לפני שאענה איך אני אישית מתייחסת לשירשור הזה רוצה לשאול אותך: האם נסית לקרוא את השירשור מנקודת זווית נוספת( כלומר לא איך שעופרי בדרך כלל קוראת ומתייחסת לשיחות של אנשים)? האם את מסוגלת לקרוא את השירשור בלי שום הזדהות ולתרום בנקודות מסויימות את חלקך(לשנות קצת את הזווית, לתת מהידע שלך,ללמד את עצמך משהו חדש וכו')?
אפשר לחשוב ממה שכתבת שאת מבקשת מעצמך לקרוא את זה שוב אבל הפעם מזווית שונה אם זה "זה" אז זה מתאים לתפיסה שלי וזה בסדר(גם זוית ראיה) ואם זה "לא זה" אז זה לא מתאים לתפיסה שלי כמובן ואם זה "לא זה" אז אני מנסה להחליף זווית קריאה ומענין מה יצא מזה בשבילי אין "זה" ו "לא זה" ואני פתוחה לראות כל דבר מכל כיוון שיש באפשרותי בנקודת זמן זו שאני נמצאת
ואנסה לעשות סדר כתבתי תרחיבי בבקשה .לעופרי ואז הגיעה תשובה "לפני שאני עונה לך" מבלי לראות מי כותב התיחסתי כאילו עופרי כותבת"לפני שאני עונה לך" ואז אני משיבה "את מי את שואלת"בהנחה שעופרי כתבה את ההודעה מכאן נובעות אי ההבנות
מי שנעלב - שירים אצבע. מי שכועס - שירים גבה. מי שיצא טוב בעיני עצמו - שיכווץ את התחת. מי שעלה על עץ ולא יודע איך לרדת- שיבין שאין עץ. מי שהבין משהו לגבי עצמו - שיפנים. מי שנראה לו שמשהו פה מוזר- אז מה? מי שהבין משהו - שיסביר לי.
ה'חגיגה' שפתחתי מהנה במיוחד וכולם ממהרים לחגוג! אולי אהיה יחצ"ן מסיבות בין השאר, על פסיכיאטר, מורה דרך ועוד כמה מקצועות יפים שגילינו אצלי פה. בכל מקרה, את רואה? אפילו דאגו להחזיר לך את הניק הישן מרוב שהיית מבדרת בחגיגה.
אני יודעת שהתבדחת אבל לא הייתי רוצה שהודעתי תקבל רושם מוטעה
התכוונתי שנהניתי מההודעה הזאת: "מי שנעלב - שירים אצבע. מי שכועס - שירים גבה. מי שיצא טוב בעיני עצמו - שיכווץ את התחת. מי שעלה על עץ ולא יודע איך לרדת- שיבין שאין עץ. מי שהבין משהו לגבי עצמו - שיפנים. מי שנראה לו שמשהו פה מוזר- אז מה? מי שהבין משהו - שיסביר לי." וביטלתי את החסימה כבר לפני יותר מ-3 ימים, בלי קשר לשרשור הזה.