מבוקשת: הדודה מימי , לאן היא נעלמה

python 4

New member
שחר, חמוד, הכל בסדר?

אתה לא יודע שהתמרוקיה עובדת 24/7? כן אשלי, לא אשלי - הם עובדים במשמרות מסביב לשעון, מחכים לטלפון ממנה שאולי יבוא.

python 4

New member
../images/Emo122.gifשחר, מה קרה לך הערב?

הםםםם זה העובדים של התמרוקיה! בוא, נחזור על החומר (אחרי זה יש מבחן): 1. ז'בו היא חברת קוסמטיקה. 2. לז'בו יש תמרוקיה. 3. התמרוקיה אחראית ליצור מוצרי הקוסמטיקה. 4. אשלי היא הכימאית הראשית בז'בו. 5. אשלי מוצאת ריחות חדשים במעבדה שלה. 6. אשלי מביאה את הריחות החדשים לבדיקת ההנהלה. 7. ההנהלה בודקת ומאשרת את הריח החדש. 8. אשלי מתקשרת לתמרוקיה ומוסרת להם את הנוסחה. 9. התמרוקיה מייצרת את הבושם החדש. 10. כולם מרוצים, חוץ מג'יל. שאלות על החומר: 1. מה עושה התמרוקיה? א. מייצרת תמרורים ב. מייצרת תמרוקים ג. עושה מה שאומרים לה 2. מי מתקשר למי? א. אשלי לתמרוקיה ב. התמרוקיה לאשלי ג. התמרוקיה לג'יל 3. למה ג'יל לא מרוצה? א. כי היא גם רוצה ללבוש חלוק מעבדה מגניב כמו אשלי ב. כי היא גם רוצה את הטלפון של התמרוקיה ג. כי ג'ק חושב שהוא איש שיווק וזה מעצבן אותה 4. מה יש לז'בו שאין לבראשאנדסאסי? א. תמרוקיה ב. ג'ק ג. ישיבות הנהלה כמו שצריך זהו, נא להניח עטים!

אכזבת!

היית צריך לענות לשאלה מי זה 'הם' - כוחות האופל

python 4

New member
למעשה חשבתי על זה

(nothing passes by me) אבל החלטתי פעם אחת לענות כמו שצריך, מה גם ששחר הוא מאותגר-הרמוני והוא לא היה מבין..
שחרררר! אוהבים אותך..

Dawn12

New member
../images/Emo23.gif

הרעיון מאחורי השאלה היה שחשבתי שהסכמנו כי בז'בו עובדים רק 4 אנשים ולכן לא ברור לי מי הם אלה שיענו לטלפון, אבל לא משנה - מיצינו את הדיון הזה כבר מכל כיווניו.
מאותגר-הרמוני? אני עוד עלול להפתיע אותך...

python 4

New member
"מיצינו"? מה זה, מילה חדשה בפורום?

לא מכיר. אתה יכול לתת לי אותה במשפט? אם כן, בז'בו עובדים יותר מ- 4 אנשים - מה עם המזכירה של ג'ק? הא? מה אתה חושב שג'ק עונה בעצמו לטלפון? "ז'בו קוסמטיקס, במה אפשר לעזור?" "הממ, כן, זה מ- news of the world, אפשר לדבר עם מיסטר אבוט?" "מיד, אני אבדוק אם הוא פנוי". |מחכה כמה רגעים| "כן, אני מעביר אותך". איפה הייתי? אה כן, התמרוקיה. אם כן, תמרוקית ז'בו הוזכרה (ככל הידוע לי) פעם אחת בלבד: לאחר שצוות ההנהלה גגג"ג (ג'ון, ג'יל, ג'ק, ג'אשלי) בדק ואישר את ריח הבושם החדש, שהביאה אשלי על ניירות הרחה, אמרה אשלי את המשפט האל-מותי הבא, אחד משיאי הקלאסיקות של צעירים חסרי מנוח (לצד "דוונט גווו" ו- "וויל יו מרי מי, ניקי?"): "טוב, אני אתקשר לתמרוקיה ואומר להם להתחיל לייצר את הבושם". מאז, העולם כמרקחה: צה"ל נכנס לרפיח, מכבי לקחה גביע אירופה, תראה מה קרה. בקרוב שמעתי עומדת לצאת סדרת בת לצח"מ - תח"מ (תמרוקיה חסרת מעצורים) שתתמקד בסודות ובתככים של עובדי התמרוקיה. מי יזכה לקבל את השיחה מאשלי? ממש מותח. בא לי לפתוח עכשיו שרשור הלל לתמרוקיה. הנה שירו של ג'ק, לפי צלילי "חנוכיה לי יש" (אני בשוונג מאתמול):
תמרוקיה לי יש נא לא להתייאש לבראש וסאססי אין נדפוק אותם - סחתיין אבוי הלך הפֶן לאשלי ניתחנפֶן תמרוקיה שלי תתקשרי נא לאשלי
זהו, עכשיו מיצינו. אה רגע, עוד משהו, לתולדות התמרוקיה. טוב, עכשיו מיצינו.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif אם כבר ממשיכים בדיון

