מאבד אותך המקורי עכשיוב24

דורית41

New member
נכון מאוד.אבל התבלבלת לגבי משהו....

מאוד משמעותי.מאבד אותך היה השיר ה-20 ולא השיר ה-6. את זוכרת?אכן מכרו את הגומיה בסות'ביס,ומדמי המכירה - מיגנו את הבתים וגני ילדים בשדרות,רכשו המון אפודים וקסדות,ואז.... כל יפי הנפש למיניהם מיהרו לראיין את ג'קו לגבי תרומתו החשובה לבטחון ישראל. (אני מציעה שאני אפסיק כאן,לפי שכולם יילחצו שמא הם פספסו את זה,ואיפה זה היה כתוב....אבל דברים כאלה הזויים -יתכנו במדינה שלנו )

../images/Emo226.gif את האמת?

אני חושבת שסער בדישי שר את זה 10.. וג'קו 9 אבל, ר-ק את השיר הזה כן?!?!? זה לא סוד עד כמה שאני חולה מה שרופה ואואוהבת את ג'קו והקול המדההים שלו!! צ'או צ'או

eilati27

New member
אני חושבת ששניהם...

מבצעים את זה מעולה... אבל כל אחד בדרכו שלו.. ג'קו שלנו עם הכאריזמה שלו הצעקות הטירוף והשיער.. (
) וסער עם הדרך השונה שלו.. כי זה שלו,זה מהדרך האישית שלו מכיוון שהשיר שלו.. כמו נרדם של ג'קו, זה כמו שאמרו לנירית מיליס בדואט... שהיא מתחברת מצויין לשיר אבל אין מה לעשות השיר הוא של ג'קו...

דורית41

New member
שיר הנושא של "השיר שלנו"-נכתב על ..

ג'קו-לא?(אני שומעת מהסלון-הבת שלי...חבל...מכורה לשיר שלנו...פדיחות-כשל מערכות בבית...) "עוד תראה שיום יגיע,ומכל קצוות רקיע ,כולם יבואו להריע לכבודך,ואתה תתן להם,את כל מה שיש לך" לא קשור לשרשור הזה אבל אין מקום אחר מתאים יותר,ועם ראש מדור שרשורים,קניה,הסליחה.

למעלה