מאגיה וצרכנות ב-
אנשים

יעליקק

New member
3 דברים חבובים ( ;

1. כתבתי פיק על מקפליי , בינתיים רק 2 בנות קראו אותו והם אמרו שהוא ממש יפה .. עכשיו פה אני לא יכולה לפרסם כי יש תור נכון ? [ד"א אצל מי נרשמים? XD] אז יש לכם רעיונות איפה אפשר לפרסם אותו ? חוץ צלפתוח בשבילו בלוג כי לא באלי XD תודה ! ( ; 2. עוד תשעה ימים יומולדת ! כאילו ב19.10 ( ; מגניבה שכמותי אני אהיה בת 13 ^^ לא משנה , סתם באלי להתלהב XD 3. שעמם לי , נכון יש את השיר ALL ABOUT YOU של מקפלייושים ? [ מקפלייושים ^^ הצחקתי את עצמי ^^ ] אז כתבתי ALL ABOUT DOUG ! זה בעקרון אותו הדבר אבל שיניתי פה ושם כמה משפטים אתם תשימו לב אם תשימו את השיר ותקראו את המילים , הינה הם : It's all about Doug ([Tom:] It's about Doug) It's all about Doug, baby ([Tom:] It's all about Doug) It's all about Doug ([Tom:] It's about Doug) It's all about Doug Yesterday, Doug asked me something I thought Doug knew. So I told Doug with a smile 'I love Doug' Then Doug whispered in my ear and Doug told me too, Say 'If Doug make my life worthwhile, I love Doug And I would touch in all Doug's body, if Doug touch me too. But if Doug gives me one of Doug kisses, I KISS Doug too. So hold me close and say love you, like Doug used to do. Dancing on the stage tiles, it's all about Doug. Yeah... And I would touch in all Doug's body, if Doug touches me to. But if Doug gives me one of Doug kisses, I KISS Doug too. So hold me close and say sleep with Doug, like Doug used to do. Dancing on the bed tiles, Yes Doug makes my life worthwhile, so I told Doug with a smile... I love you. It's all about Doug ([Tom:] It's about Doug) It's all about Doug, baby ([Tom:] It's all about Doug) It's all about Doug ([Tom:] It's about Doug) It's all about Doug מי שמעוניין , המשפט הכי מגניב שייצא לי זה פזמון [and i woud ... ] ! ! ! XD זהו , תגיבו עכשיו כי משעמם לי ^^

butbut

New member
לא נראה לי שכתבה על MITO תעזור..

הם יצאו לסיבוב חדש:]

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif בת אל תפרסמי את הפאנפיק שלך, היית אמור

אמורה*
להעלות אותו לא? אז תפרסמי ואז כשעדי תסיים שהפאנפיק השלישי יתחיל:)

butbut

New member
תיראי בין שני לחמישי יש 4 ימים הבדל..

אני חושבת שאני יקח את ראשון ושלישי..ואז זה נותן לי 3 ימים הבדל,ככה שהפיק לא ישכח מהראש...עדיף כמה שפחות ימים=]

just chenis

New member
אבל..

תחשבי שמשלישי לראשון זה הרבה ימים *אין לי כח לחשב*
אני יודעת שאני סתם מתערבת.. אבל זאת סתם העצה שלי
אז תעשי מה שבא לך

butbut

New member
אממ נכון..אבל יש 3 פיקים:]טוב אז אני יפרסם

עכשיו:]XDD

just chenis

New member
טלפתיה מישהו?

לא
או שכן או שלא או שכן אושלא אושכן אושלא אושכן או שלא אושכן לא כן לא כן לא כן טוב חברות שלי משגעות אותי.. אז זה לא כ"כ אשמתי.. התסלחו לי?!

just orr

New member
כן אבל אז יש לחכות מיום שלישי עד ליום ראשון..

וזה הרבהההה זמן >< *סורי שנדחפתי :X*

butbut

New member
את צודקת..רצח><..

טוב צריך למצוא לזה פיתרון דחוףףףXDD

למעלה