אני חושש שלא קראת את כל התקנון
זכויות היוצרים הם של תפוז – למעט תכני גולשות כהגדרתו של מונח זה להלן (להלן בפסקה זו – "המידע

10.1 כל תוכן שגולשת העלתה ו/או תעלה לאתר (לרבות בכל אחד מהשירותים המוצעים באתר), ובכלל זה (בין היתר) מילים, תמונות, וידאו, תכני שמע (קול), תוכנה, שילוב של וידיאו ותכני שמע, עיצוב, דף אינטרנט אישי (כהגדרתו להלן), פרסומות, תכני כרטיסי עסקים (כהגדרתם להלן), דירוגי וחוות דעת עסקים (כהגדרתם להלן) או כל חומר אחר ("תכני גולשת" או "תוכן שגולשת מעלה לאתר" וכדומה), הינו בבעלותה ובאחריותה הבלעדיות של הגולשת שהעלתה אותו ו/או מסרה אותו לתפוז לצורך העלאה לאתר.

10.2 כל זכות (ככל שקיימת) בתכני גולשת (בין היתר זכויות קניין רוחני מכל סוג שהוא( שייכות לגולשת שהעלתה את התוכן לאתר (על פי הצהרתה בתקנון זה). לצורך השימוש בתכני הגולשת יש לקבל את רשותה. שימוש בתכני גולשת, ללא אישור ממנה, מהווה, בין היתר, עבירה על חוק זכות יוצרים, התשס"ח-2007 ("חוק זכות יוצרים").

10.3 יחד עם זאת, כשאת מעלה תכנים לאתר, את נותנת בכך הסכמה כי כל עוד האתר פעיל ייעשה שימוש בתכני הגולשת, כפי שנפרט להלן, בלא שהשימוש יזכה אותך בתשלום, ולא יהיה בשימוש זה משום הפרה של תקנון זה ו/או עבירה על חוק זכות יוצרים או על כל חוק אחר.

10.4 תפוז רשאית לעשות כל שימוש בתכני הגולשת כמתואר בתקנון זה, לרבות השימושים הבאים: תפוז רשאית להציג את תכני הגולשות באתר ובאתרים עמם היא מצויה בשיתוף פעולה.

כלומר, התוכן, הבעלות עליו והזכויות עליו (אם אני מבין נכון את הכתוב בתקנון) הם של הגולשים שהעלו אותו.

כפי שהעתקת יפה, למנהל יש זכות לבקש בקשות בפורום, למעט אם הן מנוגדות בתקנון. בתקנון כתוב שתפוז (ומכאן שגם מנהל הפורום) רשאית להסיר, למחוק או לא להרשות פרסום של תכנים באתר, על פי שיקול דעתה הבלעדי. תפוז לא תהיה חייבת לעדכן את הגולשת קודם להסרת או מחיקת התכנים ולא תהיה חייבת במתן הסבר לסיבה להסרת התכנים.

לא מוצא את המשפט: "כללי התנהגות אינם כללי כתיבת תוכן או העלאת תוכן! כל אחד רשאי לכתוב כל שעולה על דעתו גם אם אלו שטויות, כל זאת ללא ניבול פה וקללות להלן "התנהגות".

באופן כללי אני קובע את כללי ההתנהגות בפורום כמנהל שלו. אם אני מחליט שגולש מסוים כותב בדיחות שיכולות לפגוע בגולשים אז זכותי לבקש ממנו להפסיק לכתוב בדיחות.

אם הסכמת לתקנון באתר, אני לא בטוח שתוכל אחר כך לטעון שהוא לא מקובל עליך כי גילית סתירות ושהוא "מבולבל"