אכן יבש פה אחושלוקי, עונה
השאלון הוא כללי ביותר, ממש על הכל, והוא ארוך ורציף (כלאמר, לא מופרד לסעיפים). השאלות בלשון זכר, אך מיועדות לשני המינים: 1. כמה חברים באמת טובים יש לך? שאני יכולה לשמוח עליהם בהכל?...אני חושבת ששלוש 2. לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? עד סוף הצבא +/- 3. לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? לאדעת... 4. שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: להקים משפחה וזהו 5. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? שקט, שלא מציקים לי 6. מה הדבר שהכי מרתק אותך? >< 7. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? לישון, לראות טלוויזיה 8. איך אתה מפנק את עצמך? אוכלת
9. באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 כזה 10. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? אנשים מסויימים... 11. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? כן 12. אתה אדם מאושר כיום? מאתמול, לא
13. כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? לאדעת ולא מתכוונת לפתוח פה לשטן 14. איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? תלוי מתי... 15. אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? סתם מפגשים אצל מישהו או איפשהו או מועדון...כל פעם משהו אחר 16. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? תלוי במצברוח שלי 17. נהנים בבילויים האלה? לרוב כן 18. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: אין לי מצברוח... 19. האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? שוקולד 20. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: ארוחה איטלקית אתה כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? מה? ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? אביב שוקו או נס קפה? נס קפה בית קפה או מועדון? תלוי במצברוח משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וזהו נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?
עשית עם ליל קרב פרצופים? איזה שאלות... דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? --- קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? אולי איזה? -- קראת הארי פוטר? כן ראית סרט כחול? אולי התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? כמעט הוא זז שניה לפני הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? כן החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? נראלי קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? לא חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא