לשום ולעשבים בפרט ולכולם בכלל

princeOFdream

New member
לשום ולעשבים בפרט ולכולם בכלל../images/Emo70.gif

נתחיל בסיפור קטן... אני נכנס לתפוז ואני רואה שם מימין למעלה, מהבהב לי- 'מסר חדש', אני אומר לעצמי, נחמד, מעניין מה זה? ונכנס לתיבה. פתאום אני רואה, וואלה, נשלחה תגובה לתמונה שלי ואומר לעצמי מגניב, אמנם את הרוב אמרו לי עליה אנשים בבית ובפורום אחר (כאלה שלא מחביאים את עצמם), אבל בכל זאת זה מעניין... אז אני נכנס בציפייה ומה אני מוצא? שני מסרים- אחד מקליפת השום שכותבת לי פסיכולוגיות בגרוש על האף, ומה שזה מעיד על האופי שלי (בעיקר אני זוכר 'חסר עמוד שדרה') וכאלה, ומסר משירת העשבים שגלה לי סוד שלא ידעתי, שזה שאני חייל בגבעתי לא קשור לדרך הלוחמים ושאני צריך להשקיע את האנרגיות בדברים אחרים- נעשתה מומחית זאתי פתאום... ראשית, אראה לכם מה כתבתי שם היות ואני מניח שגם-ככה לא יהיה להן האומץ להיכנס ולהסתכל: "אני חושב שכדאי מאד שאתם תשימו לב איפה אתם משקיעים את האנרגיה שלכם- כותבים כל מיני תגובות טפשיות לתמונה (שבקלות אני יכול לפנות אל מישהו ולטעון שהן התנכרות אישית, ואתם רק תסבלו מזה), מקשקשים לי בשכל שטויות שמעניינות אותי כקליפת השום כמו ילדים קטנים שלא יודעים לקבל ביקורת, וכל זה פה אצלי, בלי שום בושה! אני מציע מאד שתמצאו איפה להשקיע את האנרגיות שלכם אתם, כי אתם בטח לא מתנהגים כמו אותם לוחמים ללא-רבב או יצורים נאורים שאתם מתיימרים להיות, אלא כתינוקות מטומטמים שלא למדו דבר בחיים שלהם..." ודבר שני אני רוצה להעיר כמה הערות פה בפני כולם- מה אתם חושבים? אתם חושבים אולי כמוני שהיות וההודעות העלובות שהמדוברים כתבו פה לאחרונה נמחקו, אז הם החליטו להיתפל אלי בדף שלי ומעבר לכך היות והביקורת שלי כנראה הייתה מספיק אמיתית כדי לפגוע בהן, אז הם ניסו להעליב אותי בתגובה לתמונה שלי- תגובה לדבר יחסית אישי שהסכמתי לחשוף ועוד בפני כולם. אז מה אתם חושבים? אני חושב נכון? ועכשיו לכמה הערות- אני חסר עמוד שדרה?איזה אחת מנסה לפגוע בי ולעלוב בי בפני כלמיני אנשים על דברים אישיים שחשפתי ואני חסר עמוד שדרה? ודשבר שני, בואו נדבר קצת על אנרגיות, מי פה מאמין שלהשקיע אנרגיות בלנסות לפגוע בצורה אישית באדם שאתם בכלל לא מכירים, בגלל שהוא ביקר אתכם ביושר וכפי הנראה צדק מאד, זה להשקיע אנרגיה בדבר חשוב שהולם את דרך הלוחמים? אני חושב שזה דבר קטנוני ופתאטי אם תשאלו אותי.

סליחה טעות

הנחתי הנחה שאם אתה כותב בפורום "דרך הלוחמים" אז אתה בחרת בדרך ומתוך הנחה זו צדתי התנהגות שלך והעלבתי אותך זה כל כך ברור שאני מנסה להעליב אותך אבל לא עלה בדעתי שזה יהיה כל כך קל מבחינתי היית אמור לזהות שאתה נעלב (לזהות צרכן אנרגיה) ולעשות עם זה משהו אז כמו שאמרתי אני מתחייבת לא להתיחס אליך יותר סליחה טעות!!!!!!!

נפלת בפח ... אבל זה בסדר

חוצמזה ניסיצי להבין את הקשר בין סאדו מאזו ובין להיות ללא רבב ולא כל כך הצלחתי אז אם תוכל להסביר... כבר שאלתי אותך על זה לפני הרבה זמן ולא ענית...

princeOFdream

New member
למקרה ובכלל תספיקי לראות את זה...

ראשית לא שאלת אותי מעולם שאלה כזו, מלבד הפעם הנוכחית שאת לא באמת מצפה שאני אבזבז את זמני כדי להשיב לך עליה. את והחברה שלך כאן, אם כל הרצינות שאתן לקוחות בה את השטויות שלכן - 'נפלת בח', 'נעלבת וזה היה קל' וכל הקשקשת לא באמת שוות שאאתן לכן יותר מדי תשומת-לב, הרי בכל מקרה אתן מתעקשות לשכנע את עצמכן שאתן יוצאות מזה טוב. מה לעשות? יש כאלה, בזמן שכולם כבר מבינים כמה יצאתן על הפנים, אתן תמשיכו לשכנע את עצמכן, אז באמת שאין טעם... ולבסוף, אם התעניינת באמת בשאלה הזו, היית צריכה לשאול אותה כשעוד הסתכלתי עליך בעין יפה.

ibag

New member
הן באמת יצאו מזה טוב

ואתה באמת נפלת בפח.
אז תהיה גבר ותגיד תודה על המתנה הנפלא שקיבלת מהן. אחרת תבזבז את פירוריה האחרונים שלה, ולי אישית זה נראה מאד חבל.

קודם כל היא לא חברה שלי

שנית כן שאלתי אותך ב2/8 בשרשור " איך מוחקים את תולדות החיים" מה ההסבר למה שכתבת": ציטוט: אתה יכול להסביר?ו תוהה באפלה ו 12:52 | 02/08/05 הסיפור הזה מתחבר לי בסיפור נוסף- סיפורו של מר ווסון, אותו מטרוף שהפך את משפחתו לכת של התעללות וגילוי אריות בשליטתו (לבסוף רצח כ9 מילדיו- לפי זכרוני). וכל זה ועוד סיפורי אונס רבים ואכזריים שכל-פעם צצים בעיתון מעלים בי מחשבה קודרת. אני יודע שאותם הסיפורים למרות שאני לא מצדיק התנהגות כזו בשום צורה והאשמים בהם לדעתי הם בין הפושעים הגדולים ביותר וראויים ללא פחות ממאסר עולם שיזכיר להם את פשעיהם לעד ובנוסף הכאב העצום של הקורבנות והידיעה שאני מעולם לא יפשע בכזה דבר- כל אלו מגרים אותי עד מאד!

princeOFdream

New member
אנשים אומרים מלא דברים,

שאת עם הסגירות שלך לעולם לא תביני. אבל אם כבר את מעוניינת לדעת משהו על מה שכתבתי שם, בואי ואספר לך סיפור קטן כי את מאד מזכירה לי דבר-מה... אני לעומתך, לא מתחבא מאחורי מסך המחשב ומחפש למצוא לעצמי דרך להרגיש כמישהו שלומד להגיע להארה רוחנית דרך האינטרנט, למרות שזה עושה לך טוב, מה לעשות זה לא זה. אני לעומתך באמת מתעסק בדברים בהם אנו דנים בפורום הזה (אוי, סליחה, את כבר לא נחשבת 'אנו' כי החליטו שאין לך פה באמת מקום ואת רק ממשיכה להראות עד כמה זה נכון), ובמסגרת הדברים הללו בהחלט נתקלתי בכמה כתות כאלו: לוקחים אנשים מסכנים כמוך, עושים להם שתיפת מוח כמו שאת עושה לעצמך יופי, וגורמים להם לחשוב שהם נאורים ומוארים, אבל אז, במסגרות נורמאליות (מחוץ לאותן כתות) פתאום מוצאים שאת לא מתנהגת כראוי למסגרת, את חושבת שאת מעל כולם- מתנשא, סנובית כי את חושבת שרק חברי הכת שלך מוארים באמת, ואז פולטים אותך מהמקום, כתוצאה מזה, את מתחילה להתנכר לכל הנוגעים בדבר עושה דברים נפשעים שבכלליות אין בעיה לעצור אותך עליהם, אבל בסוף הדבר הכי טוב זה לתת לך לשקוע בחרא של עצמך (הנה קצת BDSM במיוחד בשבילך) עד שאולי תתפקחי ותשני את דרכך... אז הנה לך שיעור קטן על כתות עם מעט תבלין BDSM"י, אני אתן לך להמשיך לחיות באשליות שלך משום שאנשים כמותך אין להם דבר מעבר למחשב (לא סתם אגב הם נשחפים אחרי כל-מיני כתות שנראות להם אקזוטיות ומרתקות) ובאמת אין לי טעם לבזבז את זמני על בחורה וירטואלית מסכנה שלא למדה כלום מהחיים האמיתיים...

