מאכלים ספרדיים?

yair_bar

New member
מנהל
תודה שכתבת את דעתך בנושא

ולא בפעם הראשונה.
&nbsp
בניגוד לחלק מהכותבים, אני כמנהל השקעתי זמן רב לחזור לתחילת הסכסוך ולהבין למה הוא פרץ.
&nbsp
לאחר שעשיתי את זה גם שמתי לב איך כמה וכמה גולשים רבים עם אותו גולש, וברוב המוחלט של הפעמים (וסליחה על הביטוי) הם התחילו.
&nbsp
ולא משנה שביקשתי *מכולם* להפסיק להגיב ולהפסיק עם הריב הזה זה פשוט לא מצליח.
&nbsp
אם הייתי חושב שזו רק אשמתו של מיכאל הייתי פועל בדרך מסויימת. בגלל שלדעתי זו אשמה הדדית (במקרה הטוב) אני פועל בדרך שאני פועל.
&nbsp
וזה אחרי שהאשימו אותי כמובן שמיכאל זה אני וכו'.
&nbsp
קחי לדוגמא את השרשור הזה היום. בשביל מה TCHM היה צריך לכתוב את מה שהוא כתב נגד מיכאל? ואז עוד להתפלא ולהתלונן שמיכאל העיז להגיב לו. זה נראה לך תקין? זו לא חוצפה?
&nbsp
במשך תקופה מאד ארוכה אני מנסה "להשכין שלום" ולקרוא לכל הצדדים להפסיק להתעסק בגולשים אחרים ולהתעסק באוכל ומתכונים. זו בקשה מוגזמת? זו בקשה "חד צדדית"?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נוגה 44

New member
כנראה שמשהו בניהול לא נכון

כ"כ הרבה גולשים לא מרוצים
המריבות פוגמות בהנאה וכן בעיניים מהצד זה נראה שאתה מגן על אותו גולש
אין לי נגיעה חוץ מקריאה ואימוץ מתכונים
ובהחלט אתה נוקט עמדה חד צדדית
מה, כולם סתם ניטפלו אליו? אנשים שונים מרקעים שונים.
אינך היחיד שקורא את הדברים\ כולם קוראים אותם, ורק אתה רואה משהו אחר?ֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱ!
שמת לב איך הוא מתבטא על האוכל הכשר? את כל תחלואי העולם הוא תולה בזה.
אבל כל עוד שאתה המנהל וזה מה שאתה רוצה כך יראה הפורום.
חבל הוא ידע ימים טובים

yair_bar

New member
מנהל
אני צריך לחסום אותו על ההתבטאות שלו על אוכל כשר?

אני מסכים מאד שהריבים והוויכוחים פוגמים בפורום ולכן אני מבקש כבר תקופה להפסיק את זה.
&nbsp
אבל אנשים לא מפסיקים.
&nbsp
שוב ושוב ושוב חשוב להם "להשחיל", להסביר למה הצד השני לא בסדר וכו'.
&nbsp
אז אולי שאותם גורמים פשוט יפסיקו ויתמקדו באוכל? מה את אומרת - יכולה להתחבר איתי לקריאה הזו?
&nbsp
יכולים כל אותם אדונים וגברות נכבדים ונכבדות לא להתעסק בגולשים אחרים אלא במתכונים ואוכל? את מוכנה לעזור לי בהפצת המסר הזה?

נוגה 44

New member
הדוגמא היתה כדי להראות לך במי אנחנו עוסקים

באדם שלא יודע לכתוב בפורום מסתכסך עם כולם
מדבר שלא בנימוס
פוגע באחרים
זה לא נקודתי זו תופעה
וקשה לצפות שגולשים יבליגו
בכל פורום אוכל יש מעבר לאוכל
מציעה לך לבקר בפורומי אוכל אחרים ולראות איך הם זורמים על מי מנוחות
אני קוראת כאן גולשים שאני מכירה מפורמים אחרים והם אנשים נעימים וזורמים
וכאן הם מעירים גם להם לא נח, זאת אומרת שיש כאן משהו שצריך טיפול
ואם הדרך שלך לא עובדת אולי תשנה אותה

yair_bar

New member
מנהל
אז הדוגמא לא טובה בעיניי

זכותו המלאה לכתוב על הנושא כאוות נפשו.

שימי לב שהוא לא כותב (בנושא הזה) נגד גולשים אחרים. זה המדד בעיניי לפגיעה שדורשות התייחסות.

אגב, שימי לב להודעה שלך שגם לוקה בסגנון לא תקין והיא דווקא יוצאת נגד גולשים אחרים בפורום. אז לשיטתך המנהל באותה תקופה צריך היה לחסום אותך?

נוגה 44

New member
תחסום!!!!!

