מבזקי ספורט לתאריך ה-31/07/09

בנט ליו"ר טוטנהאם: Stop F***ing with me

בנט ליו"ר טוטנהאם: Stop F***ing with me

החלוץ, שמעוניין לעבור לסנדרלנד, הצית אש עם ההודעה בטוויטר שלו
תאריך עדכון: 31/07/09 12:47

ימים לא קלים עוברים על דארן בנט, פעם הדבר הגדול הבא בפרמיירליג והיום חלוץ בקצה הספסל של טוטנהאם. בנט בן ה-25, שהגיע לפני שנתיים מצ´רלטון תמורת 16.5 מיליון ליש"ט, נזרק השבוע מסגל הספרס למסע המשחקים בסין לטובתו של חלוץ הרכש פיטר קראוץ´. סנדרלנד מוכנה לרכוש אותו, הוא רוצה לשחק במדי החתולים השחורים, אבל בטוטנהאם מערימים קשיים. אחרי הכל, צריך לכסות במעט את ההשקעה הכושלת.
אז מה עשה בנט? הוציא תסכול בטוויטר שלו. "אני מתחיל להתעצבן", הוא כתב שם, "למה שום דבר לא יכול להיות פשוט. נמאס לי להסתובב לבד ולא לעשות כלום (jack shit). בהודעה מאוחרת יותר הוסיף: "סנדרלנד הם לא הבעיה. האם אני רוצה לעבור להאל סיטי? לא! לסטוק סיטי? לא! אני רוצה לעבור לסנדרלנד, אז תפסיק להתעסק איתי לוי". לוי הוא יו"ר טוטנהאם דניאל לוי, ובאנגלית זה נכתב כך: "Stop fucking with me Levy".
עדיין לא ברור איך יגיבו בטוטנהאם לדבריו של בנט, שכן מדובר בחשבון טוויטר שיהיה קשה להוכיח במאת האחוזים שהוא שלו. הדרך היחידה היא להמשיך להערים קשיים על מעברו, דבר שילמד אותו לקח לפני שהוא מבקר בכלי תקשורתי גורם בכיר בקבוצה.
עוד באנגליה, ארסנל ממשיכה במגעים להחזרתו של פטריק ויירה. צרפתי נוסף שצפוי ללבוש את מדי התותחנים בעונה הבאה הוא בלייס מאטוידי, קשרה של סנט אטיין שצפויה לקבל עבורו 8 מיליון ליש"ט.

לכתבות נוספות >

המתלוננת חזרה בה, שכטר ודה סילבה שוחררו

המתלוננת חזרה בה, שכטר ודה סילבה שוחררו

הפועל ת"א שבה מגטבורג אחרי ה-1:3. שני העצורים שוחררו ובדרכם לארץ
תאריך עדכון: 31/07/09 22:44

משטרת שבדיה שחררה לפנות ערב ממעצר את שחקני הפועל ת"א, איתי שכטר ודגלאס דה סילבה, זאת לאחר שחקרה את השניים ארוכות בעקבות תלונה שהגישה צעירה שבדית שבילתה עימם אתמול, שעות אחדות אחרי נצחון האדומים 1:3 בגטבורג בליגה האירופית.
כזכור, למשטרה המקומית הגיעה תלונת הצעירה שטענה כי דה סילבה תקף אותה וניסה לאנוס אותה. לגבי שכטר אישרה הצעירה כי חזרה איתו לחדרו בבית המלון, אותו חלק עם דה סילבה, וככל הנראה היה במקום בזמן האירוע.
שני השחקנים שוחררו ממעצר וקיבלו אישור לחזור ארצה שעות אחדות לאחר שיתר חבריהם נחתו בנתב"ג. גם שם לא הסתיימו הצרות של האדומים: המגן דדי בן דיין עבר תשאול על ידי אנשי המכס משום שברשותו היו חפציו וכספו של שכטר. למרות הפרסומים, בן דיין לא עוכב ונשלח לדרכו לאחר שענה על השאלות שהוצגו לו.
מאטס אריקסון, התובע במקרה, אישר: "שני השחקנים חופשיים לחזור לביתם בישראל. אסתפק בכך בשלב זה. ביום שני אוסיף פרטים מפורטים על נסיבות המקרה".
גוטמן הודה: "אישרתי להם לצאת, רק לא לקזינו"
שחקני הפועל ת"א נחתו לפנות ערב בארץ אחרי הסערה הגדולה. השחקנים יצאו לאולם קבלת הנוסעים אחרי מאמנם, אלי גוטמן, בראשים שפופים ואמרו לכל מי שרק רצה לשמוע "אנחנו מדברים רק על כדורגל". השלושה היחידים שקיבלו אישור להתראיין היו ביבראס נאתכו, וואליד באדיר וגיל ורמוט.
"אני לא רוצה להגיד דבר בנוגע למה שאמרה לנו המשטרה המקומית", סיפר גוטמן, "אני לא רוצה לומר דבר כי אני מפחד שזה יפגע . אני אישרתי לשחקנים לצאת אתמול לשלוש שעות בלילה, חוץ מלקזינו, פה זה מתחיל ונגמר מבחינתי. אין לי עוד מה להגיד בנושא".
בנוגע למשחק עצמו נשמע גוטמן זהיר. מבחינתו אין טעם לצאת בהצהרות כי המקום בשלב הבא כבר מובטח: "אני מודה לאוהדים שבאו לתמוך, שיבואו גם למשחק הבא כי לא השלמנו המשימה מול גטבורג".
"עשינו את הדברים על הצד הכי טוב ואני שמח על הניצחון", אמר באדיר, והוסיף: "אני לא רוצה לדבר מה שהיה בשבדיה, יש אנשים שמטפלים בזה. ביקשנו מהמאמן ב-23:00 לצאת עד 02:00 וזה מה שהיה. ההרגשה לא טובה, אבל נחכה ונראה מה יהיה".
"אני חושב ששיחקנו טוב, עשינו את שלנו והעברנו את ההכרעה לבית", הוסיף נאתכו. "אני מקווה שיהיה בסדר, אנחנו מדברים רק על כדורגל. באנו לעשות את העבודה שלנו. נבוא לכל משחק ונקווה לעשות את העבודה כמו שצריך. חשוב שהאמנו בעצמנו". ורמוט הסכים להתייחס רק למשחק, ואמר: "חזרנו מפיגור והראינו הרבה אופי".

