מאיזו עדה אתם? הרגע ראיתי את השאלה על החריף ו... מאיזה עדה אתם לעזאזל?
N noname202 New member 14/12/05 #1 מאיזו עדה אתם? הרגע ראיתי את השאלה על החריף ו... מאיזה עדה אתם לעזאזל?
Z Ziga New member 14/12/05 #3 נמ.. מעורב, כמו רוב האנשים. חצי ארגנטינאי (חצי מזה בלרוסי, והחצי השני פולני, נראה לי. משהו כזה), וחצי טריפוליטאי. אני גאה בחצי הטריפוליטאי שלי, משפחה מכובדת וכאלה, אברבנאל. אפילו יש לנו coat of arms! D=
נמ.. מעורב, כמו רוב האנשים. חצי ארגנטינאי (חצי מזה בלרוסי, והחצי השני פולני, נראה לי. משהו כזה), וחצי טריפוליטאי. אני גאה בחצי הטריפוליטאי שלי, משפחה מכובדת וכאלה, אברבנאל. אפילו יש לנו coat of arms! D=
M mr Zebra DS New member 14/12/05 #4 אני אירופאית אבל מפורטוגל (כמו הסבים) ואמא מצרפת (כמו סבא וכמוני)
M MajorWinters New member 14/12/05 #33 אם כבר ההפך... לא ראיתי מקום להודעה בפורום. אבל אם כבר הייתי עושה את זה כדי להתחמק, זה לא אם הייתי אשכנזי
אם כבר ההפך... לא ראיתי מקום להודעה בפורום. אבל אם כבר הייתי עושה את זה כדי להתחמק, זה לא אם הייתי אשכנזי
T Theherod New member 14/12/05 #8 חצי ליטאי רבע אוסטרי ורבע צבר (נדמה לי שהמקור הוא מרוסיה, אבל זה אומר לחזור איזה 6 דורות אחורה)
S SuddenlyPsychotic New member 14/12/05 #10 חצי פולני חצי עיראקי ../images/Emo6.gif (את האמת, רבע פולני ובמקור רבע רוסי, וחצי עיראקי)
א אני חסרת שם New member 14/12/05 #16 להתחיל עם מה שגיליתי בעבודת שורשים? צד אמא-נראה לי שסבא רבא סורי, סבתא רבא פולניה, סבא ארגנטינאי, סבתא ישראלית, אמא ישראלית. סבא וסבתא רבא לא זוכרת, סבא וסבתא מאלג'יר, אבא מצרפת. ואני נולדתי בישראל אין לי כוח לחשב איך זה מתחלק><;
להתחיל עם מה שגיליתי בעבודת שורשים? צד אמא-נראה לי שסבא רבא סורי, סבתא רבא פולניה, סבא ארגנטינאי, סבתא ישראלית, אמא ישראלית. סבא וסבתא רבא לא זוכרת, סבא וסבתא מאלג'יר, אבא מצרפת. ואני נולדתי בישראל אין לי כוח לחשב איך זה מתחלק><;