לשום ולעשבים בפרט ולכולם בכלל

princeOFdream

New member
למה אתה חושב

שאני לוקח מישהו ברצינות? ועוד, אתה מאמין שאתם ברשימה של האנשים הללו? תעבוד קצת על הקריאה שלך, ואני לא מתכוון להבנת הנקרא, אלא להבנת הכותבים...

princeOFdream

New member
מה קשור?

איך זה שאני מגיב, מביא אותך למסקנה שאני לוקח מי מכם ברצינות? עקבת בכלל על התגובות שנתתי לרובכם רוב הזמן? אני באמת מאמין שאם תפסיק לחשוב שאתה חכם גדול שרואה ויודע הכל, אז לא תחשוב כל הזמן שאתה צודק ותראה באמת מה מונך לך מתחת לעיניים.

אל תתלהב מהר

אתה מדבר עם לוחמים "ועוד שאלה זה מגרה אותך מינית או שפשוט אתה חוקר את התופעה?" מלכודת פשוטה ואתה בלעת את הפתיון זה ברור שאתה מתגרה מינית "כל אלו מגרים אותי עד מאד!"(למה לא כתבת מסקרן מעניין מרתק) פשוט זרקתי לך חבל הצלה וזה הדבר היחיד שהיה לך להחזיק מילים מילים מילים הכל ברור כשמש ואתה מפריח עננון להסתיר למה שלא תספר את האמת?

princeOFdream

New member
או יופי,

אז יש לי עסק עם אחד שהחליט שהוא מתוחכם ברטוריקה... אני אגיד שוב, כל אלו מגרים אותי מאד! להתנסך גם אני יודע כמו שאז כתבתי על גיורי, גם היום אני כותב על גיורי, יש עניין, יש סקרנות ויש משהון קטן יותר, מין זיק שמושך אותך בדברים, זהו גירוי או משיכה כמובן, אבל לדעתי המילה גירוי טובה יותר. עכשיו אתה יכול להמשיך לחיות באשליות שאתה איזה לוחם שטומן מלכודות עד מחר, אני לא משחק במשחקים הללו, זה קטנוני- זה מתאים למקרה של מלחמת השרדות או בדרך לעלות מדרגה ולא בדיונים בפורום שמלא באנשים שחושבים את עצמם- כמוך. אז אתה יכול להגיד עד מחר, בלעת פיתיון, נפלת בפח, אני מבחינתי (אם כבר אתה בוחר לדבר בשפה של לוחמים חסין בפני מילוליותולא מעניין אותי באמת מה תכתוב לי או עלי. את האמת ממני כבר קיבלחת וגם זה הרבה מעבר למה שמגיע לך, עכשיו אתה יכול להמשיך לשבת בבית שלך מול המחשב ולאכול את הסרטים שלך, על זה שעשית מלכודת מבריקה משהו, לי זה באמת לא איכפת, אתה הוא זה שבחיים האמיתיים תמצא את עצמך חסר-תועלת בשביל עצמך כי רק משחקים אתה יודע לשחק.

התחמקות לא לענין

תגיד שאתה לא מעונין לענות על שאלות אלו וירדו ממך, למה אתה מתחמק?

סיפור חיי נגלה פה.

איך ידעת? אני פתאום מגלה שכל העוקצנות שלי זה בגלל שהעיפו אותי מהכת. אני צריכה זמן לעכל את זה... וכל הפשעים שעשיתי.... המשטרה עדיין לא יודעת שזה אני , אבל בינינו - יום כיפור היה קשה, הייתי צריכה להתפלש בעפר רק כדי שיסלחו לי על חטאי. יו אני כל כך וירטואלית.... שזה נורא. מגיע לי שיצליפו בי.

nivinivini

New member
זה לא נראה לי ממש ייקוש לשים למישהו

רגל ולהגיד לו אחר כך: "חחחח נפלת בפח. אני נקייה. היית צריך לזהות את זה וכל זה." למה לא ליהיות בסבבה? גם ככה יש יותר מדי חרא אנשים ששמים מלכודות אחד לשני כדי לספק אינטרסים אנוכיים. זה פאסה, לא אקטואלי, הגיע למקסימום מיצוי בעולם. לפחות פה אפשר קצת לצאת מכל זה ולא לעקוץ. (מצטער אם נשמע כמו איזה ישו-היפי, אבל אתם חייבים להודות שככה יותר נעים).

צודק.