ל princeOFdream

גם אותי מענינת התשובה לשאלה של זעקת העשבים זה שילדים אנוסים ושחוטים מגרה אותך אתה כתבת(אלה אם כן זעקת העשבים פיברקה משהו) בהנחה שזה נכון אז השאלה היא כך האם אתה כותב בדרך הלוחמים כי אתה בוחר לצעוד בדרך?(או שזה סתם פנאן) ואם כן אך אתה רואה את הקשר בן שני התחומים? ועוד שאלה זה מגרה אותך מינית או שפשוט אתה חוקר את התופעה?

princeOFdream

New member
סוף כל סוף מישהו שיש טעם להשיב לו

נלך שלב, אחרי שלב, ראשית, לא, זעקת העשבים עשתה פה כמה וכמה דברים שלא עושים והיא צוחקת על זה שהיא עושה דברים נפשעים כפי שכתבה למטה בתגובתה, (בזמן שבקלות יכולתי להאשים אותה בהוצאת דיבה, חדירה לפרטיות ועוד כמה וכמה דברים כאלה- זה לא שעזרתי לאנשים שהיו צריכים את זה במקרים כאלו), אבל היא לא פיברקה, אכן כתבתי שזה מגרה אותי! והכוונה למגרה מבחינה אינטלקטואלית, למי שלא ראה את השרשור ופירש את מה שזעקת העשבים בחרה לצטט כאילו זה כל הנושא- לא יודע אם לזה התכוונת או לא אבל כדי להבהיר, מגרה מגחינה אינטלקטואלית הכוונה היא לשאלה, שאני שואל את עצמי בנוגע לכל-מיני תופעות שיגעון של אנשים לא רק הסיפור הזה ספציפי, איך אנשים מגיעים למצב כזה? איך בעל המשפחה יכל לעשות את הדבר הזה מאומנה שלמה, איך משפחתו שיתפה איתו פעולה, יש לי כל-מיני סברות אבל כאן אנחנו כבר נכנסים לדיונים פסיכולוגיים שראויים לפורום אחר. שנית, דרך הלוחמים- לא, זה לא סתם פנאן בשבילי, אבל זה גם לא עמוד האש שלי. אני כדי למצוא את הדרך הנכונה לי (וכבר כתבתי את זה פה בעבר) לומד וחוקר כל-מיני תחומים העוסקים בכך (יהדות, נצרות, איסאלם, הדת הדרוזית, אימן, אסטרולוגיה, נומרולוגיה, קבלה, שמאניזם, דרואידיזם, מיתלולוגיות, אגדות-עם, טארוט, אבני-חן, צבעים ועוד) ומכל דבר כזה לאחר שאני מצליח לנתח בו תחום כראוי ולראות שהוא מתאים לי, אני משתמש בו, כך יוצא שאני לוקח קצת מכאן, וקצת משם, קצת מפה וקצת מהונולולו (לא משנה מאיפה) ומחבר את דרכי- כי אני מאמין שבכל אגדה יש שמץ של אמת... שלישית, התשובה לשאלה המיליון- מה סאדן-מאז קשור לכל העניין? ובכן, מי שמגיע לנושא ובוחר לחקור אותו מגלה שסאדו-מאזו, זה רק חלק מהדרך הזו, הדרך המלאה היא BDSM בקצרה (BONDAGE, DOMINATION, SADIZEM, MAZOCHIZEM) וגם שם לכל אחד יש מקום וכל אחד מתחבר למה שמתאים לו- אני, אני מתחבר לעניין השליטה. שליטה באדם במיני צורות (מנטאלית, פיזית, נפשית) מובילה אותך להתקדמות במובנים רבים- אתה לומד על בני-אדם, לומד לאתר רגישויות ונק' תרפה, אתה לומד על עצמך, לומד לשים גבולות, אתה לומד איך לפגוע קשות מצד אחד ואיך לגרום עונג או סיפוק אדירים מצד שני וכו', וכו', וכו'... אז נכון, יש אנשים סתומים, שמה שנראה להם קצת מעבר לגבלולת החברתיים, קצת פרובוקטיבי, קצת אולי מזעזע, הם ישר מסמנים אותו באיקס, אומרים זו סטייה, או זו מופרעות והולכים להם לדרכם מנסים להימנע כל הזמן מהדבר, אבל יש כאלה שרואים את זה, מתעניינים ונפתחים ומוצאים שבדרך הזו דוקא יש כל-מיני דברים (כמובן שגם פה צריך להיזהר מתופעות של שתיפות מוח וכד') והם, הם אלו שבאמת לומדים את היופי שבדברים. אז אתם יכולים להגיד שאני פריק, אולי שאני פגיע ונעלב בקלות (מעניין באמת למה אם כך, אני בין היחידים פה שיש להם אומץ לשים תמונה אישית), אתם יכולים לקשקש על כך שנפלתי בכך ואפילו לומר שאני לא מתאים לדרך הלוחמים (כי לדעתכם צריך לעשות אותה פטאלית, טוטאלית ובסופו של דבר, הרבה יותר מוקצנת עם כך מדברים כמו BDSM)- על כלו אלו אשיב שאני לא מסכים איתכם וכמה שתנסו להפנות אלי אש, אני אמשיך להדוף וכתמיד כל-פעם שאראה שיש פה דיון שאני יכול לתרום לו, אני אעשה זאת TAKE IT OR LIVE IT, זה הכל.

