מבוקשת: הדודה מימי , לאן היא נעלמה

מה את אומרת ???

ואני רציתי לשאול למה הביאו את הפוץ הזה לסידרה ומתברר שהוא בעלה האמיתי של הגברת... באמת שאני לא מבינה את אשלי, קודם גונבת זרעים מויקטור וגם מפקירה את השאר בידי דיאן ועכשיו משתרללת עם בחור כאילו אין מחר?! ותסלחו לי אבל ג'יק ממש סוטה, אם הוא היה יכול הוא גם היה מציץ להם בחדר המיטות... וגם אני תהיתי הרבה מאוד שנים, קתרין מנהלת את "תעשיות צ'נסלר" מהבית??? והאם מישהו זוכר את מיטשל שרמן ידידה משכבר הימים?

אז בקשר לבחור בחייה של אש../images/Emo103.gif

הוא הולך להישאר עד הלידה ? מתי בכלל תכנס המלעונה להריון? או שכבר היא נכנסה...

יוליקה

Member
מנהל
בקשר לחברות קוסמטיקה

חברת קוסמטיקה עוסקת בכל התחומים. החל מסבון, סבון נוזלי, שמפו, קונדישנר, קרם לחות, קרם לעיניים, לפנים לצוואר וכיו"ב. קחו לדוגמא את פנינה רוזנבלום. לאחר שפורצים לשוק עם מוצר מפתחים בעיקבותיו מוצרים נוספים. B&S פרצו לשוק עם בושם לאחריו הם פתחו את הקו לגבר, הקו לצעירות וכו' כך עשו גם ז'בו. אשלי מפתחת במעבדתה רק בשמים. במעבדות אחרות של החברה שלא מראים לנו מפתחים מוצרים אחרים. יש לי שאלה אליכן הצעירות שבפורום: האם אתן משתמשות בשמפו וקונדישנר מאותה חברה של מוצרי האיפור או הבשמים? האם כשאתן מקבלות מתנה שמכילה שמפו, קונדישינר, קרם לחות ודאודורנט הוא לא מאותה חברה?? הבושם שלכן הוא צרפתי(?) האיפור של קרליין והשמפו של הרבלסנס נכון? אז ז'בו יכולה להתרחב לכל תחום שבה הם יכולים להתחרות בB$S!!

python 4

New member
אני כל כך שמח שאנחנו ממשיכים לדבר

על הנושא הזה..
אז רגע, אם התמרוקיה מייצרת את התמרוקים, מי מייצרת את השמפו? השמפוקיה?

לא שמת לב שכבר פעמיים היא סירבה

לשתות יין?
בפעם הראשונה היא אמרה 'לא' לשפם, שהציע לה לשתות משהו כשהיא קפצה לביקור. הפעם השנייה הייתה היום, עם מה-שמו (כריסטיאן?), שהציע לרדת על איזה בקבוק, והיא טענה שכבר מאוחר והיא מעדיפה ללכת למיטה (
). דברים לא קורים בצח"מ ככה סתם... (טוב, לפעמים כן. אבל הפעם זה רמז מטרים). הגברת בהריון!

פמיניסטית, פמיניסטית, אבל...

כל הקטע הזה לא היה קצת בוטה? "מאוחר, בוא נלך ישר למיטה"? ולמה זה נשמע פחות בוטה אם אישה אומרת את זה? שהרי אם זה היה הפוך - כולם היו נזעקים על הגסות, לא?

הפרק היומי - אהבה של אח לאחות ../images/Emo8.gif

אני מתפלא שאף אחד לא שאל למה לא מאשפזים את ג'ק בבי"ח לחולי נפש
השיא היה כשהוא רצה לבדוק אם אחותו הולכת להזדיין הלילה

שמיצית

New member
בדיוק רציתי לכתוב על זה- זה בהחלט

היה על גבול הפסיכוטיות... spooky

למעלה