אני רק רציתי להגיד לו שבתור מי שרוצה להיות לוחם כדאי לו להיות פחות נגיש ולא לשים תמונה. ורצית לדעת איך זה מסתדר עם לרצוח ולענות אנשים ועוד להתגרות מזה. לא התכוונתי לרדת עליו... אבל אם הוא נעלב ,אז הרווח כולו שלו.. אני מקווה שהוא יבין שזה מתנה בשבילו לראות שהוא נעלב . אני צריחה ללמוד להיות פחות אגרסיבית, המאבקים לאחרונה בפורום גרמו לי להלחם על חיי... אבל אני מקווה שאינ אלמד ואשתפר. תודה ניויוינוינויני.

nivinivini

New member
סבבה

סך הכל אנשים פה נכנסים עמוק וחופרים בלכלוכים עד שהם יוצאים. היה יותר קל אם זה היה פורום של "רוני סופרסטאר". מה היינו רבים איך היא יותר כוסית עם מדים או בלי?!

princeOFdream

New member
אני שמח לראות שעוד יש פה

כמה בחורים בוגרים. עזוב, אתה מדבר פה לקירות ולאבנים, זה חסר-טעם...

מה חטאו הילדים???

בנאדם! אני לא מאמין לשום מילה שלך אתה משקר ומסתתר שים לב איזה "קללות" אתה בוחר להשפיל את שומי וגרגר העשבים "ילדים קטנים" "תינוקות מטומטמים" אתה שקוף תבוא ותגיד "תסתכל פנימה בכנות" ותגיד שהמחשבה על אנס של ילדים עושה לך את זה אותי באבא דרויד אתה לא מצליח למרוח בחרא שלך אנרגטית אין הבדל בין מעשה להתגרות מינית ופנטזיה דרך הלוחמים איך שאני קולט אותה זה לחיות את הפנטזיות שלך (איך הגעת לשטיפת מוח לא קלטתי) אם אתה מתגרה ומרגיש שמה שמגרה אותך זה פשע גדול אתה כבול בשקרים של עצמך ואז באמת מגיע לך השוט - לא לילדים

princeOFdream

New member
אתה יכול לא להאמין, אתה יכול להאמין

זה בכלל לא איכפת לי, כלל לא מעניין אותי, לא מזיז לי בגרוש ואם אתה רוצה אבהיר לך את זה בעוד התבטאויות. אני לא מכיר אתכם, אתם לא מכירים אותי, אתם יצורים וירטואלים בשבילי כפי שאני בשבילכם- אני יכול לעלוב בכם, לעקוץ אתכם, להתקיף אתכם, לשבוט אתכם בצורה דמגוגית, אני יכול לשקר לכם, וכל אלו בלי להניד עפעף. דמותכם לא באמת מעסיקה אותי, יש כאן קומץ אנשים שאפשר לדון בהם בנושאים שמעסיקים אותי, ואיתם אדון כראוי ואף בידידות כפי שאני עושה כל הזמן, אבל קבוצה של ילדים קטנים שמשחקים משחקים מתנשאים וחושבים שהם חכמים גדולים, אתם לא מזיזים לי ת'ז. עכשיו, אתם יכולים להגיד שאני נעלב, או מתעצבן, או נלחץ, או כל דבר אחר, גם אם תאמינו בכך בכל ליבכם, אני היחיד שנמצא כאן עם עצמי מאחורי המסך ואני יודע מה האמת לגבי, זה לא מפריע לי מה תגידו. בסה"כ ההיפך הוא הנכון, אתם גורמים לי שעשוע רב, אחרי שהפורום לרוע מזלנו, היה די מת ולא התקדם בדיוניו, אתם מעבירים לי כמה דק' מתות ביום וזה יופי. נקווה רק שיתפתחו עוד דיונים מעניינים לפני שאני אתחיל להשתעמם.

נ ו ל י ה

New member
לנסיך האופל ( סליחה החופש)....

חבר, לי אתה לא תהייה חסר. נפלת בפח, ולא פעם אחת, כי אם פעמיים. קח את עצמך בידיים, תתנצל לפני כולם, ותודה בחטא. עוד דבר אחד קטן, בפעם הבאה שאתה נכנס לפורום הזה, הייתי מציע לך לשנות את שמך, לשם פחות בולט. ועוד עיצה קטנה אחת: שמור את המוזרויות שלך לעצמך. לכל אחד יש את המוזרויות שלו, אבל אף אחד לא מציג אותם בצורה כה בוטה כמוך. (כתחליף לכל זה, אתה יכול לקחת טיפול פסיכיאטרי למשך כ-שישה חודשים) אין צורך בתשובה: תודה מראש: נוליה.

princeOFdream

New member
אנגלית, אנגלית...

