מבוקשת: הדודה מימי , לאן היא נעלמה

מבוקשת: הדודה מימי , לאן היא נעלמה

שוב? יש סיכוי לקאמבק? לפני כמה חודשים היא חזרה אבל נעלמה לה שוב

Dawn12

New member
את ההסבר להיעדרותה

אתה יכול למצוא כאן. אלו לא היו סתם דיבורים. אני הבטחתי לטפל בבעיה והבעיה טופלה. אחרי הביזיון שקרה באותה ארוחה אפשר להגיד שהיא יצאה בזול.
ונצלו"ש קטן - יש סקר חדש ואתם מוזמנים להצביע

python 4

New member
הדודה מיימי!../images/Emo7.gif

הכבשה השחורה של האבוטס. היא הלכה בדרך כל מריסה.

בקשר לסקר../images/Emo103.gifאוליביה סתם עלוקה

איך שהיא נכנסה לפאניקה כאילו שניית הקטן היה מעורב בסצנת ירי קשה ... וניל הזה.... עוד מעט יצטרכו לנתח את התחת של ליב כדי להוציא משם את הראש שלו... וימות המשיח הגיעו!!! סוף סוף מישהו מציע לניקי לעשות את מה שרוב האנשים בימינו עושים וזה לעבוד !!! כל הכבוד לקיי שמפגינה הרבה ביצים לעת זקנה ! ממש גבר גבר !!!

python 4

New member
../images/Emo3.gif

מצטער, אני תפוס, אבל אני בטוח שצהובון יתנדב לחמם את אוליביה, הנה
(חדי העין עשויים להבחין שלא מדובר בצהובון, אבל הוא דומה נורא, אין מה להגיד
) לצערי אין לי מה להגיד על הפרק - בימים האחרונים אני לא מצליח להתרכז בפרקים - אני עסוק בניהול דיונים על ענייני היום בפורום אירוויזיון. היה משהו עם נייט, לא? וויקטוריה גם היתה שם.

SupeRonit

New member
קר.ברד..ברררררררררררררררררררררררררר

התחמם גם אותי

איזו מדינה בכלל זכתה בארו?

אף אחד מהעבודה שלי לא יודע את התשובה... והחתיך שלי ג'ימס מבריטניה, איזה מקום בדיוק?

python 4

New member
הרייטינג השנה היה מאוד נמוך

כי ישראל לא השתתפה, למרות שלדעתי היה את האירוויזיון הכי טוב בעשור האחרון, מבחינת איכות השירים. המנצחת היא אוקראינה (שנה הבאה בקייב..) שהשיר שלה היה פשוט אדיררר, אחד השירים הטובים מאז דיווה (דנה אינטרנשיונל, 1998, זוכרים?). ג'יימס הכוסון הגיע למקום 16 המכובד (מכובד יחסית לשנה שעברה, אז בריטניה סיימה עם אפס נקודות, שיא שרק שוויץ הצליחה לחזור עליו השנה).

איזה בעסה שהיום לא הראו את...

בילי ומאק ! והיום נוכחתי לדעת שיש זוג יותר משעמם מפול וכריס... נינה והדלסרו שלה..

הפרק היומי - ניקיטה וויקיטה ../images/Emo47.gif

לשרון יש יותר מדי זמן להרוג. התפרעה לה, אה
עדיף שתחזור להתמקד בטרישה.
מסכנה קוני, צפוייה לקיצוצים בשכר
מהשיחה של ויק עם אש למרות שויק אמר שהגיע הזמן להתקדם, נוכחנו לדעת שעדיין יש בו שבב של תקווה לחידוש הקשר עם ניקיטה, כשאמר שהיא זו שצריכה ליזום. אותו הדבר לגבי ניקי שחושבת שויק צריך ליזום, כי היא הצד הפגוע. חבל שבגלל משחקי כבוד הם מפסידים זה את זו. כל אחד פגע בשני, אבל אם הם באמת אוהבים הם לא צריכים לעשות חשבון מי הצד שיותר נפגע. וקתרין? זר כזה יפה מגיע, ומה היא אומרת לשליח? "תסגור את הדלת"
הלו, הכסף לא גדל על העצים בשבילנו "האנשים הקטנים", לא יכולת להביא לו תשר

שמיצית

New member
יוו, צהובוני, גם ../images/Emo23.gifי יצא לקוני

מייד חשבתי איזו אנוכית היא שרון.. אם מישהי הולכת להיפגע מזה, זו קוני!
האמת, לא היה פרק מלהיב במיוחד (מישהו רואה השיר שלנו?)

python 4

New member
זה רק היה נדמה לי..

