תמחקו את ה"צד אמא-", זה פשוט מועתק מאיזו שיחה:X
D danny girl New member 14/12/05 #19 הצד הדומיננטי הוא הפולני. במקור סבתא וסבא מצד אמא נולדו בפולין. אבא של אבא ברומניה ואמא של אבא פה בארץ.
הצד הדומיננטי הוא הפולני. במקור סבתא וסבא מצד אמא נולדו בפולין. אבא של אבא ברומניה ואמא של אבא פה בארץ.
B Blue Puding New member 14/12/05 #20 הו הו הו אצלי זה מעניין!! חצי אחד זה פולני.. וחצי שני זה נג'דידני.. ועכשיו לשאלה הגדולה..מה זה נג'דידני לעזאזל?! אז אני ומשפחתי היינו בטוחים שזה כורדים..אבל בסוף לא!!! אנחנו אוזבקים!!!!XDDDDDDDD אוחח הגאונות...
הו הו הו אצלי זה מעניין!! חצי אחד זה פולני.. וחצי שני זה נג'דידני.. ועכשיו לשאלה הגדולה..מה זה נג'דידני לעזאזל?! אז אני ומשפחתי היינו בטוחים שזה כורדים..אבל בסוף לא!!! אנחנו אוזבקים!!!!XDDDDDDDD אוחח הגאונות...
S SuddenlyPsychotic New member 15/12/05 #48 *מצדיע הצדעה נאצית* שאלה. אם אני עושה את זה בצבא לאן אני מגיע חוץ מלכלא ? יעיפו אותי מהצבא ? סתם מסקרן.
*מצדיע הצדעה נאצית* שאלה. אם אני עושה את זה בצבא לאן אני מגיע חוץ מלכלא ? יעיפו אותי מהצבא ? סתם מסקרן.
י ילד דימיוני New member 14/12/05 #26 3/4 פולני......./images/Emo41.gif......1/4 בולגר../images/Emo9.gif
N noname202 New member 14/12/05 #31 נו אני פתחתי ואני לא אענה?../images/Emo3.gif תנחשו... זה די ברור לא? אשכנזייה ולא סתם פולנייה פולניה שלמה וגאה
נו אני פתחתי ואני לא אענה?../images/Emo3.gif תנחשו... זה די ברור לא? אשכנזייה ולא סתם פולנייה פולניה שלמה וגאה