מבזקי ספורט לתאריך ה-31/07/09

פליקס חלפון נורה בבטנו מחוץ למועדון בת"א

פליקס חלפון נורה בבטנו מחוץ למועדון בת"א

הובהל לביה"ח ומצבו מוגדר בינוני. מעצר שני החשודים הוארך בשבוע
תאריך עדכון: 01/08/09 12:27

פליקס חלפון נורה הלילה בבטנו לאחר שהיה מעורב בקטטה בסמוך למועדון "ארנה" בתל אביב. מצבו של הכדורגלן, שריצה בעבר עונש מאסר בגין עבירות סמים, מוגדר כבינוני וכרגע לא נשקפת סכנה לחייו.
האירוע התרחש בסביבות השעה 04.00, לאחר שחלפון וחבריו יצאו מבילוי במועדון. על פי עדויות ראייה הכדורגלן וחבריו התעמתו עם מספר בליינים אחרים, וכשיצאו לרחוב נפתחה לעבר חלפון אש מאופנוע שחלף. פליקס נפצע בבטנו התחתונה והובהל לבית החולים כשהוא מונשם.
משטרת ישראל לקחה את הקלטות של מצלמות האבטחה וכעת האירוע נבדק. אנשי זיהוי פלילי הוזעקו למקום והספיקו לאסוף ראיות. המשטרה עצרה עד כה שני חשודים במעשה. בתום מרדף משטרתי נתפס תושב תל אביב בן 33, החשוד בירי, ואחיו בן ה-20, החשוד בסיוע. במקביל נמצא באזור אופנוע נטוש.
צפו בדברי פרקליטם של החשודים (באדיבות וואלה!)
השופט דן מור החליט שיש בידי המשטרה ראיות מספקות והאריך את מעצרם של השניים בשבוע. פרקליטם של הנאשמים, עו"ד גיא פרידמן, טען בסיום הדיון: "בית המשפט לא מאמין כי מדובר בניסיון לרצח ואף קיצר בחצי את מספר ימי המעצר שביקשה המשטרה".
חלפון בן ה-37 גדל בהפועל ת"א, ובהמשך הספיק לשחק גם במכבי ת"א, בית"ר ירושלים, בני יהודה, הפועל חיפה ועוד מספק קבוצות בליגות נמוכות. ב-2003 הוא הורשע בנסיון להברחת סמים ונשפט ל-4.5 שנות מאסר. לאחר שחרורו הוא חזר למגרשים, ואת העונה החולפת בילה בהפועל בת ים.

לכתבות נוספות >

tvav

New member
אני פשוט לא מבינה מה יש לאדם כמו פליקס חלפון

לחפש במועדון בדרום תל אביב שידוע שיש באזור הזה הרבה עבריינים והרבה פשע ואלה האוכלוסיות שמגיעות למועדונים האלה .

שכטר ודה סילבה נעצרו בשבדיה בחשד לאונס

שכטר ודה סילבה נעצרו בשבדיה בחשד לאונס

פרסום ראשון: חגיגות ה-1:3 על גטבורג הפכו לסיוט מבחינתם של האדומים
תאריך עדכון: 31/07/09 16:42

