אשכנזי רוסי ורבע עירקי
A Ana1 9 New member 15/12/05 #56 איך קבעת? מוצא לא קובע את רמת החנוניות של האדם. אומנם רוב האשכנזים חנונים, אבל זה לא חל עליי, כי אני אשכנזית בתוספת דברים לא ידועים, ככה שחנוניות אפילו לא בגנים שלי.
איך קבעת? מוצא לא קובע את רמת החנוניות של האדם. אומנם רוב האשכנזים חנונים, אבל זה לא חל עליי, כי אני אשכנזית בתוספת דברים לא ידועים, ככה שחנוניות אפילו לא בגנים שלי.
ל לולו המשוגע New member 15/12/05 #57 הומ../images/Emo60.gif חצי עירקית חצי שוודית [עם שורשים פולנים]
N noosh New member 15/12/05 #58 יא, בקשר לשוודיה, אז חברה שלי בדיוק חזרה מהטקס של הענקת פרס נובל, אז כל הזמן שהיא הייתה שם חשבתי עלייך ועל זה שאת שוודית וכאלה ושבטח היית נהנית גם לגור במלון מול הארמון של המלך (טוב, אבל בעצם, גם אני, ואני לא שוודית :S)
יא, בקשר לשוודיה, אז חברה שלי בדיוק חזרה מהטקס של הענקת פרס נובל, אז כל הזמן שהיא הייתה שם חשבתי עלייך ועל זה שאת שוודית וכאלה ושבטח היית נהנית גם לגור במלון מול הארמון של המלך (טוב, אבל בעצם, גם אני, ואני לא שוודית :S)
N noosh New member 15/12/05 #72 סבא שלה הוא פרופסור אומן, וזכה בפרס נובל, נראה לי שזה הפרט היותר כיפי בכל הסיפור זה, ושהיא הייתה שבוע במלון מול ארמון המלך והוזמנה לכל קבלת פנים אפשרית ודיברה עם כל האנשים הכי חכמים בעולם בערך, וקיבלה שירות שלא ייאמן. והקשיבה לקונצרטים מדהימים וחוותה המון. אבל עזבי את זה, סבא שלה הוא פרופסור אומן, תארי לעצמך כמה מעניין זה
סבא שלה הוא פרופסור אומן, וזכה בפרס נובל, נראה לי שזה הפרט היותר כיפי בכל הסיפור זה, ושהיא הייתה שבוע במלון מול ארמון המלך והוזמנה לכל קבלת פנים אפשרית ודיברה עם כל האנשים הכי חכמים בעולם בערך, וקיבלה שירות שלא ייאמן. והקשיבה לקונצרטים מדהימים וחוותה המון. אבל עזבי את זה, סבא שלה הוא פרופסור אומן, תארי לעצמך כמה מעניין זה
ל לולו המשוגע New member 15/12/05 #69 פינים?../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אבל הם כאלו.. אוכלים דברים מוזרים נורא:X והם.. מדברים פינית:X
פינים?../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אבל הם כאלו.. אוכלים דברים מוזרים נורא:X והם.. מדברים פינית:X
B Beautiful Scar New member 15/12/05 #61 עירקית מרוקאית ורומניה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחח שלי הכי שולט!!
עירקית מרוקאית ורומניה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחח שלי הכי שולט!!
M moran filan for ever New member 15/12/05 #62 חחחחחחח הרבה פה עיראקים../images/Emo47.gif אז אני חצי עיראקית חצי פרסית ואני לא ממש כותבת כאן אבל אני מרגלת
חחחחחחח הרבה פה עיראקים../images/Emo47.gif אז אני חצי עיראקית חצי פרסית ואני לא ממש כותבת כאן אבל אני מרגלת
L lady from the hell New member 15/12/05 #66 ../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif אוקריניה+ איזה חלק קטן צועני
ר רונלע New member 15/12/05 #73 אוקראינית ומולדובנית:S יש גם שורשים פולנים איפשהו.. אמורים להיותP: נו, אשכנזיה וזהו.:|
S snopkeen New member 16/12/05 #78 אההממ... אני מתבייש להגיד אבל... תאמינו או לא, אני כורדי משני הצדדים (ובאמת שאני חנון!!!)