מאבד אותך
ודאי שביצוע של סער בדישי - ביצוע מעניין ונוגע, זה שיר המקורי שלו. ותמיד מעניין לשמוע למה מתכוון היוצר. שמעתי אותו שבועיים לפני הגמר וכבר דמיינתי מה ג'קו יעשה עם השיר. ואכן ג'קו לא אכזב, למרות הזיופים פה ושם ביצוע היה כל כך נכון, כל כך סוחף וניצחון שלו היה כל כך חד משמעי, שלא היה איכפת לי מזיופים. נחמד היה לקרוא עוד פעם זיכרונות מהגמר, גם אני חשבתי שחלק מאי דיוקים ששמענו באו מ הקלטת השידור. תמיד יש פאקים בשידור של הופעה חיה - זה ידוע. אבל קצת מצחיק לדבר עכשיו על ביצוע בגמר , כי הייתה לנו הזדמנות לשמוע את "מאבד אותך" 5 פעמים בחודש האחרון. בהופעה ראשונה בגהה היה קשה לשפוט, הוא היה כל כך נרגש, שבקושי סיים את השיר, אבל זיופים כבר לא היו שם. ב"דנטה" פעם ראשונה שמעתי אותו במלוא העוצמה, זה היה כל כך מדהים, ששכחתי מהשירים האחרים, פשוט ניגשתי ואמרתי "איזה ביצוע אדיר, גבר" ב"גהה", שמיניסטים , עם אקוסטיקה לא רעה בכלל , "מאבד אותך " היה נשמע עוד יותר טוב. וב"סילבר" למרות אקוסטיקה לא טובה , ביצוע היה מעולה. וג'קו, פרפקציוניסט לא קטן, לפחות במה שנוגע למוסיקה, מודע לעובדה שבגמר היו לו פאקים. ב"סילבר" הוא "התנצל " על הזיופים בגמר ובגהה, שמיניסטים, כשהיה די מרוצה מהופעה, אמר:" למה שאני אזייף?! בגמר הייתי חולה, עם חום, אבל עכשיו?" אז תהפכו דף - זיופים נגמרו מזמן