חגיגות הניצחון המרשים על גטבורג (1:3) הפכו היום (שישי) לסיוט מבחינתה של הפועל ת"א. בבוקר הגיעו שוטרים מקומיים למלון של הקבוצה, ולקחו לחקירה את דגלאס דה סילבה ואיתי שכטר. החשד: ניסיון לאונס ותקיפה של בחורה מקומית בלילה שלפני.
על פי עדויות שחקנים, הגיעו השוטרים לפנות בוקר למלון ועצרו את דה סילבה מאחר ועל פי עדותה של האישה הוא ניסה לאנוס אותה. לטענתה, לאחר שסירבה לקיים יחסי מין היכה אותה השחקן.
שכטר, מנגד, קיים עם האישה יחסי מין בהסכמה. גורמים בהפועל מוסרים שהוא עוכב רק בשביל החקירה, ושכבר מחר הוא ישוחרר וישוב לישראל. נחי שכטר, אביו של איתי, אמר לספורט 5: "איתי התבקש לתת עדות, הוא לא מעורב".
ברגע שישוחרר יקבל דה סילבה הודעה על שחרורו מהקבוצה, מה שלא יהיה הדבר הכי נורא עבורו, זאת מכיוון שבשבדיה מחמירים מאוד בכל הנוגע לעבירות מין כך שהוא צפוי גם לקבל עונש מאסר לא קל. יש לציין כי דה סילבה נודע בהפועל ת"א כאדם בעל נטייה להתמכרויות, בין היתר לאלכוהול. המאמן אלי גוטמן אמר למקורביו: "ביישו את המועדון. כל הניצחון שלנו לא שווה".
שני השחקנים לא המריאו עם האדומים בחזרה לישראל. גורם במועדון אמר: "בשלב זה אין לנו עוד הרבה נתונים, ואנחנו ניזונים מעורכי הדין. ברור שיש אכזבה גדולה מהמקרה ונפעל בהתאם".
יגאל פלמור, כונן התקשורת במשרד החוץ, מסר בתגובה: "ידוע לנו ששני השחקנים הוחזקו הלילה בבית המעצר בשדה התעופה ויובאו בפני שופט שיחליט אם להאריך את מעצרם או לא. רק כשייראו שופט נדע באופן רשמי מה החשדות שמיוחסים להם. הקונסוליה עומדת באופן שוטף בקשר עם אנשי הקבוצה ומסייעת להם להשיג ייעוץ משפטי מקומי".
"אנחנו לא מתכוונים ולא רשאים להתערב בהליך המשפטי, אבל נסייע בכל דרך בה נידרש. אנחנו לא מצויים בפרטי החקירה ולא מתערבים בזה. שבדיה היא מדינת חוק דמוקרטית, הם יגידו את מה שיש להם לומר בפני השופט, עם ייעוץ משפטי כמובן, ואני מקווה מאוד כאזרח ישראלי ואוהד כדורגל שהם ינוקו ויזוכו מהר מאוד ויחזרו הביתה", סיכם.

לכתבות נוספות >

bion

New member
אחלה שרשור, זה נורה זה אנס... ככה נראה

הכדורגל הישראלי. פשוט בושה אחת גדולה.

SuperShiro

New member
מה שטיפה יותר מבייש

היא הכותרת המטעה הזו - דה סילבה נחשד באונס, שכטר זומן לחקירה כיוון שהוא שותפו לחדר.. יותר מדי צהוב פה. מגעיל.

bion

New member
מתברר ששכטר שכב איתה בהסכמה

אבל כנראה ברזילאים היא לא אוהבת ובגגל זה דה סילבה הכה אותה. הפועל תל אביב, מכבי תל אביב, ביתר, שמשון, הכח, טייבה וכו' כולן חושבות שהן הקבוצות הגדולות והמקצועניות בכדורגל הישראלי. הפועל תל אביב חושבת שאם היא עשתה פעם אחת קמפיין נחמד באירופה במפעל שולי היא קבוצה אירופאית. בפועל, רק קבוצה ישראלית אחת תמיד מביאה כבוד, ובחיים אין סיכוי שיקרה מקרה כזה במועדון כמו מכבי חיפה. במכבי חיפה לא היו נותנים לשחקנים לחגוג ניצחון במשחק הראשון מבין השניים ללא קשר לתוצאה. תגידו מה שתגידו, אבל היחיד שנראה ומתנהג כמו אירופה בארץ זה מכבי חיפה. כל היתר שוק, וכל הפלצנים של הפועל תל אביב יכולים לקפוץ. הפועל תל אביב לא פחות שוק מביתר ירושלים.

frankthe

New member
אומרים שמביאים שחקני חיזוק...