אני לא זוכר שראיתי אף מזכירה באזור של ג'ק ושל ז'בו בכלל. אין נפש חיה במבנה הזה מלבד האבוטים, ואפילו גרייס הבינה את זה מהר מאוד וברחה כל עוד נפשה בה. אף אחד לא עובר במסדרונות (כי אין מסדרונות), אף מזכירה לא נכנסת למשרד עם הודעות בפיה או עם מסמכים לחתימה (כי אין מזכירות ואין אזורים שמהם הן יכולות להגיח). מה שאנחנו מכירים כ"ז'בו" זה 2 משרדים, חדר ישיבות ומעבדה, ואני לא אתפלא אם בין ארבעתם יש דלתות משותפות וכל הקומפלקס הזה נמצא בעצם בחצר של משפחת אבוט.

python 4

New member
מה פתאום!

ממש במקרה יש לי את ה- blueprints של משרדי ז'בו. check this out.

Dawn12

New member
לא צריך להגזים

אבל אם תשאל אותי שאלה יש סיכוי לא רע שאני אדע. אני מכיר את הנפשות הפועלות. "תשוקות" זאת בכל זאת לא רק סבונייה, אלא גם (ואולי בעיקר) תופעה.

הבא נבחן זאת ../images/Emo8.gif

1. שאלה: מי נמצא במרתף של טאביתה? 2. שאלה: מיהי הדמות העונה בפרקים הנוכחיים לתואר הדמות האהבלית ביותר, ואת מי היא מחליפה בתקן האהבליות? 3. שאלה: שחקנית ששיחקה ב"יפים" משחקת בתשוקות! מיהי ומהי? שחקן ששיחק ב"צעירים" גם הוא משחק. מיהו ומהו? שחקנית מ"לחיות" שיחקה גם. מיהי ומהי? שחקן מ"מיכאלה" שיחק גם. מיהו ומהו? 4. שאלה: איזו קיי מדברת כאילו היתה בספריה? 1,2,3, או 4? 5. שאלה: מי אוהב לרסס ולטפל בצמחים בעת דיבורו בטלפון? 6. שאלה: שם משפחה לוגן אין, אבל יש משהו קרוב... הכומר _____ 7. שאלה: האם יש צהלה ושמחה כל פעם כשהשחקנים מחליפים בגדים? 8. שאלה: מי מכינה אנג'ליטה? 9. שאלה: באיזו שנה צפוי להגיע לואיס לישראל בעלילת "פיישונז"? 10. שאלה: את שמו של מי צעקה צ'ריטי כאילו חוותה מולטי אורגזמה, בד בבד כשפרצה שריפה בביתה ואמה מתה? בהצלחה ועבודה נעימה

Dawn12

New member
טוב נו, ננסה

1. כוחות האופל (או בתרגום "תשוקתי": אש ותמרות עשן אדום כמדומני) 2. אין לי מושג (פשוט קשה לבחור) אבל נלך על מיגל שמחליף את אית'ן. 3. אני יודע שהשחקנית שגילמה את טוני ב"יפים" עברה באיזה שלב להרמוני אבל אני לא יודע אם זה כבר משודר בארץ. "צעירים" זה קל - טריי של קאלי הוא בעלה של איב (טי סי קוראים לו?) 4. לא מכיר את השחקניות החדשות שמגלמות את קיי 5. אליסטר כמובן! 6. לא הבנתי את השאלה
7. אמממ... נגיד שכן? 8. טאבית'ה? 9. זה רציני?? 10. אני הולך על מיגל. עברתי?

