לא מנהלת מנהלים כחולים סגנים מנהל :D
ד דילב לוי XD New member 5/8/07 #69 ../images/Emo94.gifכל אחד רואה את עצמו בולט. ואני אדומה כי רותים שאני יהיה מנהלת ודברים כאלה.. תשאלי אחרים ..
../images/Emo94.gifכל אחד רואה את עצמו בולט. ואני אדומה כי רותים שאני יהיה מנהלת ודברים כאלה.. תשאלי אחרים ..
ל לינוי לאב אביחי New member 6/8/07 #71 אהה אוקיי :] תודה. את ממש ממש חמודה ------------------------------- אביחי ? אני אוהבת אותך סקסי שלי !!
אהה אוקיי :] תודה. את ממש ממש חמודה ------------------------------- אביחי ? אני אוהבת אותך סקסי שלי !!
ד דילב לוי XD New member 6/8/07 #75 ../images/Emo94.gifחח תודה מאמי :] אני רואה שאת רוצה חתימה כמו לכולנו נכון? את לא צריכה לרשום את זה כל פעם חחחח. תלחצי על השם שלך המודגש.. ואז יפתח לך חלון, תלחצי בצד על "עידכון העולם שלי" ואז בצד יהיו לך קטגוריות.. אז תבחרי בשניה "עוד על עצמי" ואז למטה את עושה ת'חתימה
../images/Emo94.gifחח תודה מאמי :] אני רואה שאת רוצה חתימה כמו לכולנו נכון? את לא צריכה לרשום את זה כל פעם חחחח. תלחצי על השם שלך המודגש.. ואז יפתח לך חלון, תלחצי בצד על "עידכון העולם שלי" ואז בצד יהיו לך קטגוריות.. אז תבחרי בשניה "עוד על עצמי" ואז למטה את עושה ת'חתימה
מ מיכלוש יוסף New member 6/8/07 #80 ../images/Emo126.gif../images/Emo12.gif שכחתי . ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif טוב גם ככה לא יכולתי לבוא .
../images/Emo126.gif../images/Emo12.gif שכחתי . ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif טוב גם ככה לא יכולתי לבוא .
L lililulu New member 6/8/07 #84 אני כי אורן לא עלהD= גם כן עדן אמזלג היא שרה יפה אבל היא לא חכמה במיוחדXD