כי לצערי רק אתה
או למען הדיוק כמעט רק אתה, נלחם על זכות המילה האחרונה ולא מוכן להתרכך במקום שראוי היה, ולא מגלה נכונות להודות שטעית או לכל הפחות למתן את נחרצותך. מה הבעיה עם זה ?
הרי מחר יבוא מישהו ואולי יוכיח לך שגם ליבוביץ סילף את מו"נ לטובת הבנתו, ואם לא סילף - לפחות אולי שם דגשים במקומות מסויימים ורצויים לו, ובאחרים חיפף או העלים, הרי איש כאן לא קרא ולמד את המורה המבולבל והמוצפן הזה כולו לאורכו, רוחבו ועומקו, ובוודאי לא בשפת המקור אלא רק מתוך ספרי השיחות וכמה זומים של' חזר עליהם שוב ושוב. הרי גם ל' התווכח עם פינס ואם גרסאות התרגומים השונים ועם אחרים על פרשנות המורה ויש לדון בדברים מתוך כבוד הדדי ובקיאות.
הבן אדם עושה רושם שהוא מכיר משהו מכתביו של ליבוביץ, אח"כ פיקסעלע בא ומחזק את דבריו ואתה אומר בנחרצות "אין שחר".
יכולת להגיב בפחות נחרצות, לבקש מראה מקום, להדיין, ולא לקטול ברגל גסה.
ואז באתי אני והבאתי ציטוט שעליו יכול היה ברנדו11 לבסס את טענתו, וכתבתי לך במפורש : "אינני מתעקש כל כך לחזור למה שכתבת לפני שבוע אלא אם כן יש לי האינטרס להוכיח לכל, שברנדו11 איננו בודה דברים מלבו כאשר הוא מזכיר לנו שליבוביץ אמר פעם דברים מהם משתמע לכאורה שיסודות קבליים מצויים במו"נ.
אולם יש לדייק !! וכו' ... האם אתה שם לב להדגשות ? וכך הראיתי גם מנין נובעת הטעות של ברנדו11 לאור הציטוט המלא. אז במקום להעניק לי פרס הגולש המצטיין ולהסכים אתי סוף סוף פעם, אתה לוקח את כל הקופה אליך, ומסובב את הדברים ובלבד שהמילה האחרונה תהיה שלך.