מאמצים משפחה ב
אנשים

always be me mc

New member
יאללה עכשיו היידן../images/Emo68.gif../images/Emo232.gif

ומחר אני אנסה לחסום את עצמי כי היום בא לי לסגוד אוקי?
אגב מה יש לי עם שחקנים עם עיניים ירוקות?

always be me mc

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo232.gif

אוי ואי יש לי גם תמונות של ארצ'י ואליסון.. זה לא יגמר בחיים!

always be me mc

New member
פי../images/Emo178.gif../images/Emo232.gif

הסגידה הזאת מתחילה להיות קשה ואיך היא נראית פה? מזכירה לי את באנשי או את סופה עם הצבע שיער ככה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמטורפת על הסרט הזה!

כשהייתי בהוליווד נכנסתי למסעדת דיסני כזאת והייתה שם תמונה שלה תלויה שצילמו אותה במקום והיא חתמה "Save the cheerleader save the world" לנצח מעודדות :p

always be me mc

New member
נייס ../images/Emo232.gif

ובאמת שהיא לנצח מעודדת
נראה לי גם בסרט 'אני אוהב אותך בת' קופר' היא משחקת מעודדת

jasika siton

New member
הסרט הכי יפה שלה :)

" שאבוייה, שאבוייה " D: מהסרט הזה הכרתי אותה !

always be me mc

New member
שאבוייה יו אני אוהבת תחלק הזה../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

my name is Britney, I cheer so strong and when I shake it you better bring it on!
ואז היא עושה לה תריקוד הזה.. המ והאמת שאני כבר לא בטוחה מה הסרט המועדף עלי של היידן
ראיתי 3 בינתיים וכל אחד הוא משהו מיוחד
מעודדות צמודות ביותר : אני אוהבת מאוד כי היא פשוט חמודה וקורעת בסרט הזה
אגב בגיבורים כשהיא ו'ניית'ן' עברו בדיקה בטחונית חשבתי המכשיר יצפצף גם שמה, השומר יבדוק אותה והיא תגיד לו 'אלו המפתחות שלי יא סוטה!'
נסיכת הקרח: היא לא שחקנית ראשית ובהתחלה היא קצת ביצ'ית אבל מבינים גם למה וממש מזדהים איתה כתוצאה מזה
אגב עדיין אין לי מושג איך קוראים לדמות כי כל הזמן חשבתי ואי הנה היידן! ושוב היידן! כפרה על היידן! חח סיפורה של מדי: אבל אבא! אבל אבא! כל הסרט היא דיי ככה ובהתחלה מדי היא דמות כזאת לא כיפית אבל יש לה גם קטעים טובים
(הקטעים שלה עם אחיה האמיתי למשל ממש יפים
) המ נראה לי אבל שבין כל הסרטים דווקא תסרט הזה אני הכי פחות אוהבת כי הוא קצת נמרח וכבד אבל גם שמה היא משחקת מצויין לדעתי ואהבתי איך שמו תשיר שלה בסוף של הסרט(My hero is you
) אני צריכה עוד לראות : אני אוהב אותך בת' קופר(כולם אומרים שזה סרט בעע אבל לא אכפת לי תביאו את זה כבר לספרייה כדי שאשאיל! חח) האמת את נשיקת שנחאי אפשר לראות ביו טיוב אבל אני מעדיפה לראות בטלוויזיה או ב-DVD במקום
את לזכור את הטיטאנים (שכמו סיפורה של מדי ונסיכת הקרח זה גם של דיסני) דווקא יש בספריית ה-DVD אבל אני תוהה אם כדאי להשאיל כי היא כזאת קטנה בסרט הזה.. ואחרון וחביב גם באף לייף אני זוכרת שהיא משתתפת בו וכיוון שזה של פיקסאר והם מעולים אז יש מצב שאני אראה. סליחה על החפירה, התלהבתי

jasika siton

New member
חחחחחח,

אין על הריקוד הזה, את הסרט ראיתי 100 פעם ואת הריקוד לפחות 1000 D: את האמת הסרטים שראיתי איתה זה כמובן " מעודדות צמודות ביותר " ועוד אחד שאני לא ממש זוכרת את השם שלו, לא כלכך אהבתי אותו. אבל שמעתי על נסיכת הקרח, ממש באלי לראות אותו !

always be me mc

New member
הריקוד../images/Emo47.gif../images/Emo232.gif

וגם אני ראיתי תסרט פול
זו קצת בעיה אבל כי כשאתה רואה משהו כל כך הרבה אין הפתעה בכלל ואתה כבר מתחיל לדעת את הטקסטים אפילו. המ הייתי שואלת אותך מה הלך בסרט שאת לא זוכרת תשם שלו אבל אם לא כל כך אהבת אז לא משנה
וכדאי לך לראות את נסיכת הקרח
אומנם השחקנית הראשית(מישל עם שם משפחה ארוך ששיחקה בבאפי) לא כזו מעניינת אבל הדמות של היידן והיחסים שלה עם האמא מאוד מעניינים! אגב אחרי שראיתי תסרט לא רציתי להחזיר אותו אז אולי כדאי לי לקנות תסרט אבל אז מה יהיו לי שני סרטים של היידן בבית לעומת 0 של אליסה? חח למרות שיש לי עונות שלמות של מכושפות בבית אז אולי זה בסדר

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח אני קוראת לה מישל טרכנטמבךלקאיד

כל פעם משהו אחר בגלל שהוא קשה!! ונסיכת הקרח באמת סרט חמוד אני מתה על כל סרטי מעודדות צמודות חוץ מהשני... אין אני מכורה לזה חח את הראשון אני ממש יודעת בע"פ והייתה תקופה ארוכה בחיי שחברות שלי היו קוראות לי מיסי על שם הדמות של אלייזה דושקו כי ממש ממש אהבתי אותה חח אחח ימי התיכון העליזים

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifOMG! הרגת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

+
ונכון זה שם ממש קשה? לא קליט בכלל
תמיד חשבתי שזה מישל טרינכינברג או משהו אבל באנגלית מסתבר שזה: Michelle Trachtenberg טוב בהצלחה למעריצים שלה למצוא אותה באינטרנט
הילדת כאפות הזאת
אבל ביורו טריפ היא הייתה מצחיקה :D ונכון סרט מתוק? מן הסתם הוא לא הכי אמין עצם העובדה שהיידן ומישל נמצאות בסרט החלקה על הקרח והדמויות שלהן אמורות להחליק אבל יש בו מסר, יש בו הומור(אני אוהבת תילדה הקטנה והמעצבנת שאגב היא מחליקה אמיתית), יש בו פריקין היידן!
מכורה לסרטי מעודדות? טוב כל אחת ותחום העניין שלה. אני דווקא לא מכורה לסרטי מעודדות אבל משום מה מחבבת מאוד את סרטי מעודדות צמודות
פשש יפה לחברות שלך, ממש מקורי :D אבל איך אהבת אותה? אני לא אבל בטח עוד הייתי מושפעת מבאפי באותו הזמן אז היה לי קשה לראות את פיית' בתור מעודדת. בכלל עלי להודות שאני לא זוכרת שמתתי על הסרט הראשון המ אולי אני צריכה לראות אותו שוב? טוב ברגע שיהיה להם עותק השאלה אני אשאיל ואבדוק(אבל אני לא אגע בסרט השני ולא אראה אותו כלל אלא אם כן הוא יגיע לטלוויזיה).

always be me mc

New member
היידן וג'ק../images/Emo232.gif

מעניין אם יש לי תמונות של אליסה לשם האיזון חח

למעלה