מאי 2017 בערוצי הסדרות וה-VOD של

"Legion" תעלה ביוני

רוב הסדרות מסתיימות החודש, אבל רובן רק בשבוע האחרון של מאי.

is00

New member
בדיוק.

חלק מסתיימות החודש ובמהלך החודש הבא יסתיימו עוד לא מעט, ככה שמתפנות המון משבצות שידור בכל הערוצים ויש שם מקום להעלות תוכן חדש, אז למה לדחות?
בכל מקרה מאיך שנראה לוח השידורים למאי נראה שיהיו המון משבצות מתות שיס יישדרו תוכן ששודר כבר במקום תוכן חדש.
נמתין ונראה.
&nbsp

דווקא יש לא מעט סדרות שאמורות לעלות

בין הסדרות שאמורות לעלות במהלך הקיץ:

ב-Action
-
The Exorcist
APB
Randsom
Legion
Zoo
Salvation
דוקטור הו
וכן שתי עונות נוספות של NCIS.

ב-Drama
-
משפחה וצרות אחרות
Doubt
Unreal
Pitch
Star

ב-Oh
-
משחקי הכס
Guerrilla
I'm Dying Up Here
Snowfall
בולרז
אפיזודס

וזו רק רשימה חלקית...

לא ברור השיבוץ של לגיון ביס אקשן

זו ממש לא סדרת אקשן, למרות שהיא ממוקמת ביקום של האקס-מן.
היא הרבה יותר דומה לטווין פיקס ומאשר לסדרות סופר-הירוז.

LeRanch

New member
חדשות לא כל כך מעודדות

מגרש השדים, APB ו-Ransom - חסרות כל סיכוי לחזור לעונה שנייה.
Doubt - בוטלה אחרי שני פרקים ב-CBS!!!!!
Pitch - על אף הביקורות הטובות, הסתיימה בקול ענות חלושה בסוף 2016 והסיכויים שלה לחזור לעונה נוספת לא גבוהים.
קצת מתסכל שסדרות כאלה מקבלות בכלל משבצות שידור.

ככה זה כשקונים "חבילות"

כשיש הסכם כולל על כל התוצרים של האולפן,
אז במקרה של CBS Television Studios, מקבלים את "בול" ו"מקגייוור", שנחשבות להצלחה וכבר חודשו לעונה שנייה או את "טווין פיקס" (שיש סביבה באז גדול), אבל מצד שני נתקעים גם עם סדרות מבוטלות, כמו "Doubt" ו"הון שלטון" או "אין כמו מחר" (שיש לה סיכוי קלוש לחזור לעונה שנייה).

ובמקרה של 20th Century Fox TV מקבלים את ההצלחה הגדולה ביותר של העונה "החיים עצמם", את "נמלטים", שבסך הכל נחשבת להצלחה ואת "Legion", שכבר חודשה לעונה שנייה, אבל גם סדרות פחות מצליחות כמו "Pitch", "APB" ו"מגרש השדים" וגם "24: מורשת", שקיבלה ב-
טיפול VIP, עם שידור מקביל לארה"ב ואיש לא יכול היה לחזות שתיכשל ברייטינג בצורה כזאת.

is00

New member
אני יכולתי לחזות את זה.

את הכישלון של "24:מורשת", הכוונה.
הם כבר ניסו את זה פעם אחת ונכשלו, אז למה לנסות עוד פעם מלכתחילה?

tg151

Well-known member
לגמרי. למה בכלל לטרוח לשבץ את Doubt?

בכלל הפיקו לה 13 פרקים? לא ביטלו את ההפקה אחרי 3 או 4 פרקים? כי באמת הורידו אותה משידור אחרי 2 פרקים.

אם כך, נראה שיהיה קיץ משעמם בערוצי הסדרות (חוץ מ-Legion ופליז לייק מי) מקווה שבספטמבר יהיו סדרות יותר טובות בברודקאסט. אבל זה אף פעם לא קורה. חחח.

כי היא כבר נקנתה...

וברצינות:
מכיוון שרוב הסדרות משודרות היום בצמוד לשידור בארה"ב, נוצר מצב שהקיץ די דליל בסדרות (בעיקר בערוצי הרודקאסט) ולכן מה שעשים ב-
הוא לשדר את הסדרות המצליחות בסמוך לשידור בארה"ב ואת הסדרות הפחות מצליחות (כמו "Doubt" ודומותיה) בקיץ, כדי ליצור רצף לכל אורך השנה.

ברור שבאוקטובר, עם חזרתן של הסדרות הוותיקות והמצליחות - הם תחזורנה גם ל-
.
גבי סדרות חדשות: בדרך כלל ממתינים חודש-חודשיים, כדי להבין את הצלחת הסדרה - ואם היא אכן הצלחה (כמו "החיים עצמם" או "בול") - היא תגיע לשידור מהר יחסית. סדרות פחות מוצלחות - תידחנה לשידור בקיץ.