הפורום של כולם.

אין פה וותק, אין מישהו יותר חשוב, ואין מישהו יותר יודע. ואם יש אז אותו לוחם אמור לצוד את עצמו כאשר החשיבות העצמית שלו עולה. מותר להגיד מה שרוצים, מותר לא לקבל, מותר להתעצבן ולהעלב, כדאי לשים לב מה מצבי כאשר אני כותבת או קוראת... תנסה לשים לב מה שקרה לך לא לקחת באופן אישי - אם אני דפוקה, אתה לא צריך להתעצבן מזה זה בעיה שלי לא שלך, אל תקח את זה עליך... (אם בא לך) תקרא את השרשור כמה פעמים. לא כדי לענות בחכמה ולצאת צודק אלא כדי לצוד את עצמך. מותר לך להנות ממה שאתה נהנה כל אחד שונה, אני רציתי להבין איך זה קשור, יכול להיות שיש לי דעה קדומה לגבי הדברים האלה אבל אני לא רוצה אותם לידי. "ההוויה קובעת את ההכרה" מה שאתה חושב ועושה זה מה שאתה. כל קורבן צריך מקרבן וזה גם חלק מהיקום... אני אישית לא רוצה להיות במקום עם סבל ואלימות. אני מנסה להפסיק להיות קורבן במערכות היחסים שלי, (לא פיזית ולא מנטלית..) ולהפסיק להתעלל רגשית באנשים אחרים. זתומרת שגם אם מישהו מבקש ממני להתעלל בו אני מנסה ללמוד לא לשתף פעולה. דוגמא" אם מישהו עושה דברים שמעצבנים אותי כדי שאני אתעצבן עליו ואז ככה הוא יקבל את צומת הלב שלו... אני לא משתפת פעולה.. [ למרות שלפעמים בא לי. אולי זה גם סוג של סאדו מאזו... או אם הייתי רגילה להעלב ואז לקבל צומת לב - למההורים או הבנזוג אז אני מנסה להפסיק את זה. לפתח מערכות יחסים שלא עובדות על סאדו מאזו... וואלה קיבלתי פרספקטיבה חדשה.. תודה.