תאמין לי חבל על המילים
ההיתממות שלך ואולי היא אמיתית נוגעת ללב
בלתי אפשרי להתייחס אליך ברצינות אם אתה מביא פעם אחת שהיית צריך לחסום כמובן לדעתך ונזרום עם זה.
למשהו מתמשך שיהיה לך בכיף
אבל בתור גננת אגיד לך של ילדים בגן נותנים יותר קרדיט.
זה שיש לך אפשרות חסימה ואתה מאיים איתו על כל מי שלא מסכים איתך- גם בגן ילדים זה לא מקובל

yair_bar

New member
מנהל
בקיצור אין לך תשובה עניינית?

אם רמת הטענות שלך היא שצריך לחסום גולש כי הוא כותב נגד אוכל כשר אז עדיף היה שהטענות לא היו נכתבות.
&nbsp
למה ההיתממות היא שלי? למה את לא מוכנה להצטרף לקריאה שלי להפסיק את הוויכוחים בפורום ולעסוק במתכונים?
&nbsp
&nbsp

נוגה 44

New member
שוב לא ביקשתי שחסום אותו על זה

זו היתה דוגמא לצורה שהוא מתבטא
ואל תשעעות את מה שכתבתי

רוני1955

Active member
אתה טועה, ובגדול.

מנהל הפורום אינו מגדיר כלום. מי שמגדיר הם בעלי האתר או מי שהם מינו לעשות כך. מנהלי הפורומים השונים (ואני ביניהם) צריכים לשמור על הכללים שהוגדרו להם. זה כמו שוטר. השוטר אינו מחליט ואינו מגדיר, אלא רק שומר שמה שהוגדר על ידי המדינה, ישמר. העברת מסרים זה דבר שמותר בפורומים, ואין לך כל זכות לשלול את זה.

yair_bar

New member
מנהל
אנחנו חלוקים בפרשנות

אבל זה לא נושא הפורום.
&nbsp
אם אתה רוצה לנהל דיון - ניתן במסרים פרטיים (אגב, בניגוד למתכונים וטיפים בבישול - זו אכן הודעה שצריכה להיכתב במסרים)

ילדים אני אתם תשארו בגן עד ארבע עם

לא תפסיק .
אתה לך לפניה ואת שבי פה.
עכשיו תהיו ילדים טובים.

רוני1955

Active member
יש כאן צנזורה?

אסור להביע דעה שלא כלולה בה המילה "מתכון" או "אוכל"? למה לעבור למסרים? בפורום כזה, מטבע הדברים מדברים לא רק על אוכל, אלא על דברים נוספים. ככה זה בכל פורום. מישהו אומר מילה, זה מזכיר למישהו מקרה שהיה לו, וממשיכים. למישהו נולד נכד, והוא בא לכאן לספר. זה לא קשור לאוכל, אבל זה נחמד שמשתפים. זה נעשה ברוח טובה, וכולם מרוצים. למה לאסור על זה? מה שמאד צרם לי, שמישהו כאן סיפר בדיחה (ולא משנה אם היא מצחיקה או לא), ואתה באת אליו בטענות. למה? במה זה עשה רע לפורום או לדיונים בו?
אל תנסה לשלוט בפורום, אלא רק לנהל אותו.

TCHM

New member

yair_bar

New member
מנהל
רוני

ראשית, לא נהוג שמנהל פורום מעביר ביקורת על מנהל פורום אחר.
&nbsp
על הולדת הנכד בירכתי ושמחתי.
&nbsp
בנוגע לבדיחות, מכיוון שבעבר חלק מהבדיחות שלו היו על הסקלה של לא ראויות, ביקשתי ממנו להפסיק איתן. הן לא ברוח טובה וניתן בקלות היה להעלב מהן.
&nbsp
בנוגע להצמד לאוכל ומתכונים זה על מנת להמנע מריבים וויכוחים בנושאים אחרים
&nbsp
תשאיר לי להחליט איך לשלוט בפורום מתכונים

רוני1955

Active member
כמה הערות.

אני כאן לא על תקן של מנהל פורום, אלא על תקן של גולש כמו כל אחד אחר. בלי שום קשר לזה, זכותו של כל אחד להעביר ביקורת. הביקורת היא לא עליך באופן אישי, אלא על צורת ניהול. זה לגיטימי.
מה שהכי אהבתי זה את המשפט האחרון:
"תשאיר לי להחליט איך לשלוט בפורום מתכונים".
שליטה, כבר אמרנו?

yair_bar

New member
מנהל
אם לא הבנת השתמשתי במונח שאתה כתבת בכוונה

לגבי הנושא השני שולח לך מסרון פרטי

רוני1955

Active member
אתה מסרב להבין.

אל תשלח לי מסרים בתור תגובה למה שאני כותב כאן. אם אתה רוצה להגיב למה שאני כותב בפורום, תגיב כאן.
לגבי מה שכתבת לי, הדבר היחידי שאני נמנע מלמחוק, זו ביקורת עלי בפורום שאני מנהל. כמובן, כל עוד זו ביקורת ללא קללות וניבולי פה (או ניבולי מקלדת).
מבחינתי, אתה יכול להמשיך לשלוט כאן, ואני אתיחס בהתאם.

למעלה