יש מקום לשיפור ../images/Emo3.gif

אבל אני אהיה חמוד ואעביר אותך
1.
כוחות הרשע מצחינים את המרתף, מה הפלא שטאבי זקנה ממורמרת שכל הזמן צריכה לנקות אחריהם? 2.
ההחלפה היא אכן באיתן, אבל זוהי גוון שמאיישת את תפקידו המביש 3.
אכן X-טוני מור הלא היא אנדראה אוונס. גם ב"יפים" ניתן היה להבחין בכישרונה. נכס. (P-לאר
) טריי-טיסי חם המזג, לגבי "לחיות" זוהי דוריאן לורד הייז ויקרס שנכנסה לתפקיד מכשפה מתחרה לטביתה!! (זה הולך להיות הדבר החם הבא
) 4.
קיי 2 מדברת בכל מקום כאילו נמצאת בספריה. יכולה להחליף בכיף את מירי בוהדנה לפרסומת ל"ברגר"
5.
אין אין אין על אליסטר קריין! אם הוא לא שם - הוא לא קיים
6.
כמובן שלא תדע, אבל יש כומר ששם משפחתו הוא לוניגן. הנה העשרתי אותך בפיסת מידע לא מזיקה
7.
שלא תגיד שאני לא מתחשב, שאלה של קבלת נקודות במתנה 8.
פילאר (P-לאר, אמרנו לא?
) היא ה"קרלוטה" של "תשוקות" (לא שזה אומר לך הרבה כי אתה לא יודע מי זו קרלוטה
) אבל טאביתה עוזרת להכין קיש פטריות אם זה מנחם אותך, ובמקביל אוכלת דשא
9.
רציני רציני... לואיס מגיע לישראל בשנת 2001 על מנת לקבל משוב בחקירות נושאי שחיתויות. סמינר מזורז וקצר, על מנת לחשוף את הקריינים. 10.
נכון, זהו מיגל. בנוסף, מקרה זה חזר על עצמו במפולת שלגים. (נורא נחמד להכין מבחני צ'וקות, עוד מישהו בעניין?
)

python 4

New member
אתה לא נורמלי

אתה כנראה פתרת יותר מדי מבחנים פסיכומטריים. זה היה אמור להיות מבחן קל! יש דברים שאפילו אני לא ידעתי, ואני רואה צ'וקות בריכוז מהפרק הראשון (כן, עוד בימים כשאתה אמרת שאתה מת על היפים והאמיצים ולא תעזוב אותה כדי לראות סדרה מטופשת לילדים). מבחן קל זה משהו כזה: 1. במי מאוהבת קיי? א. מיגל ב. ריס ג. סימון ברור? אה, ובנוגע ל- 3: תשוקות גייסה גם שחקנית מימי חיינו, זו ששיחקה את ויויאן, אחת הדמויות שאהבתי בסדרה ההיא. טוענים שהיא הולכת לשחק את קתרין קריין, אמא של ג'ולי ושרי. היית מאמין?

אור2221

New member
תודה לאל

זה לא רק אני. רק לפני חודש כתבתי באחד הפורומים האמריקאים שאני קבועה בהם פוסט בשם "זה מביך אבל יש לי שאלה מטומטמת - ממתי ג'בו התחילה להתעסק במוצרי איפור??" מסתבר שאף אחד לא יכל לענות על זה, במשך שנים ראינו את אשלי משתמשת בזכרים המסכנים שנכנסו אליה למעבדה כדי לבדוק עליהם את הבשמים של הגברים, או (במקרה של ויקטור) לשפוך טונה בושם על עצמה בכל מיני מקומות אסטרטגים ולבקש מהם לרחרח. גם B&S תמיד נתן רושם שמדובר בבשמים - ופתאום מכניסים איפור? וזה עוד לא נגמר, הם יעברו במהרה לתחום המוצרים לשיער, YEY.

שמיצית

New member
וכפמיניסטית בלתי נלאית

שלא היה לה משהו אחר להתלהב ממנו בפרק זה.... שמתם לב שאשלי הזמינה את החדר בלודג' ללילה ולא כריסטיאן

python 4

New member
אה, בלהט הדיון שכחתי לבקש-

מישהו מוכן להסביר לי מי זה הכריסטיאן הזה ומאיפה הוא צץ?

שמיצית

New member
ביטס מי... נראה לי שהוא מההפלגה../images/Emo35.gif

מישהו מהספוילריסטים יוכל לעזור פה....

אור2221

New member
כן, הוא מההפלגה

ונחלץ לעזור לאשלי בהסתרת הזהות האמיתית של האב של התינוק שלה. דרך אגב, בחיים האמיתיים, איילין שמשחקת את אשלי נטשה את בעלה בשבילו, והוא נטש את אשתו.

למעלה