מאבד אותך המקורי עכשיוב24

rifkin1

New member
אני אישית לא שמתי לב...

אבל מה שאני זוכרת זה ביצוע מפוצץ ואת איך שכל הקהל התעורר אחרי שני סולאים דיי חלשים...

כן..זה בא בדיוק במקום ובזמן טוב א

אחרי שני השירים הקודמים,באמת אחרי שבועיים של חזרות מטורפות אי אפשר היה לצפות לביצוע הכי מושלם,אבל לעומת האחרים כמו שאומרים חבל"ז..

לא מסכימה איתך,היית צריכה להיות שם

כדי להבין למה הוא "צעק" כהגדרתך.. אני לא יודעת אם היית שם אבל אני אני הייתי שם שמעתי והבנתי ,המקום היה גדול, פתוח ,המוני קהל ורעש, זה לא האולפן הנחמד עם האקוסיטיקה שהייתה כל העונה ודווקא בגלל זה המתחרים האחרים ממש לא התאימו למקום .. מאיה המתוקה לא הייתה מספיק עוצמתית למעמד, מה שגם שלא יצא לה קול מרוב התרגשות וגם רפאל בחר בשיר חלש ונבלע ברעש ההמון , אבל ת'כלס כשג'קו התחיל לשיר פשוט שמעו אותו ,חזק ,ברור,הפארק רעד וכבר אמרתי בקומונה בעבר שהטלוי' לא העבירה חצי ממה שהיה שם ולא הרגישו זיופים,הרגיש הופעה חיה ועוצמתית ועם כל הכבוד לבדישי לא נראה לי שאם הוא היה בא עם השיר הוא היה מצליח להציג אותו ככה, ממש לא, הוא בטח היה נשמע כמו רפאל ,חלש,שקט ונעל םאי שם בשורות הראשונות .זו דעתי (*הלא משוחדת, למי שתהתה)

rifkin1

New member
ועוד הביצוע השני

אחרי הזכייה היה פי שניים יותר טוב...

talytal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif איזו טלפתיית נשמה!

בדיוק עמדתי לכתוב שבתור מי שהייתה בגמר, הביצוע שלו היה מעולה, סוחף ומדהים. הטלוויזיה באמת לא עשתה איתו צדק בכלל. עד שג'קו עלה לשיר, הייתה תחושה מנומנמת וקצת מבאסת בקהל. ברגע שהוא עלה, כולם, אבל כולם (כולל קבוצה נלהבת של מעריצי מאיה שעמדו לידי) נסחפו איתו, ואפילו שאף אחד (חוץ ממני,
) לא הכיר את השיר, כולם שרו יחד איתו כבר מאמצע הפיזמון השני. אני, שהייתי הספקנית הכי גדולה מכולם, התחלתי להאמין שהוא לוקח רק כשראיתי את התגובה של הקהל אליו בשיר הזה. אז לא, אני לא אובייקטיבית, אבל צריך היה להיות עיוור וחירש כדי לא לראות איזה ביצוע סוחף זה היה למי שהיה שם. כשראיתי את זה אחר כך בטלוויזיה באמת באמת שלא הבנתי איך הצליחו לשטח כל כך את הסאונד, ולאבד כל כך הרבה מהאנרגיות. וגם אני לא שמעתי שום זיופים כשהייתי שם, למרות שאני כן שומעת אותם בגירסא המוקלטת. בקיצור, בשיר הזה יש יותר מבחינתי מהביצוע שלו נטו, ואני לא יכולה לנתק אותו מהחוויה שבה שמעתי אותו לראשונה, בגלל זה למרות שזה ללא ספק לא הביצוע הכי חזק של ג'קו בעונה, זה עדיין אחד האהובים עליי.

great minds think alike../images/Emo6.gif

פשש.. ממש חשבנו אותו דבר!
לנו, שעברנו את חווית הגמר תמיד תהיה נקודת ראייה שונה של הדברים.. כי היינו בחוויה הזו,בהתרגשות וזה קשה להסביר למי שרק ראה את זה על המסך...לא היה אכפת לי להיות שם עכשיו,הרגע .. שוב, היה פשוט כיף !! אני מאחלת לנו ולג'קו שב"ה ימלא פארקים בסדר גודל שהיינו כמו הירקון , זה המקום ההולם לו ולעוצמות שבהן הוא שר
... לילה טוב!

Karina85

New member
אואה... איזה דיון מתפתח לו פה...

