לשמאלנים החולמים על "הפרדת דת מהמדינה"

marabo

Well-known member
למה לכם לסבול כאן ולצפות למשהו שלא יקרה
יש לי כמה מדינות להמליץ לכם לעבור בהן יש הפרדה מוחלטת לחלוטין של דת מהמדינה, כי בכל היתר אין הפרדה מוחלטת, היא נוכחת במינון זה או אחר.
רוסיה.
סין.
צפון קוריאה.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
מה הפוך הם חרטו על דגלם את התורה והשבת וכולנו ראינו מה קרה בשבת שמחת תורה

שלא תבין לא נכון אני בעד התורה והשבת והכל אני רק מציין שכנראה הם לא עשו את העבודה שלהם ודאגו רק לכיס שלהם

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member

שלא תבין לא נכון אני בעד התורה והשבת והכל אני רק מציין שכנראה הם לא עשו את העבודה שלהם ודאגו רק לכיס שלהם
הם עשו עבודתם נאמנה אבל זה לא עוזר מספיק כששמאלנים מפוצצים תפילות של יהודים בכיפור ומפזרים פיתות בבתי חולים בפסח וחודש ימים תולים דגלי להטיבסטאן ברחובות
הם כמו נוסע המנקב חור בספינה ומטביע את כולם

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אתה רק מחזק את דבריי אם היו עושים מה שנדרש מהם היו לכך השלכות על כל העם וכל העם היה מתחזק אבל ברגע שהכוונה האמיתית שלהם בלב היא תאוות בצע אז אלו ההשלכות

certified.woke

Well-known member
הם עשו עבודתם נאמנה אבל זה לא עוזר מספיק כששמאלנים מפוצצים תפילות של יהודים בכיפור ומפזרים פיתות בבתי חולים בפסח וחודש ימים תולים דגלי להטיבסטאן ברחובות
כיצד זה אתה טוען מחד "אינני יודעים את חשבונותיו", אך מאידך נחלץ "להסביר", לעולם בדיעבד, את גחמותיו?
אֵל מצוי אך בתבן אשר בין שתי אזני המאמין בקיומו!

marabo

Well-known member
כיצד זה אתה טוען מחד "אינני יודעים את חשבונותיו", אך מאידך נחלץ "להסביר", לעולם בדיעבד, את גחמותיו?
אֵל מצוי אך בתבן אשר בין שתי אזני המאמין בקיומו!
הסברתי את זה 1000 פעם
אני לא יודע את החשבונות כאשר מדובר באדם פרטי זה או אחר
כאשר מדובר בעם ישראל החשבונות כתובים במפורש בתורה.
ואם אין אל, איך באת לעולם?

evglev1

Well-known member
מנהל
הסברתי את זה 1000 פעם
אני לא יודע את החשבונות כאשר מדובר באדם פרטי זה או אחר
כאשר מדובר בעם ישראל החשבונות כתובים במפורש בתורה.
ואם אין אל, איך באת לעולם?
חשבונות שעוברים מדור לדור, כי הצדיקות הגדולה של יואשיהו לא עזרה למנוע את החורבן בגלל החטאים של סבו מנשה במשך 55 שנות מלוכה. וכבר יואשיהו קיבל את המקסימום שהחורבן יבוא אחרי מותו, אבל כמה שהיה צדיק אלוהים כבר לא היה יכול למנוע את החורבן למרות התשובה של יואשיהו ובני עמו בתקופתו.

evglev1

Well-known member
מנהל
אף אחד לא התכוון לפזר פיתות, אתם פשוט פרנואידים והיה לכם חשוב לבדוק מה מכניסים. ממש כמו שאת המתגיירים אתם מתחילים לחקור בחקירה שאתם מרמים עד שהוכח אחרת, כך גם אדם גלוי ראש שבא עם תיק לבית חולים בפסח שהבאת חמץ עד שהוכח אחרת. כמו שגם כשאתם מבקרים חילוניים, אתם לא מסתכלים על האריזות, אתם פשוט לא נוגעים באוכל ואפילו בשתייה, כי מבחינתכם מראש אם לא מדובר בדתיים אצלם הכול לא כשר.

evglev1

Well-known member
מנהל

העניין הוא שכל הגבלה על חשמל או/ו דלק ביום שבתון, כל הגבלה על חשמל או/ו על דלק, זמנית ככל שתהיה היא קריצה לימי הביניים.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אנחנו מאמינים בני מאמינים יש לנו בעיה עם אנשים מתחזים שמכסים את עצמם בסממני דת ובלב יש להם רק תאוות בצע

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו מאמינים בני מאמינים יש לנו בעיה עם אנשים מתחזים שמכסים את עצמם בסממני דת ובלב יש להם רק תאוות בצע
בין "יש לנו בעיה" עם אנשים מסוימים לבין 'מי שיש לנו בעיה כזאת או אחרת איתו נאמר שהוא אשם בטבח הנורא ביותר שאויבינו ביצעו בנו כאן', יש מרחק. אמור להיות בכל אופן.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אין שום מרחק כי בהחלט ייתכן שהקלקול של האנשים הצבועים האלה גרם בהשלכות שלו למה שקרה כל ישראל ערבים זה לזה

1ספי11

Well-known member
למה לכם לסבול כאן ולצפות למשהו שלא יקרה
יש לי כמה מדינות להמליץ לכם לעבור בהן יש הפרדה מוחלטת לחלוטין של דת מהמדינה, כי בכל היתר אין הפרדה מוחלטת, היא נוכחת במינון זה או אחר.
רוסיה.
סין.
צפון קוריאה.
למי שרוצה מדינת הלכה יש את אירן ואפגניסטן.
צאתכם לשלום.

למעלה