלמישהי יש את השיר

של מישהי ישראלית .. אבל היא שרה באנגלית שיר יפה כזה שמשמיעים אותו עכשיו הרבה מקווה שתבינו XD תודה

Noa XDD

New member
חיחי גם אני ידעתי ^__^" ויש לה עוד מלא שירים

יפים, אני ממליצה :)

rox love BSM

New member
מנצ'סטר! מנצ'סטר!! ../images/Emo6.gif

רק אצלי בבית כולם מתרגשים מזה?XDDDD

למעלה