היי מתוקיזות התעוררתי על מנת להכין לעצמי תה ותיכף אני אחזור לישון תחת 2 פוכים... מאיפה ההצטננות הזאת נפלה עלי??? בקיצור אם לומר את דעתי על השיר המדהים הזה... אני באופן אישי לא הכרתי את השיר לפני ג'קו, בגמר ג'קו פשוט פוצץ את הפארק עם השיר (ככה היה נראה בטלוויזיה לפחות), ועל אף הזיופים - הוא נתן ביצוע מדהים... באנרגיות שלו, בכריזמה, אתן יודעות היטב על מה אני מדברת... מרוב שהתרגשתי אני אפילו לא הרגשתי את הזיופים בהתחלה, ואני לרוב ממש אבל ממש רגישה לזיופים... אחר כך ששמעתי את הביצוע מהגמר אכן שמתי לב להמון זיופים, ודי נשמעים לאוזן גם לא מוזיקלית במיוחד, אבל לא נורא עדיין הוא ממש התעלה על המתחרים. אחר כך ממש הסתקרנתי לגבי הביצוע המקורי, שמעתי אותו ואני חייבת להגיד שהתמכרתי לביצוע של סער... כי הוא זמר אדיר, הוא אמנם לא נותן ביצועים מפוצצים שמרעידים במות אבל הוא זמר מעולה, כמו שעדידס אמרה המשחקים שלו עם הסולמות משו בסט... ויש כל כך הרבה רגש בביצוע... כך שאם לסכם, אני די אוהבת את שני הביצועים באותה רמה, כל ביצוע נותן משהו אחר, כי גם בביצוע של ג'קו יש הרבה רגש - פשוט בצורה אחרת... סער בדישי בא כזה ממקום של כניעה... השלמה... בשיר הזה, וג'קו יותר בקטע של שיר כועס ... כמובן לדעתי
אה ובשתי ההופעות שהייתי בהן, ג'קו לא זייף בכלל (או ששוב הייתי בהכרה חלקית בלבד?!?!? חחח סתם אני די בטוחה שהוא לא זייף)... ואני חולה על השיר הזה... ותודה לג'קו שמכיר לנו שירים איכותיים... אין כמו רוק תאמינו לי... ליל מנוחה
מחכה להופעה הבאה בכליון עיניים... זה בתוך הורידים... |אייקון של מזרק| חחח...

מרוב לימוד חטפת צננת? תרגישי טוב|4U

ועכשיו חפשי 4 מילים נרדפות בכרטיסיות שלך
.. אהבתי גם את דעתך (האמת לא תכננתי לפתוח שום דיון ,סתם הודעתי על השיר של בדישי שהיה ופה פתחו לי עמדת השופטים מרגול נגד אוחובסקי
לילה טוב וחמים ובריאות!!

shongold

New member
הגירסה ..שלי ל'מאבד אותך'

הבנות מ'אתר קשת' הידוע ..הכירו לי את השיר של בדישי. אני לא הבנתי מדוע ג'קו לוקח שיר של אמן אלמוני..בעיני אמן אלמוני סליחה על הבורות..לא שמעתי עליו לפני כן. ולא הבנתי מדוע לעזאזל דווקא בגמר הוא מבצע שיר של..האנונימי הזה. ואני כל כך רציתי שהאיש יזכה. לאחר ששמעתי את השיר בביצועו של בדישי הבנתי שיש כאן שיר נהדר. אהבתי מאד את הביצוע המינורי של בדישי. הוא אחר שונה ומאד מיוחד. ג'קו לקח אותו למקום שלו. כאשר הוא שר אותו בגמר, אני לא שמעתי שום זיופים ושמעתי דרך ..המרקע. הביצוע שלו היה קורע..עוצמתי הוא הביא את עצמו עם כל החיות שיש בו, נכנס לקרביים...של השיר התאבד עליו טוטלית ...עשה לי וויבראציות בכל הגוף. הוא היה ענק בביצוע שלו, מה גם אבל גם בלי שום קשר, שהשניים האחרים היו חיוורים על ידו. בהמשך ששמעתי אותו שוב אחרי הגמר ..אכן שמעתי את הזיופים. אבל ההגשה שלו הרגישות, ההתייחסות לכל מילה בטקסט, השיר ומילותיו נחשו מבעד לעור..ולמרות הנאמר מצמרר..כמובן אין לי ספק שעכשיו כשהוא מדייק זה נשמע נפלא הרבה יותר. אבל אז..לא שמעתי כלום ראיתי את האיש שנתן את עצמו את כל כולו - והוא היה מהמם!

