מאבד אותך המקורי עכשיוב24

מאבד אותך המקורי עכשיוב24

ואין מה להשוות, ג'קו עושה את זה פי 1000 יותר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

את עכבישה אמיתית ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif קודם

טווה קורים .. עליי
ואח"כ באה לשרוץ...(והמבינה תבין..) ,סתם סתם ממי
u ואני מסכימה איתך גם.. בדישי נשמע צרוד ומלחש ושר נמוך לעומת העוצמות שג'קו נותן בשיר .. (אגב, זוכרת איך רק אני הכרתי את מילות השיר בגמר וכולם הסתכלו עליי ככה
??היו קטעים ג'קו ,אני רוצה הופעה חוזרת ובלעדית בפארק הירקון+מקום מיוחד לאודי,אפרודיטה וחיות אחרות

../images/Emo46.gifאיזה רעה

מה את רוצה שאני אעשה אני כבר לא רואה אותך, זאת הדרך היחידה שלי לתפוס איתך דיבור, זנחת אותי לטובת ג'קו. חוץ מזה שגם אני רוצה להיות אחת מהחבר'ה קטעים פה מדברים על חולצות הזדהות, שירים, סרטים ביד, אני באתי בהצעה של בנדנות לא משעמם פה לרגע. לאב יו חזרה
וגם פרודי לאב יו

../images/Emo6.gif לפי התאור נשמע שיש הפגנה באופק

חשבתי שההתנתקות כבר נגמרה? לא
לפי התאור שלך, יש חולצות,הזדהות, סרטים ביד?? ובקשר ל
(..עקיצה, הבנתוש) ..... לא יפה
אני מחפשת אותך במסג' ואת נרדמת לי על החולות
וחוץ מזה תגידי לי אני באה..

סבבה אני אקרא לך

אבל לא עכשיו, עכשיו אני הולכת יושנת במיטה שלי עם אפרודיטה היפה. לילה טוב קושקוש

אסתילי

New member
מרגיז שלא נותנים את הביצוע הג'קואי

לולא ג'קו שר את השיר הזה בגמר, ספק אם היו נותנים בכלל את המקור כל החודשים האלה. זה אך ורק בזכותו, למרות שלדעתי הביצוע של סער בדישי לא נופל מזה של ג'קו.

משמיעים לעיתים רחוקות, היה בערוץ 2

לילה אחד למשל קליפים שונים והראו גם את שיר מהגמר.. ב24 משדרים יותר את 'בדרך אל האושר' ו'נרדם על החולות' (שאני משום מה מפספסת בכל פעם
) אבל אם תראי מה כתבתי למעלה אני ממש לא מסכימה לגבי הביצוע .. הביצוע של סער עלוב לעומת העוצמה של ג'קו בשיר הזה ועוד שראיתי live זה ממש שונה..

alona37

New member
סער בדישי מבצע את השיר מעולה...

אבל ג'קו עושה משהו לשיר. משהו שסער לא עשה , בכל אופן ממש חבל לי שסער טס לחו"ל ועזב את הארץ , הוא מוכשר בטירוף.

a d i d a s 2 1

New member
אני חושבת שרובינו כאן

לא ממש אובייקטיביות לגבי כל מה שקשור לואקו... ולמרות זאת..אני חושבת שסער נתן משהו לשיר, משהו אחר. משהו שבא ממקום מאוד עמוק ורגיש... ממקום באמת של אובדן ונפילה לסמים... ובכל אופן, אין הרבה זמרים בארץ שמסוגלים לעשות עם השיר את מה שסער עשה, ברור שיש שיתחברו ויש שלא... אבל לסער יש שם משחק עם הסולמות, וזה משהו שמאוד קשה לעשות ולהשמע ככה בקשר לצרידות, זה חלק מהאפקט... ושוב יש שיתחברו ויש שלא... אני להפך, חושבת שהביצוע של סער טוב יותר משל ג'קו, שוב כי הוא מאוד שונה...כמה שהוא דומה. בגדול, סער "נקלט" בתקופה לא טובה וזה מה שפגע בו, מה שדיבר זה שלא היתה פתיחות אליו כמו שהיום יכלה להיות.. אבל לא חשוב...

livi4

New member
מסכימה איתך בכל מילה../images/Emo127.gif

היי בובי מה שמע? אצלי -ככה ככה , יש לי מלא עבודה (על המחשב)וקפצתי לרגע וחוזרת למשימתי .... ביוש' בנתיימוש'

