לשום ולעשבים בפרט ולכולם בכלל

o fri

New member
משתפת במבוכה שלי מול השרשורים

האלה. משהו פה מרגיש לי ממש "לא זה". מנסה לשים על זה את האצבע לפני שעושה משהו בעניין, ובכלל. האם זה רק אני?

o fri

New member
זה לא בהיר לשכל שלי עדיין, רק

להרגשה. כשזה יתבהר אענה.

ibag

New member
לפני שאני עונה לך

לפני שאענה איך אני אישית מתייחסת לשירשור הזה רוצה לשאול אותך: האם נסית לקרוא את השירשור מנקודת זווית נוספת( כלומר לא איך שעופרי בדרך כלל קוראת ומתייחסת לשיחות של אנשים)? האם את מסוגלת לקרוא את השירשור בלי שום הזדהות ולתרום בנקודות מסויימות את חלקך(לשנות קצת את הזווית, לתת מהידע שלך,ללמד את עצמך משהו חדש וכו')?

את מי את שואלת

אפשר לחשוב ממה שכתבת שאת מבקשת מעצמך לקרוא את זה שוב אבל הפעם מזווית שונה אם זה "זה" אז זה מתאים לתפיסה שלי וזה בסדר(גם זוית ראיה) ואם זה "לא זה" אז זה לא מתאים לתפיסה שלי כמובן ואם זה "לא זה" אז אני מנסה להחליף זווית קריאה ומענין מה יצא מזה בשבילי אין "זה" ו "לא זה" ואני פתוחה לראות כל דבר מכל כיוון שיש באפשרותי בנקודת זמן זו שאני נמצאת

אבדתי את הריכוז

ואנסה לעשות סדר כתבתי תרחיבי בבקשה .לעופרי ואז הגיעה תשובה "לפני שאני עונה לך" מבלי לראות מי כותב התיחסתי כאילו עופרי כותבת"לפני שאני עונה לך" ואז אני משיבה "את מי את שואלת"בהנחה שעופרי כתבה את ההודעה מכאן נובעות אי ההבנות

נ ו ל י ה

New member
ברגע שתשימי על זה את האצבע.....

שתפי אותנו ב"זה" בבקשה, כי גם לי מדגדג משהו, ואני לא יכול לשים אצבע על "זה". תודה: נוליה.

בואו נבדוק רגע...

מי שנעלב - שירים אצבע. מי שכועס - שירים גבה. מי שיצא טוב בעיני עצמו - שיכווץ את התחת. מי שעלה על עץ ולא יודע איך לרדת- שיבין שאין עץ. מי שהבין משהו לגבי עצמו - שיפנים. מי שנראה לו שמשהו פה מוזר- אז מה? מי שהבין משהו - שיסביר לי.

משעשע מאד ../images/Emo6.gif

אני נהניתי לקרוא!
רציתי אגב ליידע אותך שהסרתי את החסימה מהניק שלך ממש ממזמן, ושמתי לב שלא כתבת בניק הישן שלך. תהיתי אם זה בגלל שלא שמת לב, או שהתרגלת לניק החדש.

princeOFdream

New member
את רואה עשבים?

ה'חגיגה' שפתחתי מהנה במיוחד וכולם ממהרים לחגוג! אולי אהיה יחצ"ן מסיבות בין השאר, על פסיכיאטר, מורה דרך ועוד כמה מקצועות יפים שגילינו אצלי פה. בכל מקרה, את רואה? אפילו דאגו להחזיר לך את הניק הישן מרוב שהיית מבדרת בחגיגה.

הבהרה ../images/Emo20.gif

אני יודעת שהתבדחת אבל לא הייתי רוצה שהודעתי תקבל רושם מוטעה
התכוונתי שנהניתי מההודעה הזאת: "מי שנעלב - שירים אצבע. מי שכועס - שירים גבה. מי שיצא טוב בעיני עצמו - שיכווץ את התחת. מי שעלה על עץ ולא יודע איך לרדת- שיבין שאין עץ. מי שהבין משהו לגבי עצמו - שיפנים. מי שנראה לו שמשהו פה מוזר- אז מה? מי שהבין משהו - שיסביר לי." וביטלתי את החסימה כבר לפני יותר מ-3 ימים, בלי קשר לשרשור הזה.

נראה לי שבזמן האחרון את

לא ממש סגורה על עצמך...
שימי לב למי את כותבת ומה... גם ככה לא הכל מובן בפורום הזה...

princeOFdream

New member
חחח

אם את יודעת שהתבדחתי, אז למה את צריכה להבהיר לי דברים?
ניחשתי שאת החסימה ביטלת כבר לפני...

למעלה