ולגבי מספר הפרקים שלה, כל 13 הפרקים הופקו - כמו שקורה בדרך כלל בסדרות שעולות במיד סיזן - עוד לפני תחילת השידור.

tg151

Well-known member
תודה

הבנתי שהיא חלק מהחבילה שנקנתה אחרת יס לא היו קונים אותה. פשוט חשבתי שצולמו רק 2 או 3 פרקים. אני יודע שהיא בוטלה אחרי 2 פרקים, פשוט חשבתי שגם לא הפיקו את יתר העונה.

כעקרון, באופן אישי, אני מעדיף שמביאים כמה שיותר סדרות צמוד כמה שיותר למועד השידור בארה"ב. אני קם לפנות בוקר כדי לצפות במשחקי הכס והמתים המהלכים. אז כמה שיותר, יותר טוב. מן הסתם זה באמת יוצר מצב של וואקום בקיץ. ולכן צריך למלא את חודשי הקיץ בסדרות הכושלות/משעממות של העונה.

יס עשו בשכל שחתמו עם CBS Studios כדי שכך הם יוכלו לקבל גם את תכני Showtime. הרי בשנים האחרונות רוב הסדרות הטובות הן של ערוצי הכבלים, אז מהלך כזה הוא מעולה. סדרות מ-FX,HBO ו-Showtime וערוצי הבת שלהם זה חבילה ממש טובה. הפספוס הכי גדול של יס בעונות האחרונות הוא של "פארגו" כי היא משודרת ב- FX... אבל אי אפשר לקנות הכל.

LeRanch

New member
yes העלתה את שתי העונות של "פארגו" ל-VOD

והיא גם שודרה בערוץ הראשון, כך שלא הייתה בעיה לצפות בה.

tg151

Well-known member
אני יודע. צפיתי

בה שהיא שודרה. אני לא אחכה שנהכדי לראות את פארגו..

גםצופה

Member
מנהל
האמת, שבעבר

היו סדרות שיס רכשה ובסוף לא העלו אותם לשידור לאור זה שהם לא זכו להצלחה...

אבל אז קנו סדרות בודדות

היום קונים "חבילות".

עדיין, אפשר לשבץ את הסדרה במועד פחות אטרקטיבי.
(לדוגמא: את "מלאך מהגיהינום", שבוטלה אחרי מספר פרקים, שיבצו בשידור יומי ולא בשידור שבועי).

tg151

Well-known member
גם אם קונים חבילות...

אז למה לשדר סדרה שבוטלה אחרי 5 פרקים? או אפילו נגיד סדרה שבוטלה אחרי 13 פרקים אבל בלי סוף עלילתי.

למה לשדר סדרות כאלה, אפילו שהן חלק מהחבילה? כדי למלא משבצות שידור?

רכישת "החבילות" האלה לא ישתנה בשנים הקרובות, נכון?! בגלל נטישת לקוחות, כי בעקבות זה, יס צריכה לעמוד בהסכמי הרכש שנקבעו מראש ולכן צריכה להעלות מחירים כל זמן שיש נטישת לקוחות, ולכן המצב יישאר ככה כי רכישת סדרות בודדות זה יותר יקר נכון?!

טוב, גם ככה סדרות הכבלים הרבה יותר טובות מסדרות הנטוורקס. אז כל עוד יש סדרות של hbo,showtime ו-FX המצב טוב.

איך פרטנר הצליחו לחתום על הסכם עם נטפליקס? לחיים סבן יש כזאת השפעה גדולה, שבגלל זה הם הצליחו להשיק את תכני נטפליקס? אין סיכוי שזה יקרה עם יס/הוט/סלקום כן?!

גםצופה

Member
מנהל
רק עכשיו יש לי זמן להתייחס לסדרות...

כשהשרשור הועלה רק הספקתי לנעוץ אותו...
&nbsp
נראה לי שאוותר על טווין פיקס - הספיק לי אז לא רוצה לחזור לזה...
&nbsp
ואנסה את הקומדיות החדשות אולי אתחבר אליהם ואולי לא...
&nbsp
על דר' רוזווד אוותר... עזבתי אותה באמצע העונה הראשונה (הפרקים קצת נמתחו ולא ראיתי שמשהו זז.. כל פעם אותו סיפור בצורה אחרת... די חזרה על עצמה ולא התחברתי להומור שלה...)
&nbsp

tg151

Well-known member
אממ הלו? מה עם עונה 5 של בית הקלפים??

והעונה האחרונה של פליז לייק מי?

LeRanch

New member
"בית הקלפים" 5 תעלה ל-VOD במלואה ב-31/5

מסתבר שהיא הושמטה בטעות מהפרסום לעיתונות.

למעלה