אם כבר את מתעקשת לשחק משחקי-מילים כי נראה לך שזה מגניב, אז לפחות תעשי את זה נכון, PRINCEOFDREAM- פירושו נסיך החלומות וכלל לא נסיך החופש. הצעת לי לשנות שם שאת אפילו לא יודעת את פירושו, נראה לך הגיוני? אם הייתי נכנס בשם נסיך החלומות בעברית, זה בטח היה פותר לך את הבעיה אם השם שלי, כי גם-כככה לא היית מבינה שזה אני. ובנוגע לשאר הדברים: ראשית, אני לא חבר שלך, את יכולה להמשיך לחשוב ככה אם בא לך, אבל תרשי לי להחזיר אותך למציאות. שני, חטא? גם אם נגיד נפלתי באיזה פח (כ"כ הרבה טחנתי כבר את נושא הפח שלכם שאני יכול לפנות אליכם כאל איש-הפח מדורותי, זה נראה לי מתאים), גם אם נגיד וזה נכון, זה לא חטא- אם באמת הייתי נופל בפח, הרי זו לא הייתה אשמתי ולכן זהו אינו חטא (אוי, מי נפל בפח הרטורי של עצמו הפעם?). בנוגע למוזרויות, אני לעומת רובכם, הולך בדרך הנכונה, אני כבר עברתי את השלב שזה מזיז לי מה אנשים חושבים עלי (אלא אם כן זהו משוב שמקדם אותי לאנשהו) לי לא איכפט להיות הכי בוטה בעולם בכל דבר. ובנוגע לטיפול פסיכיאטרי, אני דוקא עושה כאן עבודה מעולה איתכם, ויש התקדמות בולטת, יכולתי להיות בעצמי פסיכיאטר לא רע לפי התוצאות שאני רואה פה כל פעם. אז עכשיו היות ואין צורך בתשובה, אני אראה לך שאכן יש צורך ואתן לך עצה: את רוצה לשחק משחקים? תודאי קודם-כל שאת יודעת מה את עושה ועם מי את משחקת, ואל תברחי מהתגובות שתקבלי על זה, כי שחקנים טובים לא יוותרו לך ותצאי מובסת.

נ ו ל י ה

New member
לנסיך האופל (סליחה, החלום)

לא ביקשתי תשובה, אך אם כבר כתבת, אז קראתי, ולא רק את האחרון, קראתי את רוב השירשורים שלך והיגעתי למסקנה חד משמעית. אתה ט ר ו ל, אתה פשוט נהנה מכל הויכוחים סביבך אתה יוצר את כל החגיגה בכונה תחילה. זה כניראה מגרה אותך כל הויכוח הזה סביבך, אתה פשוט נהנה מזה. וחוץ מזה, ההמלצה האחרונה שלי עדיין שרירה וקימת (תודה שאתה זקוק לטיפול) זו לא בושה, רבים וטובים ממך עברו את זה. ועדיין אני "חושב" שאין צורך בתשובה: תודה מראש: נוליה

princeOFdream

New member
חושב, חושבת..

במקרה שלך זה לא ממש משנה... התחלתי כבר בלשון נקבה, אז אמשיך בזה- ראשית, אני בהחלט נהנה מהויכוחים האלה, כפי שהעדתי בעצמי זה משעשע ומעביר לי כמה דקות מתות שיש ביום. שנית, אם אני יוצר את כל החגיגה בכוונת תחילה והיא התפתחה עד כדי כך, אז כנראה אתם נפלתם פה בפח רציני ובסה"כ משמשים כאמצעי בידור- ובכן, אני לא רוצה לחשוב ככה, כי יש כאן כמה שהם לא סתם עוד אמצעי בידור, אבל את יכולה לחשוב מה שבראש שלך, אני עדיין יהנה. שלישית, כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, כשתלמדו (אלו מכם שנוגעים בדבר ובהחלט לא קשה להבחין בהם בשרשור הזה) להודות שאתם דוקא הפסיכים, אני אסכים להודות שאני הפסיכיאטר הפסיכי (מה לעשות שרוב האנשים שעוסקים במקצועות הללו הם די פסיכים בעצמם?) ובנוגע לתשובה, אני עדיין מחזיק בעצה שנתתי לך בסוף התגובה הקודמת.

princeOFdream

New member
ציפור אווילית...

זה שאני נהנה מהויכוח זה רק בגלל שאני נהנה לראות אתכם מתפלים ומנסים כל פעם לצאת מזה טוב (כמו שאתה מנסה עכשיו ללכת למישור לא קשור כדי לנסות לסבך אותי); זה שאני נהנה מהויכוח זה רק כי אני נהנה ללמוד להכיר באמת עם מי דנתי בכמה וכמה נושאים הרבה יותר רציניים ועמוקים לפני שהתחלתי עם הדיונים הללו; זה שאני נהנה מהויכוח זה רק כי אתם משעשעים אותי נורא כשאתם כל-פעם חוטפים, מנסים להחטיף ונופלים, זה כמו סלפסטיקס ממש. זה שאני נהנה מהויכוח לא אומר שאני נהנה לדון בדברים שכלל לא קשורים אליו. אתה רוצה שאענה? תגיד לי מה הקשר, או שתמצא מקום מתאים לפתוח בו דיון על השאלה הזו ואני אשמח להשיב לך- אני בטוח שגם הרבה אחרים..

למעלה