מבולבל

r and a

New member
הייתי מסביר מדגים ומצלם. אבל אני ../images/Emo151.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif

KY יעזור לכם!!!

לא מתפשרת כלל

Well-known member
מה הבעיה

גם לייצנים מזדיינים
אין כמו ללקק, כשעלה ירוק תקוע לך בראש, ככה הוא עושה לה נעים בדגדגן
דה ביג בראד'ר איז ווצ'ינג
האח התאום של הביג בראד'ר איז ווצ'ינג קאפיש? שמחתי לעזור

r and a

New member
הסבר ממוקרד ../images/Emo6.gif

>>>לא לקחת את החיים כל כך קשה....
>>> כאשר אני מלקק גם "היא" נשארת עם הלשון בחוץ.
>>> שומר על דיסקרטיות מלאה לאחר זיון איתי אף אחד לא ידע.
>>> שומר על דיסקרטיות מלאה לאחר זיון איתי אף אחד לא ידע, אפילו לא את.
>>> למצוץ זה הכי אחי...
>>> בר מזל שלא יודע מה לעשות בשלישיה.
>>> בר מזל שהבנות בשלישיה לא יודעותמה לעשות איתו.
>>> BUR של נושכי קריות ויורקי נוצות כאשר סטרייט נכנס לשם בטעות.
>>> BUR של נושכי קריות ויורקי נוצות כאשר סטרייט נכנס לשם בטעות אבל נשאר לבדוק איך זה.
נוצרי, ערבי, ויהודי .....התחלה של בדיחה נדושה
וסופ"ש דבש

maymay29

New member
ky זה ג'ל מרכך גיל סיכה על בסיס מים

הג'ל טוב לזוגות שאיבר מינה של האישה מתייבש מהר או שהאיברשל הגבר גדול וצריך להרטיב הרבה ... ובגלל שהוא על בסיס מים הוא מיוחד לזה ולא מסוכן. יש עוד סוגים יש LOVE ג'ל ... יש ג'ל בטעמים וכו..

אין פה מה להתבלבל...

אתה נשמע סובל מאוד, ואפילו לקרוא את מה שכתבת גרם לי למועקה ורצון לעזוב ולברוח. נדמה שאתה מסתכל יותר על הסביבה, על המשפחה.. תחשוב על עצמך וכמה אתה יכול עוד שנים לסבול ככה... אני חושבת שהפתרון הוא באמת אולטימטום: או טיפול זוגי או גירושים. בהצלחה

הפסקתי ב...

"אני גבר מצליח, נאה ומצחיק." מה אני כבר יכול לתרום לגבר מצליח, נאה ומצחיק? בהצלחה גבר מצליח, נאה ומצחיק

smady by

New member
אני חייבת להבין משהו...

"קראתי מאמרים וכל מיני טורים והציעו שילד משותף יהיה פתרון שיחזק זוגיות." מה? מאמרים של מי? אגודת אפרת?? חחח באיזה מקום ביקום נראה לך שאם אתה מביא ילד אם אישה שיש לך איתה בעיות (במיוחד של מראה) - זה יהיה טוב לזוגיות שלכם?? לא משנה, המעשה נעשה - כל מה שאתה יכול לעשות עכשיו הוא לשנות את העתיד - והצעתי לך - גירושין. לא בא בחשבון - תסבול, תגרוםם לאחרים לסבול (הרי ברור שתבגוד בסופו של דבר). אתה תפגע באישתך, בביתך (הכי חשוב) ובמערכת היחסים העתידית שלך איתה. היא לא רוצה טיפול זוגי? לא צריך!

cool wave

New member
חבר יקר

מצבך בבית לא מזהיר והפיתויים בחוץ רבים זכור חוק אחד שילווה אותך - לא מפלרטטים במקום בעבודה !! אתה לוקח פה צ'אנס גם על העבודה שלך וגם על המשפחה שלך (ובנוסף גם תיק פלילי על הטרדה מינית וזה לא משנה אם זה היה בהסכמה ) לכן אם החלטת שתה מעוניין בחיבוק חם תמצא אותו מחוץ לעבודה בהצלחה

cpl

New member
זה הגיל שאפשר להתחיל

אני מציע לך שתתחיל לזיין מהצד כפי שנראה לי אישתך תרגיש בזה לאט לאט ואז אולי היא תתחיל להבין שיש לה בעל בבית ואם זה לא יעזור תתגרש

ESenJi

New member
יש לי הצעה

אמנם אני עודני צעירה ותמימה (כולה בת 22) ואני מגיעה לפורום הזה רק בשעות הקטנות של הלילה, כשהוא מומלץ בדף הראשי של תפוז, אבל אני חושבת שיש לי מה לומר בנושא הזה ששיתפת. ידוע שנשים משתנות בצורות שונות לאחר הנישואין. הבדיחה הידועה "נשים מתחנות עם גבר בתקווה שישתנה, גברים מתחתנים עם נשים בתקווה שלא ישתנו לעולם" לא נכתבה סתם. נסה לבדוק האם אתה גורם לה להרגיש שהיא לא עומדת בציפיות שלך? יכול להיות שמשהו בהתנהלות שלך משדר לה שאתה לא מעריך אותה, ולכן אין לה כל סיבה להשקיע בטיפוח שלה למענך? הרי, ממה שמשתמע מהכתוב, היא לא רואה צורך לטפח את עצמה בשבילה. האם אתה גורם לה להרגיש נאהבת? האם אתה מראה הערכה כלפי תכונות שאינן חיצוניות אצלה? יכול להיות שאתה שופט אותה יתר על המידה וכתוצאה מכך נובעת ההתנהגות המגעילה? יתכן כי גם היא מרגישה שהגבר שהיא מתעוררת לצידו אינו הגבר אליו נישאה. למה לא יוצא לכם לבלות? יכול להיות שהיא לא מרגישה בנוח לצאת מהבית איתך כתוצאה מהמצב העגום אליו נקלעה מערכת היחסים שלכם. נסה לעשות "יציאה ביתית". הכן ארוחה רומנטית או מחווה כלשהי שאינה בגדר ה"שגרה" אצלכם ותראה איך היא מגיבה לזה. השתדל להימנע מהערות על החיצוניות שלה והתמקד נטו באווירה טובה שתהיה בבית. קשה לי להאמין שהיא לא תגיב בחיוב למחווה רומנטית שכזו שנעשית בצורה השונה מההתנהלות הרגילה שלכם. בת שנולדה היא לא תירוץ ל"קירוב לבבות ההורים". למעשה, זה אפילו מעיד על הבעייתיות שבמערכת שלכם. אני יכולה להבין למה היא לא רוצה ללכת לטיפול זוגי, מאחר וזה למעשה להגיד לה בפרצוף - אני חושב שיש לנו בעיה שאנחנו לא מסוגלים לפתור - ואני בספק אם היא שותפה להלך הרוח הזה. בכל מקרה, אני לא ממליצה ללכת על המזכירה בשלב הזה. כל מה שזה יעשה לך זה רגשות אשם מאוחר יותר (כי אתה מצטייר כאיש משפחה שעקרון המונוגמיה שולט אצלו). בקיצור, נסה לראות מה אתה יכול לשנות בהתנהגות שלך שיגרום לשינוי בהתנהגות שלה. אולי אפילו שווה לדבר עם המשפחה שלה כדי לברר את פשר היחס שלה, יתכן מאוד שהיא משתפת אותם בדברים שלא הייתה אומרת לך גלויות. לחגוג עם המזכירה זו תמיד אופציה, אבל למה להשתמש בה כל כך מוקדם, כשאתה בעצמך לא בטוח כי זה הדבר הנכון לעשות? אולי באמת שווה לך להתחיל ללכת לטיפול לבד ולראות מה יש למטפל להגיד על המצב. מקווה שלא יצאתי "צעירה" מידי בתגובה שלי, אבל היא נכתבה ממקום מאוד כנה שמנסה לעזור. שיהיה בהצלחה, מקווה שתצליחו להתגבר על המכשולים ולחזור לזוגיות הטובה שהייתה לכם טרם הנישואים :)

למעלה