מבולבל

KIPODON

New member
מבולבל

שלום רב, אני גבר מצליח ,נאה ומצחיק. נשי מזה מספר שנים.לצערי הנישואין לא מה שחשבתי. זוגתי(קשה לי להגיד אישתי ) , הייתה חתלתולת מין לפני החתונה, ועשינו הכל אבל הכל.היא הייתה מטופחת ונקיה. חודש אחרי החתונה ,גיליתי שהבחורה שאיתה התחתנתי השתנתה לחלוטין. סקס?פעם בחצי שנה אולי וגם בעיקר " תעלה ויאללה תגמור מהר".היא הפסיקה להתאפר, השיער הוזנח והוא כמו איזה ליפה , ולצערי היא הפסיקה לטפח את עצמה לחלוטין.זזה מגיע למצב שהיא מסתובבת עם רגלים יותר שעירות ממני ,ולמעט בית השחי היא פשוט מאריכה שיער בכל מקום(עצוב לי וכואב לי לכתוב את זה). ביקשתי שנלך לטיפול זוגי אבל היא סירבה. ששאלתי מדוע היא כך , היא אמרה שזהו, עכשיו שהיא נשואה אין לה בשביל מה להתאמץ.ארועים אני הולך לבד , לבלות אני כבר לא יוצא, כמובן שאין מה לדבר על חו"ל או נופשים בארץ כמו שהיה לפני החתונה.קראתי מאמרים וכל מיני טורים והציעו שילד משותף יהיה פתרון שיחזק זוגיות. היא הסכימה ואכן היה חודשיים של סקס יום יומי,ולמרות מצבה הגופני , החמאתי לה והכל כולל משחקים מקדימים(הרגשתי ,סליחה, כאילו אני שוכב עם גבר),אבל לאחר שראתה שהיא לא נקלטת הפסיקה והחליטה לעשות טיפולים , הרופא סירב ורק לאחר (מה שהתברר בדיעבד) ששיקרה ואמרה שאנחנו מנסים כבר שנתיים ,עברנו הזרעה ונולדה בת מדהימה. מיותר לציין שבמהלך ההריון היא עלתה למשקל של 80 קילו שנשארו גם היום אחרי שנה וחצי.וכך האישה שהתחתנתי איתה היא לא האישה שאני מתעורר לצידה בבוקר. גירושים לא באב בחשבון , כי זה להודות שטעיתי ובכלל לא מקובל אצלנו במשפחה.מה גם שאני לא רוצה לפגוע בילדה. מאז הילדה אני אפילו לא נחשב בבית , ולעיתים אני מרגשי אורח לא רצוי בבית שלי.מדברים אליי בצורה גועלית , ושאני מנסה לברר למה זה מגיע לי , אני מקבל התעלמות ושתיקה. לאחרונה במשרד הגיעה מזכירה חדשה.בת 35 , 5 שנים מעליי.היא נשואה+2.היא פלרטטנית לא קטנה אבל אני נמנעתי מכך בכח מאחר ואני נשוי. במילואים האחרונים בפסח חלמתי עליה חלום ארוטי ומאז היא לא יוצאת לי מהראש.די התרחקתי ממנה בעקבות החלום עד שבוע שעבר היא שאלה אותי אם אני כועס עליה או משהו.בשיחה במשרדי ב4 עיניים ולאחר שנשבעה שהכל ישאר ביננו ושלא תתבע אותי על הטרדה מינית, סיפרתי לה את החלום.מאז כבר שבוע שהיא שולחת לי פתקים קטנים שגם היא חושבת עליי והחלום שינה אצלה משהו אצלי.יש לה אפילו כל מיני נגיעות קטנות בלי כוונה כאלו בגב או ביד שהיא מגישה לי את הקפה שאני מתחרפן מהם. אני לא רוצה לבגוד , ומצד שני אני כל כך משתוקק אפילו לחיבוק חם. חבר טוב שמכיר את מצבי הציע לי ללכת לנערות ליווי אבל זה ניראה לי לא נקי ואפילו מגעיל.שסיפרתי לו על המזכירה הוא הציע לי ללכת על זה אבל אני לא רוצה להרס לה את המשפחה ובטח לא את שלי ההרוסה גם כך. ואז ראיתי את הפורום אז פניתי אליכם.

פמלה 27

New member
בלי ציניות-היתי מציבה לה אולטימטום

או שאנחנו הולכים לטיפול או נפגשים ברבנות,נו שם איפה שהדוסים השחורים האלה,הנחמדים האלה.

אבל הוא אמר-

שגירושים לא בא בחשבון. ובעצם הוא פה כדי שנגיד לו שזה בסדר לבגוד אם אשתך מזדהה עם הקופים. ולפי מה שהוא מספר- אישתו לא ממש סופרת אותו ... אז לא נראה לי שהיא תתרגש מהעניין. חוץ מזה שטיפול בהחלט יכול לעזור. והוא אפילו צריך להתחיל אותו לבד ולהבין למה הוא זורק את כל האשמה על אישתו ומתנהג כמלאך תמים...

פמלה 27

New member
/tapuzforum/images/Emo45.gif

יש מליון סיבות למה אשתו לא סופרת אותו,אישה אוהבת גבר ,גבר ולא גבר נשי!‏ אישה צריכה אוזן קשבת,תשומת לב מירבית, גבר מפרנס .פרח ביום שישי ,קפה למיטה,הכותבת אינה יועצת זוגית ואין לה אף התמחות

עגלשון

New member
תתעורר

ממה שאתה מספר התחתנת עם מישהי שמטרתה היחידה בחיים היתה להתחתן ואחרי שהשיגה אותה לא מעניין אותה שום דבר. אתה נמצא בזוגיות שבה לא מעריכים אותך, לא סופרים אותך, לא אוהבים אותך. הסיבות היחידות שאתה נשאר שם זה כי אם תלך זה להודות שעשית טעות וכי זה לא מקובל אצלך במשפחה. בגלל הסיבות האלה אתה גוזר על עצמך שנים רבות של סבל, מרורים ומונע מעצמך את האושר שמגיע לכל בנאדם. דרך המחשבה שלך עצובה לי בעיני. בוא ואשתף אותך בתסריט של חייך העתידיים כפי שאני רואה אותו. אתה תגיע בכל יום לבית, אשתך נמצאת עם בתך רוב הזמן, מתייחסת אליך גרוע, מזלזלת בך, לא אוהבת אותך, הבת שלך רואה את זה ורואה גבר מסכן, עצבני, כועס, לא מאושר בבית, האמא שלה מרעילה את נשמתה הצעירה בכל יום שבו הן נמצאות ביחד והבת שלך גדלה אתך בבית שבו היא לומדת לא לאהוב ולא להעריך אותך. אחרי כמה שנים אתה מגיע הביתה ושתי מכשפות מחכות לך בפנים אבל אתה ממשיך להשאר שם כי אם תלך זה להודות שעשית טעות, כי זה לא מקובל במשפחה שלך. ממה שאתה אומר אתה בן 30, תוחלת החיים הממוצעת של גבר בארץ היא 78 שנים, אתה באמת רואה את עצמך סובל מערכת יחסים כזו עוד 48 שנים? אשה שלא אוהבת אותך, בת שתגדל לשנוא אותך? אם כל מה שאתה מספר זה נכון, ולמרות שזה סיפור מאוד חד צדדי ואני יוצא מנקודת הנחה (אולי שגויה) שאתה מתנהג בצורה סבירה לכל הפחות בבית, צא משם עכשיו ומהר כל עוד נשמתך בך. הנשואה מהמשרד שלך זה בכלל לא העניין כאן. חביבי, אנשים עושים טעויות כל הזמן, אנשים שוגים בבחירה שלהם כל הזמן, להודות שטעית עכשיו ולצאת ממערכת היחסים שבה אתה נמצא עכשיו ימנע ממך לעשות טעות הרבה יותר גדולה.

תתעורר 2 ../images/Emo8.gif

"לא מקובל אצלינו במשפחה"הורי התגרשו כשהיתי בת שנה אז גם אני אמורה להתגרש? וואלה פיספסתי כאן בגדול הילדים כבר הרבה מעל שנה...אנחנו לא עושים מה שמקובל אנחנו אמורים לעשות את מה שנכון עבורינו. אתה עוד כל כך צעיר לא חבל לבלות 40 שנה במקום שרע לך ולא מעריכים אותך לא רואים אותך כלל? להודות בטעות זה הדבר הכי אנושי שיש זה לא מוריד מהערך שלך בדיוק להפך..זה שאתה נשאר עם אחד שלא מעריכה אותך הערך שלך בעיניך ירד יותר נמוך ממה שנראה לך.. להודות בטעות הזאת זה לומר אני שווה הרבה יותר ממה שאני מקבל כאן מגיע לי חיים מאושרים... לגבי מזכירה... יש כלל מאוד ברור שסביבה הקרובה ועבודה מחוץ לתחום! אבל כל אחד רשאי לעשות טעויות

אני חושבת שהיא צריכה עזרה

היא נמצאת במקום לא טוב עם עצמה ולא יודעת איך להתמודד או לצאת מזה, יש סיכוי סביר שהיא לא רואה או ערה להתנהגות שלה ולתוצאות של התנהגות זו. יתרה מכך, הסיכוי הוא שגם אם היא כן ערה להתנהגותה היא לא מסוגלת לשנות אותה כיוון שזו לרוב התנהגות אוטומטית ולא נשלטת.. לדעתי, קודם כול שיחה כנה וכואבת בניכם, בשיחה זו תציף את רגשותיך ומחשובותיך אפילו עד למילה "פרדה" כמן כן, תמלל בפניה את התנהגותה ואולי אף תציע עזרה מקצועית. אני מאמינה שכל התנהגות אפשר לשנות והתנהגות של אדם אינה הזהות שלו. גם מאמינה שגרושין הם המוצא האחרון. בלי בגידה. בהצלחה.

סטנגה Joe

New member
איש היקר

הטעות הבסיסית שלך, הנחת היסוד המוטעית שלך מונחת בין דבריך. "גירושים לא באב בחשבון , כי זה להודות שטעיתי ובכלל לא מקובל אצלנו במשפחה" הדבר הכי טוב והכי נכון מבחינתך לעשות, בהנחה שאתה מתאר את הדברים בצורה אובייקטיבית, הוא לקום וללכת! אם לא ..... אתה תשלם ביוקר רב על המשפט הנ"ל. תחשוב על זה ...

r and a

New member
ברוך הבא ובהצלחה - רק טוב ../images/Emo20.gif

האמת לא קראתי את מה שכתבת :) סליחה.......אני חייב סתם לעדכן שאני אוהב כוס רטוב!!!
זהו אמרתי את זה!

r and a

New member
../images/Emo3.gif אני מעדכן מידי פעם ../images/Emo151.gif ..ואת שמחה מכך?

למעלה