מבולבל

אם גירושים לא באים בחשבון...

אז לך על המזכירה... היא תזקיר לך עוד הרבה דברים... (טובים...) בהצלחה

maymay29

New member
חג שמח קיפודון

קראתי בעיון את מה שכתבת לפורום... האמת אני עברתי משהו בסגנון רק הפוך .... הוא חודש אחרי החתונה השתנה הפסיק הסקס גידל כרס וכו... מה שאני ממליצה לך לעשות זה פשוט לכתוב מכתב מאוד מפורט שמדבר על הכל שיהיה שחור על גבי לבן ... עם זמן מסויים שתשתנה ,כי כשזה בכתב שלך היא תתייחס לזה אחרת .. זה כבר לא נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה .. זה מול העניים ! פשוט לרשום זה או שאת משתנה ב.... ולמנות את הדברים ... או שאנחנו מתגרשים ... או שאת מאשרת לי להיות עם נשים אחרות בגלל המצב הנוכחי שאת נמצאת בו כרגע והיחס שאת לא נותנת....להיות הכי כנה וישיר ולא לפחד מימנה ! ולספר לה שמתחילות איתך נשים ובגלל שאתה אוהב אותה ולא רוצה לבגוד אז אתה לא הולך איתם ..וזה לא פייר שהיא לא מעריכה אותך ולא מתאמצת בשבילך... היא תעריך את הכנות שלך ! ותשתנה אם היא אוהבת אותך עדיין ... אם היא כבר לא אוהבת אז אולי המקום שלכם הוא לא להיות יחד ... חוץ מזה אני לא מאמינה שזוגות צריכים להישאר נשואים בגלל ילדים אם לא טוב להם ... לסבול 20 שנה עם בן או בת זוג בגלל ילד ? אפשר לתת לו את כל האהבה שהוא זקוק לה גם כשהם לא יחד ! בהצלחה !

וואו מאימאי

אני חושבת שההצעה שלך היא נורא אכזרית. לכתוב כזה מכתב ולהראות לאישה או לבעל???? זה ממש יכול להיות מאוד טראומטי... והיחסים יכולים לא לחזור בכלל אלא להשתנות סופית. עוד משהו - לילד אפשר להשתדל לתת הכל אם מתגרשים... אבל אין ספק שאותו ילד יעבור משבר מאוד קשה בחייו ולך תדע איך זה ישפיע עליו בעתיד. לפעמים זוגות מסתדרים מאוד יפה כשיש ביניהם בסיס של שותפות וידידות טובים ואמיתיים ואיכפתיות כנה אחד כלפי השניה.... זה לא יהיה אש וזיקוקים כמו שהתחלה ברור שזה דועך... אבל זה יקרה גם עם הבן זוג או הבת זוג הכי מקסימים בעולם באופי ובמראה, ועדיין תישאר אהבה... אבל בצורה אחרת. וזה לא אומר שצריך להפסיק את הנישואין. פשוט נשמעת לי מאוד קיצונית התגובה שלך.....

maymay29

New member
הבעיה היא שכבר שנים הוא סובל ...

זאת תגובה מציאותית ... אם הוא היה יכול להמשיך להיות כמו שהוא אני מבטיחה לך שהוא לא היה משתף אותנו ... ההצעה שלי היא לכתוב לה מכתב ולתת לה זמן להשתנות זה לא כזה קיצוני .. לרשום במכתב הכל .. ואם בחודשיים שלוש נגיד שהוא הציב לה לא קוראים שינויים מצידה אז עוברים למשהו קיצוני... שזה או להישאר או להיפרד .. אגב אני מכירה זוגות שלא מעוניינים להתגרש אבל הם פרודים תכלס וכל אחד עושה מה בראש שלו והם מודעים לכך אבל גרים עדיין יחד... אשאלה מה מתאים לכל זוג .. בקשר לילדים זה ברור שתהיה פגיעה מסויימת אבל אפשר למזער את הנזק כאשר 2 ההורים יהיו במטרה שהילדים כמה שפחות ירגישו את התהליך... וזה אפשרי ..

אוקיי

אני מבינה את ההיגיון שלך... אממ.. כן אם את מכירה זוגות שיודעים לחיות ביחד ועושים גם מה שבא להם ועוד מפרגנים אחד לשני - יפה, יפה מאוד... צריך ראש מאוד פתוח לחיות ככה. אבל לא לכולם זה מתאים.

maymay29

New member
זה שסגנון החיים הזה לא מתאים לכולם זה בטוח ..

אבל מי שרוצה למצוא פתרונות תמיד יכול ...השאלה עד כמה בני הזוג מסוגלים ללכת רחוק .. לכל כיוון שיצטרכו..

אתה מדי איש טוב

והיא מנצלת את זה. היא לא צריכה להשקיע כלום ואתה תמיד תהיה שם בשבילה, אתה צריך להיות קצת רע.. לא חלילה להציק לה אלא תתחיל לצאת עם חברים עד מאוחר בלילה בלי להודיע מתי אתה חוזר, תראה לה שיש לך חים טובים גם בלעדיה כך שהיא תתחיל לרדוף אחריך. תהיה גבר...

למעלה