מוסורסקי וgwizard
למוסורסקי: "כמי שאמור מעט להבין בוויקה, אני תמה איך אתה כותב משפט שכזה "מבחינה דתית, אני רואה בדת הוויקה עצמה כלא יותר משגייה משעשעת". " לגודל ההבנה שלי בוויקה אין קשר - זה קשור לאמונה האישית שלי, שיש בה גם מן הפונדמנטליזם. "מאידך, כשמשפט זה בא ממך, כאדם, איני מתפלא." אתה מכיר אותי כאדם באותה המידה שלטענתך אני מכיר את הוויקה. לאלון: "ממתי מישהו אמר כי "מאגיה היא האלטרנטיבה הפגנית לתפילה" ?!!! אני דיברתי אך ורק על וויקה ואך ורק מנקודת מבט שלי, ככה שאל תכליל על כולם." פשוט מאוד, אתה לא היחיד שאמר את המשפט הזה ובמקרה שלך אכן דיברת מנקודת מבט אישית וציינת זאת מקודם, אני פשוט הבעתי דעה במקום שנראה לי מתאים. "זה שמבחינתך וויקה משעשעת רק מוכיח שאתה לא מבין אותה עד הסוף." ראה תשובתי למוסורסקי. "כי אם היית מבין, לא היית חושב שכל הוויקאנים פציפיסטים רכרוכיים שלא מסוגלים לעשות כלום ורק מדברים. כן, זה הרושם שנוצר לי ממך על סמך כל ההתכתבות הקודמת בפורום." אלון היקר, קח מעט מן התרופה שרצית לתת לי בתחילת ההודעה הזו ורסן את היומרה שלך. מעולם לא אמרתי שאני חושב שכל הוויקנים "הם פציפיסטים רכרוכיים שלא מסוגלים לעשות כלום ורק מדברים", אני פשוט אמרתי שלדעתי האישית שהוויקה אינה נכונה. "אגב, אם היית קורא מעבר לשתי השורות הראשונות בכנסיית השטן, היית רואה כי וויקה מגונה על ידם בכל צורה וצורה ותואמת להתרשמות שלי ממך" ואם אתה היית טורח לקרוא באמת את הכתבים של לה-ויי היית רואה כי הוויקה לא מוזכרת יותר במשפט אחד או שניים, כחלק ממכלול דתות "האור הלבן" (דהיינו, רוחניות מכל סוג שהיא). למעשה, לא זכור לי שבSatanic Bible לה-ויי בכלל אמר יותר מכמה מילים על וויקה או וויקאנים מעבר להסבר על הגביע הטקסי בשיטת המאגיה השטניסטית, בו הוא מסביר שגביע שטני אסור שיהיה מזהב משם שזהו צבע שמזוהה עם דתות "אור לבן" כמו הוויקה. אצל כנסיית השטן הוויקה לא זוכה ליותר תשומת לב מהנצרות. ובקשר למאמר שהבאת - כותבת המאמר (בלאנש ברטון, לשעבר הכוהנת הגדולה ואהובתו של לה-ויי) אומנם "מגנה" את הוויקה פה ושם, אבל הגינוי הזה הוא לא עיקר המאמר. חוץ מזה, אתה מוזמן להביא עוד דוגמאות כרצונך. תתרשם ממני כרצונך, לטוב ולרע.