princeOFdream

New member
מרוב זעקות עשית לי חור בראש

"אין פה וותק, אין מישהו יותר חשוב, ואין מישהו יותר יודע" וגם "מותר להגיד מה שרוצים, מותר לא לקבל" ובנוסף "אם אני דפוקה, אתה לא צריך להתעצבן מזה זה בעיה שלי לא שלך" ובגלל כל אלו בדיוק בחרתי שלא להגיב לך, כפי שציינתי זה נראה חסר-טעם היות והתגובות שלך רק הולכות ונעשות שוות כקליפת השום חברתך (ואל תשחקי לי אותה לוחמת דגולה בלי חברים, אני רואה שכמה מכם במשחקים שלכם פה משתפים פעולה יופי, אז תפסיקו לחלום שאתם ללא-רבב). והנה, אני אומר שוב, עד שלא תגיבי תגובה שאינה סרת טעם, אני לא אבזבז זמן כדי להשיב לך.

נראה לך ש"ללא רבב" = בלי חברים?

אני לא קשורה בשום דברך לקליפת השום ולזעקת העשבים. אני שואלת אותך באמת.

princeOFdream

New member
אני בהחלט חושב כך:

כדי להיות ללא רבב (ז"א לפי דרך הלוחמים של דון חואן), אסור לך להיות תלוי באף-אחד, הוא מזכיר את זה כמעט בכל מקום. אם יש לך חברים, הרי לך תלות.

ibag

New member
ואם אין לך חברים, הרי זה גם תלות

תלות בדעה קדומה שקשר של חברות חייב להיות קשר תלותי.

princeOFdream

New member
תגיד,

אתה מסוגל לקחת את עצמך ברצינות? עד עכשיו כל תגובה שראיתי שלך (וראיתי הרבה כי אתה מרבה לפזר אותן בכל חור ביןאם קשורות ובין אם לא) בנוגע לעניינים של דרך הלוחמים וכד', היו רק כותרת בלי שום תוכן וזאת שהתוכן שלה היה בנאלי עד כדי כך שהוא לא אומר דבר באמת. לא פלא שאתה כועס על מיכל, היות ואני אפילו הייתי מקצין עוד יותר בנוגע לתגובות שלך שלא מקדמות שום דיון לשום מקום.

ibag

New member
למה לי לקחת את עצמי ברצינות

איך זה בדיוק מסתדר לך עם הבלות מבוקרת? כדי לקבוע שמשהו בנאלי אתה צריך להבין אותו. כדי להבין משהו אתה צריך לשאול. מכיוון שלא עשיתה זאת, כנראה שאתה בטוח שנקודת הכינוס של כל האנשים שבעולם נמצא באותו מקום, כולם תופסים את העולם כמוך וכולם מפרשים ומתארים אותו כמוך. העולם (ובתוך העולם גם אני) הרבה יותר מורכב ממה שהקביעות הנחרצות שלך מנסות לצמצם. מצד שני.. אולי אתה גאון...או גורו...או "רואה"...או בלה, בלה ,בלה.מישהו שבלי לשאול מסוגל בדיוק סביר לקלוע לעיקרם של הדברים. אם זה כך, תסביר לי בבקשה מה בדיוק הבנת מההודעה שלי אליה הגבת. אני באמת אשמח אם תעזור לי לשפר את הבנאליות שלי.

princeOFdream

New member
זה לא מסתדר...