או שלקוּנִי-למל היו אתמול יותר שורות מבכל פרק אחר בהיסטוריה? היא בטח התכוננה לזה חודשים.

צח"מ יום ג' - פעמיים כי טוב? (לא!)

טוניה משחקת מצויין כשליב מצוייה במשבר! עוד מיימי חורבן נייתן הראשון נוכחנו לדעת זאת.
לא קראו למטפלת של נייט ג'וליה? כי עכשיו ליב קראה לה ג'ולייט. יכול להיות שהיא שידרגה את השם שלה?
ניקי אגדית. נכס. היא ממש מהווה איום על ג'יל בתחרות יציאות עוקצניות. ג'יל תמיד רוטנת, ניקי במינון נמוך יותר אבל כל פעם כשזה קורה - פגז. קרעה אותי עם "סט מגבות שלו-שלה"

Dawn12

New member
ניקי באמת היתה במיטבה

אבל עד כמה שהסצינות שלה עם דיאן היו טובות, היתה סצינה אחרת שהותירה אותי עם הרבה תהיות ושאלות לא ברורות. האם שמפו נכלל בקטגוריה של "קוסמטיקה"? אולי אני יוצא כאן טמבל, אבל לי לפחות זה חדש. אני חשבתי שבז'בו וב"בראש" מתעסקים במוצרי איפור, מוצרי טיפוח וכדומה, אבל שמפו?? אתם יודעים מה, על זה עוד אפשר להבליג, אבל למה לא יכלו לחסוך מאיתנו את הסצינה המביכה הזאת עם פאנל הצעירים מלכתחילה? בני נוער לא מדברים ככה ובני נוער לא קונים שמפו שקוראים לו "חצוף ונועז" בשום מקום בעולם. ולמה בכלל ג'ק, ג'ון וג'יל צריכים לשמוע את הדעות של הפאנל המגוחך הזה? זהו תפקיד מובהק של מחלקת פיתוח ולא של המנהלים. העניין הוא שבז'בו אין מחלקת פיתוח, אין מחלקת שיווק ובטח שאין מחלקת ייצור. לא ברור לי איך מישהו הצליח לשכנע בנקים להשקיע כספים בחברה שמורכבת מארבעה אנשים. ועוד לא דיברנו על שיא השיאים. כמה טוב לדעת שבארה"ב הגדולה והנאורה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, קיימות רק שתי חברות קוסמטיקה (המוכרות גם שמפו). "אתם לא מייצרים שמפו, אז אנחנו קונים בראש וסאסי". WTF?? לא פלא שהניומנים כאלה עשירים - כל ארה"ב קונה את השמפו שלהם!

python 4

New member
אבל שכחת משהו חשוב!../images/Emo6.gif

בז'בו אולי יש ארבעה אנשים, אבל יש גם תמרוקיה! ל- B&S אין אפילו את זה - אבל מסתבר שיש להם שמפואיה. אני לתומי חשבתי שבז'בו (מישהו פעם יצטרך להסביר לי את זה) ובבראשאנסאסי מתעסקים רק בבשמים וכאלה. עכשיו אתה אומר לי גם מוצרי איפור? ראית פעם את אשלי במעבדה עובדת על לק חדש? או מתקשרת לתמרוקיה לדבר על האודם? לא זכור לי. ואם כבר, לפחות אנחנו יודעים במה הם מתעסקים. אבל מה בדיוק עושים כל היום בתעשיות צ'נסלר?

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif בטח שמתעסקים בבשמים!

מה נכנס לי מוצרי איפור לראש? אולי זה בגלל הלוגו של B&S

python 4

New member
שחר, אתה צריך עזרה../images/Emo101.gif

אני מתקשר לתמרוקיה לשאול מה ניתן לעשות.

למעלה