בגלל ענייני שיבוץ, חצי ממשבצת הסדרות הקומיות של יום רביעי, נתפסה ע"י סדרת דרמה - "סמוך על סול", כדי שניתן יהיה לשדר אותה בצמוד לשידור בארה"ב. ו-2 סדרות קומיות שנותרו ביום רביעי - "Veep" ו"עמק הסיליקון" - הן סדרות של HBO, שגם הן משודרות בצמוד לשידור בארה"ב.
בנוסף ל"קבלו אותי", גם הסדרה הקומית "High Maintenance" של HBO והעונה ה-12 של "פילדלפיה זורחת" עדיין לא שובצו לשידור.
"פילדלפיה זורחת" תמיד שובצה בחודשי הקיץ, אז לא מפתיע אותי. פשוט זכרתי שאת העונה הקודמת של "קבלו אותי" שידרו בארץ בערך 3 או 4 חודשים אחרי השידור באוסטרליה. ועכשיו עם העונה האחרונה זה יהיה איחור של חצי שנה פחות או יותר.
אני גם לא מבינה למה הם לא מתחילים לשדר לפני 8 בערב אבל אין להם בעיה לשדר בשעה 7 בבוקר
והם גם משדרים את קוד שרוף 2 בשידור חוזר אז הם יכלו איזה יום אחד לשדר פרק של קבלו אותי במקום

אני לא רואה את הסדרה אבל אני רואה שיש צופים שמחכים לה או לעונות שעוד לא שידרו של ncis ולא מובן למה יש עיכוב בשידור שלהם (למרות שלי באופן אישי זה מתאים כי לא הגעתי אליהן)
פשוט אני חושבת שאם צופים יעזבו את יס בגלל דברים כאלה שלי מצד נראים כמו דברים שאפשר לבוא בהם לקראת הצופים אז זה יפגע גם בי כצופה של יס