כדי לחזק את הקבוצה ואת השחקנים הישראלים, שתהיה להם דוגמא. אז בוא נראה: את ויל ביינום מהכדורסל אתה מכיר? על פרשת פישר ראית? על צרלס גיינס שמעת? עכשיו יש לך דוגמא לשחקני חיזוק שנותנים דוגמא לכדורגלן הישראלי כי דהסילבא חשוד עיקרי ושכטר מואשם רק בעזרה. זהו תהליך שקיים בכל הרבדים של החברה הישראלית - פשוט אנחנו מדרדרים מבחינה מוסרית. אם תסתכל פה בדף - יש לך שרשור גם על הגועל הנפש שהגברת אופירע אסייג יוצרת בתקשורת. אני לא צריך לספר לך מה החברה שלי מבקשת לעשות כל פעם שמשודרת תוכנית ספורט ברדיו - "בוא נעבור ערוץ/בוא נסגור את הרדיו". לסיכום - סיכמת את העניין במשפט אחד יפה, אני מוסיף רק מילה אחת ברשותך: איכס!

pgprince

New member
אני מציע לא לקפוץ למסקנות ברורות

זה שהיא התלוננה על אונס זה לא אומר שבאמת כך זה היה....

bion

New member
ברור שלא

אדם זוכה לחזקת החפות כל עוד לא הוכח אחרת. אבל עדין, גם אם יוכח שלא קרה כלום (למרות שלדעתי קרה, כי כבר ראיתי שהפועל מתכוונת להודיע לדה סילבה על שחרור) זה עדיין כתם ומוציא שם רע לכדורגל הישראלי. ככה שכטר/דה סילבה רוצים להגיע לאירופה? שישארו כל החיים בביצה המגעילה של הכדורזבל שלנו.

נמשל

New member
והעיקר שהתקשורת והטוקבקים קופצים

אין לי מושג מה היה שם. כך גם לא לתקשורת ולכותבי הטוקבקים המגעילים. כל כך קל היום להטיח בגבר טענות על מעשה מיני, בלי שום הוכחה הוא מיד נעצר לחקירה ואם אין לו יכולת להפריך, זו מילה מול מילה. כך גם נורא קל לנצל מינית בחורות, בכל מדינה בכל שפה. לכן מה יותר מתבקש מלחכות. לחכות לחקירה, לחכות להחלטה, לחכות למשפט אם יהיה. די לחרוץ גורלות

yossi alef

New member
כן ולא

איך תסביר בחורה אצלהם בחדר ? מדובר בחוסר מקצוענות. בינתיים בשבדיה הטוקבקים רושמים "כנראה שהם חשבו שהם נמצאים בפלסטין"

בלי קשר לכך שבינתיים הפרשה הסתיימה,

בחורה בחדר שלהם, אחרי משחק, במידה שהדבר לא נאסר על ידי ראשי המועדון - אין בכך שום בעיה, ואין קשר לחוסר מקצוענות. חוסר מקצוענות זה לעשות משהו שישפיע עליהם לרעה במשחק/אימון.

בחורה בחדר זה האימא של החוסר מקצוענות

גוטמן לא הסכים להם לעשות קניות שם בזמנם הפנוי,אז הוא צריך להגיד להם לגבי בחורה,בחדר?הוא יחנוק את שניהם. לא ייאמן איך שדברים יכולים להתרסק לפעמים משומקום,עשו הישג יפה,האווירה של הניצחון הזה הייתה אמורה להתחיל את העונה שלהם בצורה טובה,עכשיו יש כתם על הכל.

אין לי מושג מה גוטמן אישר או לא אישר,

וזו השאלה. אם הוא אישר להם דברים מסוימים או אסר על דברים מסוימים, זה דבר אחד. אם הוא אמר להם פשוט לצאת לבלות כמה שעות, אז האמת? אני לא רואה את הבעיה, חוץ מהתחסדות והנטייה הישראלית הקבועה לחשוב שבעולם הכדורגל לא קורים דברים כאלה.

