איי איי! כמה רעש! בחייאת..
הסיבה למלחמות ארה"ב במפרץ הן ברורות.. שום שחרור כווית ושם גאולת העם העיראקי.. בולשיט, הכל אינטרסים, וטוב שכך. הממשל האמריקאי, ובוש (שניהם) בפרט, שונאים ערבים. הסיבות לפלישה? הגנה על ישראל היא סיבה שולית, הרוב טמון בנפט, ובדולר כמובן. הכל כסף. ולי, מהערבים האלה ממש לא אכפת. ממילא הם שונאים אותי. האמריקאים יודעים להלחם ולעמוד על עקרונותיהם, לפחות לפי היצר האנושי (אצלם זה נראה כמו האדם הקדמון, פראי למדי..), ואתם יודעים מה? עובדה! הם המעצמה מספר אחת, והם יכולים להחזיק את כל העולם בביצים. מזל. תמשיכו לשנוא את האמריקאים, בלעדיהם מציאות הטרור העולמית הייתה מחרידה. ישראל? ספק אם הייתה קיימת! ולגבינו.. צהל הוא צבא שמזמן נלחם בצורה לא ראויה מבחינת אופי התגובות שלנו. טבח? אעלק. זו מלחמה, ואין בה חוקים (כי זו מלחמה נגד טרור). אצלנו חפים מפשע נהרגים ונהרגו, אז גם אצלם ימותו! הרי מניסיוננו העשיר ראינו שהם מבינים רק כוח. עד שילמדו יום אחד לקח, לפחות לא נצא פראיירים. אריאל שרון פושע מלחמה? כל ישראלי/יהודי שאומר זאת, אני רואה בו כבוגד, או אדם נתעב. ציוני? בוודאי שלא. צבוע? במלוא מובן המילה! אדם שהקריב את כל חייו למען המדינה. נכון שהוא אבי ההתנחלויות עוד מהתקופה האימפריאליסטית הזו (תגידו תודה גם לדיין!), אבל הוא גם זה שפירק אותן, ועשה ויתורים שהיו חייבים להעשות. בינתיים באמת נראה כי ההתנתקות הזו התפוצצה לנו בפנים. ובכל זאת, אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה, לא הייתי משנה דבר. אל תקחו את האופי הקשוח בסגנון הכתיבה כאני עצמי, פשוט אני עייף, ולא ישנתי אפילו בלילה. וראוי לציין שבעבר הייתי בשמאל, עד שפקחתי את העיניים שלי סוף סוף!