למה לא חשוב..יש לך דעה יפה../images/Emo45.gif אמנם

אני לא הכי מכירה את הסיפור של בדישי, ידעתי שזה משהו שקשור למישהי שנפלה לסמים אבל אם זה קשור אליו אישית..מעניין.. תראי אני חושבת שהשיר עצמו מצויין אבל בדישי זמר נחמד אבל לא כובש בקולו ואולי זו הסיבה שהוא לא פרץ בגדול.. מה לעשות שיש טובים ממנו... וגם דעתי כמוך,מה שאמרת שהשיר באמת הקדים את זמנו ולכן עוד סיבה שהוא לא פרץ כלהיט גדול..טוב לפחות הוא עשה את הכוכבות שלו כדורון שדה ה-מורה של נינט והחבר'ה

rifkin1

New member
אני אישית ממש אהבתי

את הגירסה של סער בדישי, הוא שר מדהים. רק חבל שהוא לא שר את הפזמון קצת יותר כמו שעשה ג'קו בגרסה של הגמר, הוא הכניס יותר חיים ורגש לשיר הקשה הזה. טוב זה ג'קו...

hela19

New member
ג'קו שם את השיר על המפה../images/Emo168.gif

אין על ג'קו כמבצע, כשהוא לקח את השיר, די חששתי, אבל ברגע שהוא החל לשיר נמסתי.. אין מה לעשות, כל דבר שג'קו שר, פיצוץ, ומרטיט לבבות..זוהי תכונה שלו בלבד..
ה י ל ה

אפרתי 29

New member
אצלי זה היה ככה :)

כשג'קו עלה לבמה הייתי נורא לחוצה בשבילו, וכשהוא התחיל לשיר, במקום להירגע רק נלחצתי עוד יותר... איכשהו, כל מה שראיתי מהביצוע היה צרחות... לא הצלחתי להבין את המילים... או שהבנתי לא נכון, למשל במקום : זה זורם בך האם זה עוזר לך אני מאבד אותך הבנתי : זה זורם בחייייים זה עוזר לך אני מאבד אותך
כאילו ה-כ' התחברה עם ה'האם' ויצא חיים.. ולא הבנתי, הסמים עוזרים לה ? הא ?! :O מה שכן, משהו מההתרגשות והעוצמה האדירה שג'קו נתן, כן עבר דרך המסך כך שג'קו יצא בכבוד מהביצוע... :] אח"כ קראתי את המילים בשירונט והבנתי כמה השיר הזה יפה, התחברתי אליו ודי חרשתי עליו... את הזיופים, אגב, בכלל לא שמעתי... האוזן שלי הכי לא מוזיקלית בעולם. =/ (אוף..) (למרות שאני חולת מוזיקה.. :])

קניה 1

New member
אויש הביצוע של ג'קו מממממ

לא נעים לי להגיד אבל די מזעזע... אני חורשת על כל הביצועים שלו מכוכב נולד וכולם מדהימים בעיני. אבל את מאבד אותך אני לא יכולה לשמוע... כמות הזיופים שם.. זה פשוט צורם... והוא גם דיי צורח שם, יותר מידי לטעמי. והביצוע של סער... מעולה! מה לעשות בנות, גם ג'קו לא מושלם!

rifkin1

New member
ברור שהוא לא מושלם ולא

צריך לאהוב כל ביצוע שלו... לי בניגוד לך היתה צמרמרת רצינית בזמן שהוא ביצע אצת השיר הזה בגמר... אני הכי אוהבת את גשם, מאבד אותך ונרדם על החולות שהוא שר לבד בליווי של מאיה והלהקה.

rifkin1

New member
בהמשך להודעה...

לעומת זאת אני לא אוהבת בכלל את "הייתי בגן עדן" ואת "זן נדיר" שהוא ביצע עם מאיה. זה היה גרוע ביותר ואפשר היה לראות שהוא לא מבסוט בעצמו.

קניה 1

New member
כן, זן נדיר היה נוראי

ולגבי מאבד אותך, ג'קו סיפר בראיון לגל"צ שהוא היה חולה ועייף בגמר, ולכן הביצוע היה לא מזהיר בלשון המעטה (לדברי ג'קו). והאמת שגם ששמעתי אותו בהופעה לא אהבתי.. זה נשמע לי כמו ערימת צרחות (הפזמון)..... וגם נראה שקשה לו שלא לזייף בשיר הזה

למעלה