באנגליה זה קורה על ימין ועל שמאל

וכנראה שזה מה שגורם לך לחשוב שזה לגיטימי,כל ההתוללות המבישה והילדותית של השחקנים שם מחוץ למגרש לא צריכה לקרות וזה לא קורה בכל מקום.לצאת לסרט או לשתות משהו בפאב זה בסדר ומן הסתם שגוטמן התכוון לזה,לקיים יחסים עם בחורה שמכירים 10 דקות זאת עליית מדרגה.הוא לא צריך לתת להם דפים עם סעיפים של מה מותר ומה לא,אלה אנשים בוגרים שצריכה להיות להם אינטיליגנציה מינימלית.

Benedictus2

New member
את דה-סילבה לא שמעתי עדיין

פוצה את פיו (כנראה בגלל מגבלות השפה) אבל הח"ח שכטר דיבר, ודיבר הרבה. בכלל בשביל פישר בן שנה וחצי הוא דיבר קצת יותר מדי, נדמה לי. הוא ומקורביו ועיתונאים מלקקים ניסו לשכנע אותנו שמדובר בכישרון על שהמאמן הרשע מגרמניה (שעשו הכל כדי להפוך אותו לאוייב העם, האומה ועיר האורות - נתניה) מתעלל בו על לא עוול בכפיו. כשסוף סוף הוא הצליח להשתחרר מאחיזתה של נתניה (באמת מסכן איך שהוא סבל שם), הוא מיד פצח בשירה על כמה המאמן הקודם התעלל בו ועד כמה הוא לא נתן מעצמו עד עכשיו, ועכשיו - אחרי שעבר להפועל תל-אביב, הוא יוכל סוף סוף להראות את יכולותיו. במלים אחרות, עד עכשיו לא בא לו לשחק ועכשיו יבוא לו!! יוצא מן הכלל ( אגב, יש לו חבר בשם שלומי ארבייטמן שחולק איתו את אותו כשרון ואת אותה אינטליגנציה). והנה בא הכשרון הענק, הבקיע שער חשוב מאד במסגרת חשובה כבר בהופעה הראשונה שלו, ומיד אחר-כך לקח את הדלי עם החלב ובעט בו בכל הכוח. כל כך אופייני להתנהלות שלו. גם המקורבים כבר יוצאים לגונן עליו בשם הצדק הטבעי, המשפט הבינלאומי, אמות המוסר היהודיות והאוניברסליות ושאר הקשקושים. דבריו של הסוכן שלו הם בושה וחרפה. ילד קטן, חלב על שפתיו, מנהל פלירט טפשי בארץ רחוקה, אחרי משחק של קבוצתו וכמה שעות לפני שהוא אמור לשוב חזרה הביתה. בשל הטפשות והאינפנטיליות שלו הוא מסתבך וקהל המקורבים יוצא לנקות אותו. העיתונאי פרימו, שרמת כתיבתו תזכה אותו בעתיד ה קרוב בפרס פוליצר, כותב מאמר מערכת בפמפלט הקוסמטיקאית, בדבר זכותו של הילד הטיפש והסוכן שלו מחרה מחזיק אחריו ומצדיק את התכשיט שלו. לא מדובר כאן בפלילים, לא מדובר כאן בהאשמות מוכחות או לא ואין לי ספק שלא היה שם אונס וגם לא משהו קרוב לזה. מה שהיה שם זו התנהגות מטופשט של ילד טיפש, שהחינוך שזכה לו הוביל אותו למה שהוא עכשיו, והקשקשת העיתונאית ממשיכה ללטף אותו ולהציג אותו כאיזה מסכן שנגזל. צר לי על הפועל תל-אביב שלקחה לידיה תפוח אדמה לוהט כמו איתי שכטר - שכמו רבים אחרים במקומותינו חושב שהוא כוכב על אבל הוא אף פעם לא יהיה באמת שחקן כדורגל..

למעלה