קראתי הכל ../images/Emo63.gif מאתגר
אפילו שוחחתי על כך עם הת'כשיט שלי. סוגייה מעניינת, אפילו אני יכול לומר ממש מאתגרת. בהתחלה לא ידעתי מה לומר, אנחנו שחורטים על כל זיז ונעל את הזכות שלנו לחופש ביטוי, הזכות לראות ולהראות, הזכות לאהוב והתבטא ולהרגיש נאהבים. אנחנו שמניפים את הדגל לכל עבר, ורק שלא יפגעו לנו בחופש. פתאום, מופיעה סוגיה כזו..... אממממ.... אני חושב שצריך להמשיך באותה מלחמת חופש ביטוי והתבטאות. אמאמה יש לי טיפה בעיה עם חופש הביטוי של ילד קטן, ואני לא יודע את גילו של אושר, אבל אני מניח שגג 10 +- ילדים בגיל הזה נוטים וזה ידוע, לראות דברים בשחור ולבן. טוב ורע, נכון ולא נכון. רוצה ולא רוצה. יכולת הניתוח שלהם מתפתחת במהלך שנות העשרה שלהם. לא הייתי מונע ממנו ללכת, הייתי מתנהג כמוך אבא גאה, אולם, הייתי שוקל אולי להתחיל איתו בשיחות עם איש מקצוע, ולו רק בשביל לבדוק שהוא לא מתחבא מאחורי איזה פחד או התמודדות בעייתית שהוא מסתיר, במסגרת השחור והלבן. אולי הוא הולך להתבטאות קיצונית, רק כסמפטום למשהו אחר שמטריד אותו. לטעמי ולטעמו של בן זוגי, שיחות פה יכולות לברר את הנושא. בלי לחץ, אבל כדאי להתחיל ולשים את הקלפים על השולחן, מבחינתכם ומבחינתו, והכי חשוב מבחינת החברה שבה הוא חי.