מארזי ראש השנה - חלוקה

טליW

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגבעתיים - עדכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום רביעי, החל משעה 17:30 תחל החלוקה בגבעתיים. נא להשתדל ולהגיע בזמן, בכדי לא למשוך את החלוקה לשעה מאוחרת. הכתובת - רחוב הכנסת 1 (פינת שינקין, ליד בי"ס גורדון). אנא דייקו. בגבעתיים יחולקו גם מארזים לבת-ים והאיזור.

A N N 7

New member
תמיד גם לרגל השנה החדשה.

עלי והצליחי... ותמיד רק דברים טובים יקראו לך גם בחיים של הצעד הבא עבודה ורום. מגיע לך סמל העדינות היית כאן גם שלא הספקתי להכיר אותך הרבה אבל מיד הבנתי מי זו טליW ברוכות למעבר החד שלך. שנה טובה ובריאות הרבה נחת . יש לך אתזה. ממני חני באהבה.

5 סיגלי

New member
../images/Emo24.gifטלי תודה ענקית לך ולרונן

חברים אין לי מחשב כרגע אבל מבקשת ממכם מאוד להגיע בזמן בכדי שנתקתק את המארזים כמו בפסח וכמובן תודה ענקית לכול מי שיתף פעולה ביום זה
לילה טוב

tyran8

New member
טלי האם דן עוכל לאסוף עבורי את הסל מזון???

אני לא אוכל להגיע היום

מיכל 1976

New member
שלום לך

זה בקשר למארז ראיתי שרשמת שאת מוכנה להביא מגבעתיים ואני גרה בבת ים האם תוכלי לעזור לי?

פאני , אוזיריס אוסף המארזים

עבורך עבור מיכאלה ועבור יפה- במקומי- ואני אעביר אותם אליכם מחר. כנראה מאוחר בערב. דניאלה

Tal Tal4

New member
גבעתיים- נא להגיע לקחת את כל המארזים עד 19:00

אחרי שעה זו לא יישמרו מארזים - אלא יועברו למשפחות שלא נותרו להם מארזים. סיגלי לא יכולה לשמור אפילו חצי מארז בבית. שנה טובה!

שוקולתה

New member
בקשר למארז בראשון באיזה יום החלוקה ../images/Emo39.gif טלי

מישהו יודע בבקשה ואיזה שעות

Tal Tal4

New member
חד גורית תודה! סיגלי תהיה שם החל מחמש וחצי

אחר הצהריים. אני אגיע בערך בשש. להתראות

ella59

New member
סליחה..האם מדובר על יום רבעי הקרוב..מחר?

האם מדובר על מחר? אני אמורה לאסוף לעוד אחת חד הורית מפ"ת אז רציתי להיות בטוחה שמדובר על מחר.. תודה מראש מכל ה-
שנה טובה ומתוקה לכולם. אלה.

סאג 1

New member
תודה תודה לטלי ול"צוות" המלאכיות שלך-סיגלי,ני

נירה וכל מי שאיני יודעת וטורחים/ות למען המשפחות שלנו. .אבי המשפחה מפרדס כץ שנעזר בפורום ובסיגל-.הבטיח לעמוד לרשותנו לעזרה. יגיע ויתאם עם סיגל.

נועית10

New member
../images/Emo26.gifלגבי החלוקה יום, לא להתקשר עכשיו לסיגל

רק משעה 16:30 סיגל מבקשת לא להתקשר עכשיו אלא רק משעה 16:30 תודה

למעלה