מאמצים משפחה ב
אנשים

always be me mc

New member
לורה../images/Emo45.gif סמולוויל../images/Emo31.gif../images/Emo232.gif

לא כעסתי במקרה של גברת דוהרטי אבל במקרה של לורה ממש התעצבנתי על מה שעשו לה בסמולוויל

always be me mc

New member
תמונה אחרונה לפני שזזה לישון../images/Emo26.gif../images/Emo232.gif

כי אני באמת קרייזי חח וסליחה על הפריקה הענקית הזאת פשוט הייתי חייבת אבל אם לא אכפת לכם (אכפת לכם?) מחר אני יכולה גם לשרשר פה מיליון סקרין קאפס של בריטני שיש לי ותמונות של אליסון
אניוואי היה טוב, טוב שהיה (באמת שאני מרגישה יותר טוב) ומי שרוצה שיצטרף בשמחה

always be me mc

New member
יו ולקום../images/Emo24.gif ../images/Emo232.gif

למרות שדוגרי לא חשבתי שה יעניין מישהו חוץ ממני
הו ותודה. אראה אלו עוד תמונות יש לי ואז אחליט אם לשרשר עוד

always be me mc

New member
טוב נו תמונות של קלייר(היידן)../images/Emo232.gif

אם קיבלתי אישור אז יאללה להתפרע קצת חח

jasika siton

New member
כלכך אהבתי את הקטע הזה !

כמו שכבר אמרנו מזמן, אני אוהבת שהגיבורים נהפכים לרעים חחח D:

always be me mc

New member
דווקא ווסט וקלייר היו חמודים../images/Emo232.gif

לדעתי לפחות אבל מה אני יודעת לדעתי היא גם הייתה חמודה עם הבחור שידע לנשום מתחת למים

LeAnnDylan

Well-known member
מזה לא ../images/Emo128.gif../images/Emo5.gif

לא סבלתי אותו. הפלגמט האוטיסט הזה. הוו קלייר איי נואו קן היל באט איי נבר וונט טו סי יו הרט שאט אפ אידיוט!!!#R@@!#@#@$##@$QQ# איך אני שמחה שהעיפו אותו בחיים לא הייתה דמות כל כך מעצבנת על המסך שלי שרציתי לזרוק עליה טלוויזיה כמו עליו. איכס! הוא יותר גרוע מהמאיה והאלחאנדרו פורפאבוווווווווווווווווווווווווווווור *התקף נזילת מסקרה* אייי נווווו אלחנדרוווווווווווווו איכס ווסט
יש לי צמרמורות גועל רק מלחשוב עליו

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

וטוב אם את לא אוהבת אותו אז זכותך :)

always be me mc

New member
עשו טעות עם אל../images/Emo232.gif

היא הייתה דמות כזאת מרעננת ומצחיקה, חבל שלא הרגו את מוהינדר במקום

jasika siton

New member
טעות ענקית !!

אין אחד שלא רוצה שהיא תחזור.. ומוהינדר הזה, הוא דמות מיותרת, בהתחלה הוא עוד איכשהו היה נסבל.. מאז שהוא קיבלת ת'כוחות שלו אני לא סובלת אותו !

jasika siton

New member
אל ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מתגעגעת אליה ! לפחות אני מנסה להסתפק בקול שלה ב- gossip girl ..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכן!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני הכי זעמתי בעולם.... קריסטן בל רולז!!
תכלס מאז לא ראיתי גיבורים יותר.. פשוט לא עניין אותי.. ולא בגלל שהיא כבר לא שם.. כי העלילה כבר לא עניינה וזה נהיה סתם..

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo93.gif הפחדת אותי למוות! ../images/Emo2.gif../images/Emo232.gif

בגלל שבעמוד הראשי ב'הודעות/תגובות אחרונות' לא רשום באיזה שרשור רשמת פשוט רשום שזה בתגובה אלי בפורום אליסה אז חשבתי שאת כועסת עלי
יו נשבעת לך זה מה שחשבתי!
ואני יכולה להבין למה זה לא עניין אותך. הרצח של אל עשה רושם של סיילר מתחיל מסע רציחות חדש ובינינו הוא לא רצח מספיק? אז אני יכולה להבין אותך. דוגרי זה גם פחות מרתק כשהוא לא יכול למות.. הסיסמה שלי לעונה הקרובה: Slay the Sylar, save the show! (יאללה איפה הקוטלת כשצריכים אותה? חח סתם)

always be me mc

New member
ואללה? ../images/Emo232.gif

למרות שהייתי צריכה לדעת שאת אוהבת דמויות אפלות וסקסיות
(דוג': קול) טוב אז אם זו העלילה(מעניין איזו חלק בה) אז יאללה זו הבעיה של הכותבים (ומוטב להם לטפל בה כי אני רוצה עונה מדהימה עם רייטינג מפוצץ! אוקי התעוררתי מהחלום
) אגב לאור כל התלונות שיש על סמולוויל וגיבורים זה רק גורם לי להעריך יותר את הכותבים של מכושפות(שללא ספק הביאו לנו לא רק עונה אחת אלא כמה עונות מדהימות *עונה 4 אני מסתכלת עלייך*
) וגם של באפי.

למעלה