מבטיח לא לכתוב חודש שלם הודעות על ירדן ועליי

yair_bar

New member
מנהל
מבטיח לא לכתוב חודש שלם הודעות על ירדן ועליי

אם תעזרו לי למלא את השאלון לתיזה.

נו בחייאת, אני מבטיח להמשיך לדוקטורט ולהיות ד"ר MMA

אלפי תודות חברים

moriarty

New member
עניתי

אבל אין לי בעיה שתכתוב הודעות כרצונך.
הערה לגבי השאלון - בשאלה מספר 20 ובשתי השאלות האחרונות, רציתי להשאיר ללא תשובה כי אף תשובה לא התאימה לי, וזה לא התאפשר.
בהצלחה בתזה.

RoyceGracie

New member
הייתי בהרצאה שחופפת לתחום שאתה חוקר

במסגרת לימודיי בקורס שיטות מחקר כמותניות הביאו לנו סטודנטים תזה שעשתה מחקר מאד דומה, משהו בסגנון איך מוצאים עבודה באמצעות האינטרנט ורשתות חברתיות..

אם תרצה אוכל למצוא את השם שלה

yair_bar

New member
מנהל
זה דומה אבל לא מדוייק

שתי שאלות:
1. איפה אתה לומד?
2. איך היא נראית?

RoyceGracie

New member
תשובות

1) אני לומד באוניברסיטה העברית
2) היא נראת כמו קירה גרייסי, היא באה לכל ההרצאות שלה עם גי כחול GOLDWAVE (בחורף) של ATAMA

yair_bar

New member
מנהל
אתה בטוח שזה של ATAMA?

בעברית אני לא מכיר.

הנושא של העבודה שלי זז קדימה ואחורה תקופה ארוכה ואני יודע שהרבה מאסטרנטים (אוכלי חינם) בתחום עושים עבודות על בסיס החירטושים הראשוניים שהעליתי בזמנו

היה לי משהו מאד דומה למה שציינת ורצה לעשות השוואה בין התפישה של רשתות כמקום למצוא עבודה (או מקום שעוזר) ובין התפישות של מגייסות כח אדם מקצועיות

RoyceGracie

New member
נראה לי שבגדול

היא קראה מחקרים בנושא חיפוש עבודה שמצאו שהעבודות הכי טובות נמצאות באמצעות קשרים (סטייל הון חברתי), היא הלכה לבדוק אם זה גם תופס בקשרים חברתיים ברשתות חברתיות.

משהו כזה

yair_bar

New member
מנהל
יפה מאד. עוד שתי שאלות ברשותך

1. איך נקרא התואר שלך
2. אחרי ההסבר שלה היא ביקשה שתמלאו לה שאלון או באמת באה רק כדי לספר על העבודה

RoyceGracie

New member
תשובות

אני לומד סוציולוגיה, היא באה לספר לנו על התזה שלה כי המרצה ביקש ממנה להסביר בעיקר על המתודולוגיה הכמותנית שלה, היא סיימה את התזה שלה כבר או בשלבים מתקדמים כך שלא ביקשה שנענה על השאלונים. גם שאנחנו סטודנטים והקבוצה הנחקרת שלה היא אנשים עובדים באירגונים

moriarty

New member
למה אתה לומד סוציולוגיה?

לא הייתי מנחש שזה הפרופיל של הגולש הממוצע בפורום הזה...

yair_bar

New member
מנהל
האמת שממש רציתי להסתלבט על זה

ולא היה לי נעים כי הוא עזר לי עם השאלון

ועוד יותר מוזר. אם הולכים עם החתימה שלו מגיעים לאתר של בניית אתרים עם הצהרה על ידע בפיתוח.

אז נגיד שאני מתעלם מכך שחלק מהאתרים נבנו למיקי איתן

למה לכל הרוחות מישהו עם ידע בפיתוח הולך ללמוד סוציולוגיה?

Luke R

New member
להסתלבט עליו כי הוא לומד סוציולוגיה???

יש לך לינק למתכון כרובית בחתימה!! (ועוד של איל שני
)

סוציולוגיה זה מאוד מעניין (גם אם אין כ"כ מה לעשות עם זה)

yair_bar

New member
מנהל
סליחה אם לא הובנתי

הכוונה שלי הייתה להסתלבט בדיוק על החלק השני בתגובתך (גם אם אין כ"כ מה לעשות עם זה...).

RoyceGracie

New member
כן אני לומד סוציולוגיה-אנתרופולוגיה

אני מתאמן מוי תאי וג'יו ג'יטסו ברזילאי מאז שאני ילד קטן וגולש בפורומים של אמנויות לחימה תחת השם ROYCEGRACIE כבר בערך משנת 2002 עוד כשהפורום המרכזי היה פורום "איגרוף תאילנדי" בוואלה תחת הניהול של רועי הייזלר וכל מה שהיו עושים שם זה לריב עם "לחימה משולבת" של רענן טל ויניב פישר...

בנוסף לכך יש לי חברה קטנה לתכנות WEB, אנחנו מפתחים אפליקציות שונות לאנדרואיד, לפייסבוק ולאינטרנט (גם בונים אתרים). זה האתר שלנו:
www.zeevm.co.il
(אני מזהיר, לא עודכן הרבה זמן).

יחד עם זאת יש לי חווה לגידול צ'ינצ'ילות שרצה כבר שנה וחצי באופן נפלא:
http://www.chinchilot.com

לימוד סוציולוגיה לטעמי אמנם לא נותן הרבה "על הדף" אבל כך גם כמעט כל התארים הראשונים במדעי החברה (ובטח ובטח שבמדע הרוח), אני לומד באוניברסיטה העברית כך שאף אחד לא מכוון אותך לפראקטיקה גם ככה אלא למחקר בתחום ואני לומד אצל טובי המוחות הסוציולוגים (והאנתרופולוגים) בישראל ואולי גם בעולם. זה משפר אותי בהמון מובנים בפן העסקי, החל משיח עם לקוחות ועד חשיבה על איך לנהל את עסקיי.

חוץ מזה שמתוך סוציולוגיה אפשר לצמוח לכמה תחומים פראקטים: ייעוץ ארגוני, דמוגרפיה, סטטיסטיקה.

מקווה שפתרתי את הפולמוס

Vizmo

New member
תקשיב זה הזוי, אשכרה יש מצב שאתה יושב בכיתה

איתי. יום חמישי האחרון אשכרה הייתי בהרצאה של הזאת עם הבחורה של הרשתות החברתיות O_O

למעלה