מאנדרק או רדהט (למתחילים) ולמה

matam haifa

New member
טוב, אני אתקין RedHat7.2 , אבל

אם לאחר שעה, יעלמו לי כל האייקונים מהמסך, וכל המערכת תשתגע, אחזור אליך במהרה...

מה רע ב windows ???

אחלה מערכת הפעלה .. יש טונות של פורומים בשבילם .. יש למייקרוסופט תמיכה שאתה יכול לשגע אותם כל היום עם הפצות כאלה ואחרות .. נסה ותהנה ..

cmand

New member
תתקין RedHat 7.2 אבל...

אני עבדתי איתה לפני שבוע בערך על GNOME אני לא יודע איך רדהט 7.2 עובדת עם KDE שמעתי פה בפורום ממישהו שהיא דיי עושה בעיות בכל אופן אתה יכול לנסות אבל אם אתה הולך על בטוח תתקין GNOME אני יודע שזה עובד מעולה

cmand

New member
שוב אני שואל,קייד או ג´ינום ברד7.2

עדיין לא עניתם לי על השאלה ברדהט 7.2 מה יותר מומלץ GNOME \ KDE כי שמעתי כבר ממישהו פה שKDE על רדהט 7.2 לא ממש יציב

זאת לא בדיוק היתה השאלה המקורית שלך

השאלה המקורית היתה red hat או מנדרייק - בנושא הזה קשה לענות , כל אחד על פי צרכיו, באופן אישי אני חושב ש red hat יציבה מעט יותר , ולו בגלל שבמנדרייק שמים תמיד את הפיצ´רים הכי אחרונים .. בכל מקרה הן די דומות וכדאי לנסות את שניהן לפני שמחליטים .. בנושא של kde ו gnome - אתה לא ממש חייב להחליט מי מהן אתה רוצה במערכת , אתה יכול (וזה מש שהרוב עושים) להתקין את שניהם .. ואז כשבא לך תפעיל את ה gnome למחרת תעבוד עם kde .. אצלי אשיטה פשוטה .. כשאני עצבני - gnome שאני במצב רוח טוב - kde
האמת שבשיטה זו תוכל גם להפעיל תוכניות ששיכות לסביבה אחת בתוך הסביבה השניה .. בקיצור די חביב

cmand

New member
מוזר... אבל אני יקח את העצה ../images/Emo13.gif

כנראה שאני יתקין גם וגם אפילו שעדיין לא עניתם לי עם זה נכון שרדהט7.2 וKDE לא עובד טוב אני אישית מעדיף KDE אפילו שלא ניסיתי אותה יותר משתמשים בזה... אני הולך עם הזרם

תמר,

New member
ללכת עם הזרם

אם אתה רוצה ללכת עם הזרם, תשתמש במוצרי microsoft. kde רץ על redhat באותה מידה שהוא רץ על כל הפצה אחרת, ובאותה איטיות. אז אם יש לך מחשב חזק, זה בסדר. אם המחשב שלך מתקרב לזה שאני השתמשתי בו (פנטיום 100 או משהו כזה) אל תשתמש ב-kde אלא ב-gnome. ניתן להריץ תוכנות של kde על gnome ולהפך. ויש עוד מנהלי חלונות ל-XWindows, כמו למשל fvwm, שהוא יותר מהיר ועם פחות קשקושים, אבל מצריך הגדרות "ידניות" יותר. בעניין עברית, אמנם אין לי ניסיון רב בזה (הרמתי ידיים מהר) אבל זה לא טריוויאלי כמו בחלונות. וגם אם תצליח לראות עברית, עדיין לא בטוח שתצליח לכתוב. אני מניחה שאני לא היחידה פה שמשתמשת במוצרי microsoft בשביל גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים בעברית. אבל בכל מה שמדובר בשרתים, אני משתדלת להתרחק מ-microsoft כמה שאפשר.

cmand

New member
אז ככה

אין לי כוונה להשאר בוינדוס בכל מקרה... יש לי מחשב דיי גרוטאה: סלרון 333 - 256 ראם - הרדיסק 20 גיגה נ.ב - כמה להציב ללינוקס מתוך 20 גיגה שהכוונה שלי בכלל להתרחק מהוינדוס כמה שיותר ובגלל זה אני צריך עברית (רק לידע הכללי שלך יש פה הרבה אנשים בפורום שכותבים דרך הלינוקס ועובדה כותבים בעברית) אני לא משתמש במוצרי אופיס או משחק הרבה משחקים בגלל זה גם החלטתי שעדיף לי לעזוב את הוינדוס שכל הזמן עושה לי בעיות ובדרך גם ללמוד להשתמש בלינוקס (גם משהו) בתודה cmand

matam haifa

New member
windows עושה לך בעיות ?

ניסית 2000? או אקס פי? התקנת ntfs ? איזה בעיות? תפרט בבקשה

cmand

New member
למתם חיפה

1) אני לא יעדכן אותך תיהיה בטוח כי אני יודע שישאר תמליץ על הלינוקס הזה שכלכך אתה אוהב אז אין לך מה לדאוג 2) אני גם לא ינסה XP מהסיבה שכתבתי קודם וזה: סלרון 333 !!! אם אתה רוצה לעזור סבבה אבל אם אתה בא ישר בצורת התקפה אז תחסוך לי

cmand

New member
עזוב תתעלם מההודעה הזאת

לא ממש קראתי את ההודעות שלך וסתם אני מעוצבן כי אני נתקע עם הבחירה של הלינוקס אז תסלח לי אבל בכל זאת כבר אמרתי אני לא מתכוון להשאר בוינדוס cmand.

matam haifa

New member
למה אתה ניתקע? נסה רד-האט 7.2

הרי אתה תראה לבד שכל אלה שהמליצו לך כ"מתחיל" על ההפצה הזו הם יורמים עם משקפיים עגולים שחושבים את עצמם, ותמיד יגידו לך RTFM אם עדיין לא ראית את זה. נסה רד-האט 7.2 !!!

cmand

New member
ההודעות שלך לא ברורות

מה קשור יורמים על משקפיים ? ומה זה בכלל RTFM ולמה אתה אומר בעצבנות: "נסה רד-האט 7.2 !!!"

matam haifa

New member
הסבר

RTFM Read The Fucking Manuel עכשיו שאתה יודע מה זה, אתה בעצם מורשה להתחיל עם לינוקס. 1. תתקין מה שבא לך. רק תתקין כבר... אח"כ כבר תקלל (או לא) ואז נעזור לך. 2. כל יפי-הנפש למיניהם מתקינים רד-האט (עובדה מה לעשות). לא תימצא תומך ביבי שיש לו רד-האט על המחשב... 3. תומכי אריק שרון מתחלקים ל-2 : חלק מתקינים מנדריק 8.1 , וחלק ELX ! בהצלחה!

maCr0T

New member
..."אנחנו נעזור לך"...

אתה? אתה תתדכא אותו עד אפר על זה שלא התקין ELX, ושרד האט זה חרא.... mac

beitar

New member
תגיד לי, זה מגובה בסקר מקיף ?

למען האמת, אני ככל שזכור לי בחרתי בנתניהו בבחירות הקודמות, אני די אוהד את דרכו, ורחמנא ליצלן, אני דווקא מאוד אוהב את ראד האט 7.2 ... חה חה חה... האמת שהפוליטיקה לא ממש צריכה להיות קשורה לפורום הזה, אבל למה סתם לקשקש שטויות ?

למעלה