מאמצים משפחה ב
אנשים

always be me mc

New member
Chill Britney../images/Emo184.gif../images/Emo27.gif../images/Emo232.gif

מה זה הפרצוף העויין הזה שהיא עושה לו חח

always be me mc

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo232.gif

נראה לי זה החלק שהיא אומרת לו 'הלו שרלוק עוד פירסינג' ומרימה תחולצה

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo232.gif

'אלו המפתחות שלי יא סוטה!'

always be me mc

New member
לא יודעת מה להגיד לך..../images/Emo232.gif

אני התחברתי ואת פחות, זה קורה. אני למשל התחברתי : *למרות הסטאריוטיפים (בלונדינית טיפשה, הומו עליז למדי) *למרות המשפטים המגוכחים(הוא ג'ט אסור לבטוח בו! או משהו מהשטויות האלה) *למרות שהסרט לפעמים רץ(סיפור האהבה הזה באמת קרה יותר מדי מהר) *למרות שדוגרי הוא ילדותי וכל זה כנראה כי לא חיפשתי שהוא יהיה עמוק, לא ציפיתי שהוא יתעלה על הסרט הראשון או אפילו ה-3 פשוט חיפשתי הנאה ואת זה הוא סיפק לי
ומשכו את זה יותר מדי? יש מצב אבל אני נהניתי (להסתכל על הקאסט היפה
) ודוגרי בגלל שאני נהנית מהסרט והוא עוד לא חרוש אצלי כמו 3 אז זה שינוי מרענן לראות אותו מדי פעם(סורי היידן למרות שאת המעודדת מס' 1 מבחינתי
) ספיקינג אוף מעודדות לפי ויקיפדיה(לכן אני תוהה אם יש שמץ של אמת בדבר) ה-DVD של מעודדות צמודות 3 הרוויח בשבוע הראשון שלו 12 מיליון דולר
ומיקומו היה 3# באותו שבוע מבחינת מכירות של DVD. כמו כן זה הסרט החיי השני בהיסטוריה שהבכורה שלו היא ב-DVD והוא כזה מצליח.. משהו כזה. ויענו בכורה ב-DVD זה כמובן כשהסרט יוצא ישירות ל-DVD ורואים אותו לראשונה ככה.

jasika siton

New member
:)

בגלל כל מה שכתבת לא כלכך אהבתי את הסרט, אבל בסך הכל סרט חמוד וקיטשי :) באמת ? מגניב .. זה באמת סרט מעולה, בלי קשר לעלילה, כל הריקודים והשירים .. אחד הסרטים המושקעים בז'אנר הזה !

jasika siton

New member
:)

את האמת שאת הסרט הזה הכי פחות אהבתי מכל ה4.. כאילו הוא חמוד והכל, אבל הכותבים ניסו יותר מדי לרגש בכוח.. הכל קרה מהר כזה, איך שלא קוראים לו רק התחילה איתה, אחרי זה היא נפגעת וכועסת עליו שהיא מגלה שהוא בקבוצה היריבה. כאילו שהם מכירים שנים. וגם כאילו כבר לא היה להם מה לעשות בסרטים האלה, אז הם פשוט משכו את זה יותר מדי .. אבל בסך הכל היה חמוד, לא יותר :)

למעלה