מבטיח לא לכתוב חודש שלם הודעות על ירדן ועליי

moriarty

New member
יש ספר של סוזן בלקמור

שנקרא "מכונת הממים". אני לא זוכר אם יש שם התייחסות ספציפית למה שאתה מחפש (משפטים קליטים/דביקים מתוך הגיה), אבל יש שם בסיס אקדמי רחב ולא מסובך מדי לקריאה. אולי תוכל לקבל משם רעיונות או למצוא שם אסמכתאות.

moriarty

New member
מצאתי את הספר

רוצה?
אני גר ברמת גן, ועובד ב-IBM בפתח תקווה. דבר איתי בפרטי ואתן לך אותו.

yair_bar

New member
מנהל

אשלח מסר עוד מעט

אבל בתנאי אחד - אתה חייב לשקר בפורום שנפגשנו ואני אחלה גבר

moriarty

New member
אולי תבוא לשיעור קיקבוקסינג שלי

ונעשה קצת ספארינג. כך אוכל לקבוע את הרמה שלך בדיוק.

RoyceGracie

New member
אולי אבל לא נראה לי

אימנתי\התאמנתי אצלו כחלק מקבוצה של נוער בסיכון שהיו חניכים שלי, הייתי מביא אותם לשם קומפלט לאימון חד שבועי.

באסטר1

New member
אתה חייב לי 10 דק' מהחיים

מה זה בכלל רשת של גוגל או לינק? לא שמעתי על זה בחיים תכלאס

RoyceGracie

New member
לינקד-אין

זו רשת אינטרנט שמדמה מעגלים עסקיים:
http://www.linkedin.com/

אם למשל אני צורף ואני נכנס לתוך מעגל עסקי שבתוכו יש גם למשל מסגרים ונפחים, אנחנו יכולים לעזור אחד לשני, לייעץ, להציע וגם להזמין חברים נוספים שעוסקים בתחומים חופפים לתוך המעגל שלנו.

גוגל פלוס זו רשת חברתית מורכבת יותר שלא מצליחה כל כך, הקטע הוא שכל משתמש סוג של יכול לשתף מעולמו, מלבד הדברים הרגילים (צ'אט, שיתוף תמונות וכו) יש גם משמעות נוספת: אם נגיד אני לחצתי +1 על אתר אינטרנט מסויים, אותו אתר יעלה לחברים שלי למעלה אצלם בגוגל כשהם יחשפו אותו. למשל אם עשיתי +1 לאתר
www.mymohel.info ואנחנו חברים, כשאתה תחפש מוהל בגוגל האתר יעלה לך בין הראשונים. לכן לרשת הזו יש כל כך הרבה כח, מכיוון שבעלי אתרים מאד רוצים שיעשו עליהם +1 - זה יתן להם דחיפה חזקה לעסק במידה והרשת תנסוק (מה שלא קורה בינתיים בגלל שהפייסבוק סוגר לאנשים את הפינה)

THE G1

New member
תשובת "לא רלוונטי" היתה יכולה להתאים בחלק

מהשאלות.

שמחתי לסייע,בכל מקרה...

למעלה