מארזי ראש השנה - חלוקה

ella59

New member
לקראת השנה החדשה..תודות לכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

לכל הפורום זה הרגע להגיד לכולכם תודה על כל העשייה תודה על זה שעמדתם במשימה אחר משימה עם כל יעד שהיה התמודדתם בגבורה ולהמון משפחות עזרתם לקראת החג באהבה. כי אין אין מה לעשות אתם פורום של..... תותחים לא עוד סתם פורום, אלא פורום אוהב ומקסים ועכשיו, כשאנחנו בפתח של שנה חדשה אנחנו צריכים לזכור: שאם השנה כולנו נחזיק ידיים תבוא עלינו שנה מתוקה ומוצלחת לכל בית ישראל, בשנה הזאת אנחנו ננסוק למעלה בלי פחד. אז חשוב שתזכרו שכל אחד כאן בפורום הוא כוכב בלעדיכם המון לא היו חוגגים את החג. תודה על כל מה שהשקעתם תודה שכמו הכוכבים בשמיים, את הפורום שלנו הארתם. ונותר רק לאחל לכולנו הצלחה כי כשכולנו כאן ביחד, הדרך בטוחה ומוצלחת כי התמיכה והנתינה היא מהלב לכל אחד ואחת.. ואל לנו לשכוח להמשיך ולחייך.. שנה טובה שנת אור ואושר והעיקר הבריאות מאחלת לכולם באהבה אלה. שתזכו למצוות..אמן

נירה63

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחיפה והצפון עדכונים.

המשאית תגיע לחיפה ביום רביעי בשעה 15:00. אני מבקשת מאוד ליצור עימי קשר במסר או בפלפון לגבי מיקום והגעה לאיסוף המארזים. מי שכבר קבע איתי מוזמן להגיע גם קודם לכן , לעזור בפירוק ושינוע של המארזים. משפחות שרשומות לקבל מארזים וקוראות כאן את דבריי אנא דאגו לשינוע אליכם או צרו קשר במהלך היום. וכמובן כמובן תודה לטלי על הארגון, דאגה, גם בשיא הלחץ מצעת את הזמן לענות לי לטלפונים , לקשר ביני ובין האנשים, ובכלל תודה לך על הכל ובהצלחה גדולה מאוד במקום החדש. תודהההההההההההה ענקית לתורם המקסים קובי מלוטוס ולרונן ולכל מי שרק חשב עשה תרם עזר וגרם לעוד ועוד ילדים ומשפחות לחייך בחג הזה. תודה רבה וחג שמח ומאושר לכל בית ישראל

דני 12

New member
נירה טלי תודה לכם וחג שמח

גם כשאני נמצא פחות כאן לבי איתכם חג שמח

נירה בקשר לחיפה והצפון

כתבת ביום רביעי זאת אומרת מחר אני לא יושבת במחשב רק שהילדים נימצאים(לא מכירה את המחשב טוב חה חה) אים אפשר ליצור קשר בפלאםון אשמח 0525383662

נירה63

New member
בוסתודום ברשימה של הצפון אינך מופיעה צר לי, ב

בדקי עם טלי אולי את מופיעה ברשימתץ המארזים אצל רכזות אחרות. ממש לא יודעת מה לומר לך.

אני רואה שטלי כתבה שפרדס חנה זה שייך לאזור

דרום וזה דרכה אז תודה וסליחה אני ינסה לבדוק איתה....

על איזה יום רביעי מדובר? מחר?

יש לי שלושה ארגזים לחלק, אחד לרמת גן, השני להוד השרון והשלישי לרעננה. אני זקוקה לעזרה בשינוע המארזים, אני לא יכולה לסחוב. וטלי יקירתי, טוב לראותך. אוהבת'ותך. תודה.

טליW

New member
מיכלית - את לא קשורה לגבעתיים../images/Emo70.gif

את קשורה לרשל"צ, כי אני המשנעת...

מקסימה שאת! ../images/Emo24.gif

אבל אין משפחה שאני מטפלת בה מראשל"צ. המשפחות הן מרמת גן, הוד השרון ורעננה. אני צריכה לדעת אם זה מחר כדי לעדכן את המשפחות

טליW

New member
מצחיקה - אני אהיה ברשל"צ...

ואביא לרעננה (והוד"ש). לגבי הבחור מר"ג (נחמד לקרוא לו בחור, לא?) - הוא נמצא ברשימתה של סאג1 ולכן מארזו יצא מסיגלי. פשוט לא?

את בטוחה שהוא נמצא ברשימה שלה?

כי סאג לא יודעת על מה מדובר. אשמח לתשובות, האיש מתקשר המון פעמים בקשר למארז (הקשיש בן ה-80).

טליW

New member
שתיכן צודקות... אני ../images/Emo163.gif

התבלבלתי - סימה (simad1) דואגת לו. יש לו מארז אצל סיגלי... סאג יקירתי ומיכלית אהובתי - סליחה שהבהלתי אתכן. מיכל - תמסרי לבחור שיש לו מארז, שלא ידאג. ותמסרי לו גם שנה טובה מכולם פה.

../images/Emo41.gifתודה אשה נפלאה ואהובה../images/Emo24.gif

הענין הוא שפניתי לבחורה בניק dorhl שהתנדבה לשנע את המארז לקשיש מרמת גן ומסרתי לה את כל הפרטים שלו. אין לי את הטלפון של simad1. האם זה בטוחה שהיא משנעת? כי אם כן, אז דורית תוכל לסייע בשינוע מארז למישהו אחר באיזור שהיא יכולה. שנה טובה

למעלה