כי מה שאתה עושה אינו קשור כלל להבלות מבוקרת... תראה לי איפה בדיוק הבקרה שלך על הדברים? אם אתה אומר שקשר של חברות הוא אינו תלותי, אז אינך יודע מהי חברות ולכן אין לך כל בקרה על הדברים. אבל בוא נראה, אולי אני טועה- מהי חברות לפי מה שאתה מכיר? תוכיח לי שאתה לא אומר דברים בנאלים ואז אוכיח לך שאני לא גורו או גאון...

ibag

New member
להוכיח לך?../images/Emo6.gif

מה זה כאן? בית משפט לענייני בנאליות? חוץ מזה מה רע בבנאליות? אם לא הייתה מסווג את כל מה שאתה קורא לפי כל מיני הגדרות משונות ומחליט לפי ההגדרות האלה ממה כדאי לך וממה לא כדאי לך ללמוד הייתה יכול להפיק הרבה יותר מהמידע סביבך.במילים אחרות לוחם לומד מכל דבר. בנאלי ,לא? אז למה צריך להזכיר לך עדיין? על השאלות שלך אענה אולי אם אראה גישה אחרת, התעניינות ולא התנצחות. אם קבעתה מראש שאין לי מושג מהי הבלות מבוקרת ואין לי מושג מהי חברות, לא מובן לי למה אתה עדיין שואל על דעתי. ושוב אתה מפספס את העיקר. לפני שאתה משנה את דעותיך על המושגים "חברות" ו"תלות"(אם אתה בכלל מסוגל לשנות דעות), עדיף שתשנה את ההתייחסות שלך לספרי קסטנדה. דון חואן לא אמר כי מישהו שרוצה להיות ללא רבב אסור לו להיות בקשר תלותי, זה מה שהבנת ממה שדון חואן אמר. והפער בין מה שדון חואן אמר להבנתך את מה שהוא אמר הוא סביר להניח- ענקי. להפוך את ספרי קרלוס קסטנדה לתורה כתובה, להשתמש בספרים כתירוץ להצדקת נטייתך להתנהל על פי כללים נוקשים- לי אישית נראה די רחוק מצעידה בדרך הלוחמים.

princeOFdream

New member
אתה רואה?

אתה מדבר על הדברים שאתה כלל לא בודק, ואתה מצפה שאני אנהג אחרת? ראשית, כפי שכבר כתבתי, אני לא לוקח את 'דרך הלוחמים' והופך אותה לדרכי כדי להגיע לדברים, אני משתמש בכמה דברים שיש בה ונראים לי נכונים (לפי בדיקות, הכרות עם דברים דומים ועוד מדדים, בסופו של דבר מבחן המציאות קובע), אז להגיד שאני משתמש בזה כתורה כתובה? פחחח מצטער, אבל פשוט הצחקת אותי נורא. שנית, אני מתנהל ע"פ כללים נוקשים, עד כה אני פה זה שהוכחתי גמישות ושימוש גם ברעיונות ודרכים אחרות, אתם לעומת זאת אלו שסגורים על אותה הדרך שאתם מפרשים כדרך הלוחמים וכלל לא פתוחים לראות גם דברים אחרים. שלישית, בין מה שאני מבין מהספרים לבין מה שטוען דון חואן יש פער אדיר? מהיכן אתה לוקח את המסקנה הזו? מי אמר שזה לא אתה שהבנתו רחוקה מהדברים שנאמרים? רביעית, על השאלות שלי תשיב אם תראה גישה אחרת? חחח מצטער, שוב הצחקת אותי נורא. הגישה שלי אליך נובעת מהגישה שקיבלתי ממך כל הזמן ולא נתת לי עד כה שום סיבה לשנות אותה, אז אומר לך זאת- התשובות שלך, לא באמת מעניינות אותי, העמדתי אותך פה בניסיון ואתה ברחת ממנו (דומה קצת למשחק שאתה וחבריך מתיימרים כל הזמן לשחק), אבל בסה"כ לא נתת לי שום סיבה לצפות ממך לתשובות שבאמת יתרמו לי, עד כה הוכחת שדבריך סרי-טעם לחלוטין ושאתה אוהב להתקשקש וללכת סחור-סחור סביב שטויות שלא תורמות כלום למתדיינים איתך; אז אומר לך שוב, לא באמת מעניין אותי.

ibag

New member
משהו לא מובן לי

איך אתה יכול לצחוק ולהשתעשע בזמן שאתה לוקח כל כך ברצינות את עצמך, אותי, את אחרים?

למעלה