לכתבות נוספות >

שכטר: "כל מה שעשיתי היה בהסכמה"

שכטר: "כל מה שעשיתי היה בהסכמה"

חלוץ הפועל ת"א מבהיר שלא היתה לו מעורבות בנסיון האונס ובתקיפה

רק אתמול הוא כבש את שער השיוויון בדרך ל-1:3 מרשים הגטבורג. הבוקר (שישי), במקום לחגוג עם האוהדים בישראל, איתי שכטר עלול לבלות את הלילה במעצר בשבדיה. החלוץ נעצר ביחד עם דגלאס דה סילבה בחשד לניסיון לאונס ותקיפה של אישה מקומית, אולם שכטר טוען שלא היה לו יד בדבר.
"לא עשיתי כלום שלא היה בהסכמה", הוא אמר לאתר ספורט 5, "וגם המשטרה כאן מבינה את זה". לאחר מכן ניתק החלוץ את הנייד שלו, ואביו מסר מישראל: "איתי לא היה מעורב. הסיבה היחידה שהוא עוכב היא בשביל לתת עדות".
יש לציין כי על פי טענות האישה היא קיימה עם שכטר יחסי מין בהסכמה, בעוד שדה סילבה ניסה לכפות את עצמו עליה. לאחר שסירבה לו הוא ניסה לתקוף אותה, ולכן היא התלוננה עליו למשטרה.
הפועל ת"א כבר סידרה עורכי דין עבור שני השחקנים. בקבוצה מסרו ששכטר ישוחרר לכל המאוחר ביום שבת, וישוב לישראל כבר בסוף השבוע.

לכתבות נוספות >

תיקו 1:1 לבית"ר עם מילואי דינמו בוקרשט

תיקו 1:1 לבית"ר עם מילואי דינמו בוקרשט

תמוז כבש, גרשון גרם לפנדל שהוביל לשוויון. השוער מאיבי הורחק
תאריך עדכון: 31/07/09 23:18

בית"ר ירושלים ערכה ביום שישי בערב את משחק האימון הראשון שלה במחנה האימונים ברומניה, מול קבוצת המילואים של דינמו בוקרשט, מועדון הפאר המקומי.
המשחק הסתיים ב-1:1, כשנקודת האור הבולטת הייתה שוב יכולתו של החלוץ טוטו תמוז, שכבש את השער לקבוצה. שום פתח בהרכב הבא: אריאל הרוש, אריק בנאדו, שמעון גרשון, אלירן דנין, כריסטיאן אלבארז, ג´וניור ויסה, אבירם ברוכיאן, עידן ורד, עידן טל, עמית בן שושן, טוטו תמוז.
בית"ר פתחה טוב יותר את המשחק ובדקה ה-21 יכולתה באה לידי ביטוי כשתמוז השתלט על הכדור ברחבה הרומנית ובעט מקרוב פנימה, 0:1. החלוץ המשיך להטריד את הגנת המארחים שוב ושוב, אולם השוער מנע ממנו לנצל שלושה מצבים נוספים עד ההפסקה.
מנגד טעה שמעון גרשון, כשהכשיל שחקן יריב ברחבת בית"ר שש דקות להפסקה, והמארחים הישוו בפנדל ל-1:1. במחצית השניה המשחק הפך שקול, כששום ביצע 8 חילופים והכניס את שמוליק קוזוקין, תומר בן יוסף, ז´וסלאן מאיבי, אבי ריקן, איתן טיבי, שי חדד, קובי מויאל וברק יצחקי.
בדקה ה-70 חזר הרוש לשער הבית"רים לאחר שמאיבי ביצע עבירה על חלוץ רומני והורחק. לקראת הסיום הכניס שום את כוכב מחלקת הנוער, דן אייבנדר, אך התוצאה לא השתנתה.
"חזרנו לשחק אחרי חודשיים", סיכם עידן טל, "השחקנים עשו את המקסימום ולמשחק ראשון זו תוצאה טובה. אני מקווה שעד למשחק בגביע הטוטו נשתפר עוד. יש פה סגל שחקנים טוב מאוד ורק צריך לחבר את זה. הבסיס נשאר וקיים והשחקנים אותם שחקנים. צריך להמשיך את מה שעשינו בעונה שעברה".
"איזון הוא טוב בכל דבר, צריך למצוא את השווה", הוסיף הקשר, "זה טוב שיש ארבעה וותיקים על המגרש. אנו צריכים גם את הצעירים שיתנו את שלהם. אני מעריך שדברים ייראו טוב יותר בהמשך".

לכתבות נוספות >

למעלה