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

אכן מהמם... אני הייתי אמורה ללכת לגמר אבל הקפיצו אותי לתורנות... אתן לא מבינות איך התבאסתי... מזל שיכולתי לפחות לראות בחדר מחשב את הגמר... ושון, כל הדיבורים האלה על הביצוע ההורס עוד יותר גורמים לי לאכזבה שההופעה לא מתקיימת... בא לי לשמוע את מאבד אותך בלייב עכשיו... ג'קו מה אתה עושה היום בערב? אולי תבוא למישי מהפורום לשיר לנו??? אנחנו נבוא בהמונינו... חחח אילוז'נז...

Nova5

New member
מאבד אותך

ודאי שביצוע של סער בדישי - ביצוע מעניין ונוגע, זה שיר המקורי שלו. ותמיד מעניין לשמוע למה מתכוון היוצר. שמעתי אותו שבועיים לפני הגמר וכבר דמיינתי מה ג'קו יעשה עם השיר. ואכן ג'קו לא אכזב, למרות הזיופים פה ושם ביצוע היה כל כך נכון, כל כך סוחף וניצחון שלו היה כל כך חד משמעי, שלא היה איכפת לי מזיופים. נחמד היה לקרוא עוד פעם זיכרונות מהגמר, גם אני חשבתי שחלק מאי דיוקים ששמענו באו מ הקלטת השידור. תמיד יש פאקים בשידור של הופעה חיה - זה ידוע. אבל קצת מצחיק לדבר עכשיו על ביצוע בגמר , כי הייתה לנו הזדמנות לשמוע את "מאבד אותך" 5 פעמים בחודש האחרון. בהופעה ראשונה בגהה היה קשה לשפוט, הוא היה כל כך נרגש, שבקושי סיים את השיר, אבל זיופים כבר לא היו שם. ב"דנטה" פעם ראשונה שמעתי אותו במלוא העוצמה, זה היה כל כך מדהים, ששכחתי מהשירים האחרים, פשוט ניגשתי ואמרתי "איזה ביצוע אדיר, גבר" ב"גהה", שמיניסטים , עם אקוסטיקה לא רעה בכלל , "מאבד אותך " היה נשמע עוד יותר טוב. וב"סילבר" למרות אקוסטיקה לא טובה , ביצוע היה מעולה. וג'קו, פרפקציוניסט לא קטן, לפחות במה שנוגע למוסיקה, מודע לעובדה שבגמר היו לו פאקים. ב"סילבר" הוא "התנצל " על הזיופים בגמר ובגהה, שמיניסטים, כשהיה די מרוצה מהופעה, אמר:" למה שאני אזייף?! בגמר הייתי חולה, עם חום, אבל עכשיו?" אז תהפכו דף - זיופים נגמרו מזמן

דורית41

New member
נובה-איך אני

מתה על הכתיבה שלך!! ואיזה מדהים היה הביצוע בגהה בהופעה ה-6?לא יפה מצדי.לקחת דברי בחזרה ומתנצלת. גם אני לא שמתי לב לזיופים בגמר,עד שמישהו אמר לי כמה ימים אחרי בעבודה.-כנראה עד כדי כך הייתי מהופנטת ונרגשת. נראה לי שאני מהבודדות ששמעה את הביצוע המקורי של סער בדישי,רק אחרי שג'קו שר בגמר- באמת ביצוע מרגש אבל קשה להשוות אותו ....תנסו לדמיין ששמעתם קודם את הביצוע של ג'קו ל"הייתי בגן עדן" ורק אח"כ,לראשונה את שרית חדד,-(מבלי לזלזל בה,זה פשוט "משהו אחר" )

Nova5

New member
כן, ביצוע בגהה בהופעה ה-6

היה הכי מרשים, זה היה שיר השביעי, לפני האחרון - "נשארתי נורמאלי". הכי קטע היה באקורדים הראשונים של "תגידי" - כשכמה בנות התקרבו אל הבמה יותר מדי, עברו את המאבטח, הורידו מג'קו את הגומיה - ושירים האחרונים הוא שר עם שיער פזור. לפעמים חלומות מתגשמים... ואללה, את הגומיה עוד כמה שנים יהיה אפשר לראות במכירה פומבית ב"סותביס"

למעלה