מארזי ראש השנה - חלוקה

טליW

New member
מארזי ראש השנה - חלוקה

שלום לכולם, מארזי ראש השנה יחולקו ב-3 מוקדים. החלוקה היא גיאוגרפית: חיפה - אחראית נירה63 - לאיזור חיפה וצפונה גבעתיים - אחראית 5סיגלי - לסיגלי אין מחשב, מי שצריך יפנה בטלפון או אליי - לאיזור המרכז כולל ר"ג, גבעתיים, ת"א, פ"ת, בני ברק, אור יהודה, וגם המארזים של איזור צורן. רשל"צ - דרכי - איזור דרום: רחובות, אשדוד, באר-שבע, רשל"צ, וכן האיזורים האחרים כולל פרדס חנה, גבעת עדה, ירושלים, בת חפר, רעננה, הוד"ש. מי שלא בטוח לאן הוא שייך - מסר אליי. מי שלא ביקש מארז - אין מארזים מיותרים, להיפך, אנחנו במחסור. ימי החלוקה יפורסמו בהודעת המשך.

נירה63

New member
אורלוש החלוקה בחיפה היום אחרי הצהרים.

אני מניחה שבין השעות 16:00- 22:00 עד אחרון המארזים שיצאו מחיפה ויעשו דרכם עד לקריות ולנצרת. בבקשה הגיעי או תדאגי לשינוע מחיפה לנהריה אין לי כרגע שינוע. יכולה כן להעביר לקריות את המארז שלך. האם זה עוזר לך? בבקשה הודיעי לי.

תרקדי

New member
טלי - החתימה שלך מוצאת חן בעיני.

ודברים טובים באמת קורים. צריך רק לרצות ולהאמין.

נירה,בסוף השינוע לנצרת עילית יהיה עם

רכב קטן , וייתכן שאצטרך לעשות 2 נגלות. אני אצלך מחר בשעה שקבענו.

Lim3

New member
מימי, תהיי איתי בקשר. לי יש אוטו גדול

אז נוכל לעשות את זה ביחד בנצרת ובפעם אחת. אני פוגשת את נירה ביום שישי כנראה. לימור

../images/Emo51.gifלימור , אני בכל מקרה נוסעת מחר לחיפה

לעזור לנירה בפריקת המשאית ובחלוקה , והיה ולא אסתדר-אתקשר אלייך (אני גם לא רוצה להשאיר את המארזים אצל נירה בגלל שבעיקר אין מקום איחסון אצלה) .
אישה יקרה .

Lim3

New member
אז איך אפשר לעזור לך

שלא תעשי 2 נסיעות לנצרת?

דני 12

New member
נירה עם את צריכה עזרה עם המארזים

לכיון חדרה פרדס חנה אני יוכל לעזור ברצון אני אצור קשר בשעה 15 וחצי כדי להגיע לחיפה תודה לך

למעלה