לשבור שתיקה ב
אנשים

dougie10

New member
כייףף.....לךך!!......תהני!

תהההנננייי!! שיהייה לך כיף בבריכה XD כ"כ בא לי לנסוע לאילת עכשיו!!...לקחת חופש מהבצפר...למרות שנשאר עוד קצת!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifסורי בנות שלא פתחתי היום, כי

[את השרשור השבועי כמובן] יש לי מחר בגרות באדרכילות ובגלל זה כל היום לא הייתי על המחשב וגם הסיבה שאני כבר לא הרבה בפורום היא שהמחשב שלי ממש איטי, ואי אפשר להיות בו יותר מ-5 דקות
אני לא סובלת את זה וגם אין התקן שמע
אני לא יכולה להיות על המחשב בלי מוזיקה.. תקראו לי מוזרה אבל ככה אני
הו, ומחר גם שיעור נהיגה שני, משקשקתתתת כמה תמרורים יש לי ללמוד
בכל מקרה, תאחלו לי בהצלחה
הולך להיות מזוויע
וד"א במתכונת באדרכילות שזה המגן, קיבלתי 93!! חעחעחע אני שמחהה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גוד לאק לאב! ../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

לי הייתה היום מתכונת חוזרת בערבית שגם הלכה זוועה
נמאס לי. ויום ראשון הבגרות
תתחילי ללמוד לתאוריה! לא מסכימים להמשיך ללמד אחרי שיעור 15 אם לא עברת תאוריה, ותאמיני לי שזה יגיע מהר. גאה בך!
DD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטנקיו כפרע../images/Emo23.gif

הבגרות הייתי קלי קלותת אני עוברת בכל מקרה, עם המגן שיש לי.. איך לא מועחעחעחע והשיעור השני עבר סבבה....קשה להתרגל להילוכים אבל סבבה, אני כבר אתפוס את העניין
אני מתה מהתיאוריה כמה יש לעשות ולזכורררר, אררר בהצלחה בבגרות
מקווה שהמתכונת טובה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifטי-וי|MTV Hits, אם מישהי תשאר ערה

יש היום [עוד שעה] ב-00:30 חמישה קליפים של מק'. קמתי מאוחר היום אז עד שאני אצליח להירדם אני אצפה בזה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo44.gif+../images/Emo207.gif*** ../images/Emo122.gif

הצלחה אישית ב../images/Emo43.gif אנשים

המתורגמנית מספר אחת לשפת הסימנים, לי דן, הלא היא "האישה מהבועה", תתארח בשעה 19:00 בפורום כבדי שמיעה וחרשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1647&MessageId=116943521
הערב החל מהשעה 20:00, יתארח בפורום תפוז למען הקהילה מר זוהר גורן אהרון מאל"י- האגודה להגנת הילד. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1860&MessageId=116924386
במהלך הסופ"ש הקרוב, יתארחו בפורום ספינינג שלושה רכזי קורסים להכשרת מדריכי רכיבת סטודיו: מר דיוויד רודריגז, מייסד שיטת, NGIC ProCycling נציג B.Academy - ביה"ס להסמכות ולימודי המשך בתחומי הכושר והמחול מר רן מגן רכז קורס מדריכי רכיבת אופניים בסטודיו בבית הספר למאמנים ומדריכים במכון וינגייט. מר שמעון בכר, Schwinn Master Instructor בישראל, נציג SPORT ACADEMY - בית הספר למקצועות הספורט. הם ישיבו לשאלות בנושא וכן יציגו את מצע/עמדת המוסדות אותם הם מייצגים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1378&MessageId=116898136
מהו סיפור ההצלחה האישית שלכם? פורום לחיות בהרמוניה מזמין אתכם לספר לנו על סיפור ההצלחה האישי שלכם בתחומים שונים בחיים ואולי לזכות בעותק של הספק "סוד השפע" של ענת לב-אדלר ורונית נשר בהוצאת ידיעות ספרים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=283&MessageId=116988451
אתם שואלים - ויוה עונה! תמיד רציתם לשאול את ויוה שאלות ולא היו לכם דרכים לעשות זאת? במסגרת שיתוף הפעולה המתמשך בין פורום טלנובלות בתפוז לבין דורי מדיה גרופ, אנו שמחים להעניק לכם את האפשרות לעשות זאת. אם יש לכם שאלות, בקשות, טענות, המלצות וכל דבר שאי פעם רציתם לומר להנהלת ערוץ ויוה, הנהלת ערוץ ויוה פלטינה ו/או דורי מדיה גרופ - העלו אותם בשרשור מיוחד שיועבר לגורמים הנ"ל וייענה על ידם במרוכז: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=230&MessageId=116947153
הצביעו למצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=116979685

adiozery101

New member
חחח שיהיה לכולם לג בעומר שמח וכיפי ../images/Emo6.gif

הייתי אמורה לנצלש את זהה או לפתוח הודעהה P:

adiozery101

New member
../images/Emo207.gif מישהי יודעת איפה מקפליי יהיו בסיבוב

הופעןת ?! יש למישהי מושג אם הם יהיו בהולנדד ?! : \ ??

לפי מה שכתוב במייספייס שלהם הם יופיעו רק

באנגליה ובאירלנד אם את רוצה תיכנסי למייספייס שלהם ותבדקי :]

rox love BSM

New member
מה זאת אומרת איפה הם היו?

בכל 3 הסיבובים הם היו בבריטניה כלומר אנגליה סקוטלנד ווילס שזה באותו האי ובדבלין שבאירלנד שזה חצי שעה טיסה משם בערך. הם היו בארה"ב רק כדי לקדם את הסרט והם לא עשו שם סיבוב הופעות והם לא הודיעו על אחד. אותו דבר אירופה,אני קראתי שהם מתכוננים לסיבוב חדש בערך בספטמבר אוקטובר נובמבר משהו כזה... אבל שוב רק ב UK

adiozery101

New member
אהה תודהה P:

א כאילוו החופשש הם לא יהיו בהולנד או בארצות אבריתת ?! :( בעסהה

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo26.gifבלוג חדש ממקפליי../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif

SUPER RECORDS Hey everyone, As you may have heard, we have created a brand new record label called "SUPER RECORDS"! We are all unbelievably excited to be releasing our new album and singles through our own label as it now allows us to have complete creative control over our music. This means that from now on, everything you see and hear from McFLY comes 100% from us and no one else! Obviously this is a huge step in our career and we would not be able to do it without all our incredibly loyal fans. Your support was a huge factor in the decision to start this new venture and we hope you are all as excited as we are. We are almost finished making our 4th studio album and we truly feel it is the best we have ever made. We hope you are as eager to hear it as we are to release it...it wont be long! The single will be out on July 14th and the album on the 21st but you will start to see and hear a lot of changes before then. So, watch this space! Tom, Danny, Dougie and Harry בקצרה, הם מספרים על סופר רקורדס, וכל מיני דברים שאנחנו כבר יודעים

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה וגם שכחתי להעתיק את זה(המוטו שלהם)

SUPER RECORDS - Saving The World, One Song At A Time

ligalosha

New member
סליחה על הבורות אבל... ../images/Emo9.gif

הם כאילו הקימו חברת תקליטים משלהם ,והם בעצמם נמצאים בה?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן, כאילו לא חברה- חברה שהם מייצגים גם

מלא אומנים אחרים וזה, פשוט הם מקליטים בעצמם ומיחצנים את עצמם וכאלה אפשר לומר

למעלה