מבקש המלצה למוסך בראשון לציון. תודה

Wile Coyote

New member
../images/Emo5.gif"ריגל" סוכן מטרו

יקר? - בהחלט ראש שקט? - ממש, אבל ממש לא

ahboaz

New member
הסבר, בבקשה?

המליצו לי על המקום בחום לטיפול ב-ZX9... הממליץ הוא אדם עם מוניטין, ממועדון האופנועים הישראלי. עוד לא ניגשתי למקום. הממםםם... what's the muck? spread the word, oh brother...

s212

New member
בראשון 3 מוסכים

אבנוע באזור תעשיה חדש (מול גלידת אנדריי). וריגל וטקסי באזור תעשיה הישן. לא מטפל אצלם אז לא יודע להמליץ עליהם. בעצם פעם הייתי צריך להחליף כבל גז לקטנוע, אצל אבנוע 80 שקל תוך שעה-שעתיים. זה היה לפני איזה שנה..

אבנוע מומלץ לקטנועים

המנהל זה מוטי בחור מאוד נחמד וגם מחירים סברים (לפחות בשבילי)

Wile Coyote

New member
הסבר

זה המוסך שבעקבות הטיפול "המסור" שלו נדדתי לתל אביב לטפל באופנוע שלי. ולא תגיד אופנוע אקזוטי, כולו GPZ (זה מה שהיה לי אז) חלק מהבעיות: טיפול שלא החליפו בו אטמים למרות שהיצרן מחייב, כתוצאה מכך נזילות שהמוסך התנער מהאחריות להן. כל פנצ'ר מחוייב אצלם בהחלפת צמיג (ולא משנה מה אומרים לך בהתחלה)- דבר שמספרים לך רק אחרי שמסירים את הצמיג ואתה שבוי שלהם. למעשה, כשאני חושב על זה, כמעט כל בעיה מחייבת החלפת מכלול... מחירים גבוהים. עבודה לא משהו. תוודא לפני שאתה מכניס ZX9, שיש להם את החלפים (ואת הידע)... אה, כן, לא כל בעל מוניטין ממועדון האופנועים הוא בעל ידע, או נטול אינטרסים...

Wile Coyote

New member
כי א. לא הופיע בסיכום החלפים בטיפול

וב. כי שאלתי אותם, ונאמר לי שהם לא החליפו כדי "לחסוך לי" והמדובר בשתי גומיות שעלו אז 3 ש"ח כולל מע"מ... בסופו של דבר הם עשו לי "טובה" ולא חייבו אותי בעבודה שנדרשה כדי להחליף את אותן שתי גומיות אלא רק בסכום סימלי...

TomaC

New member
מכיר את טקסי.

מעט יקרים- אבל אני מרוצה מהעבודה (על הקטנוע של אבא).

D a v i d o f f

New member
"רגאל" זה המוסך שמטפלים בו כרגע

ואני לא ממש מרוצה מהם. היה פנצ'ר בצמיג, אמר שצריך להחליף פנימית וצמיג ודפק אחו-שילינג מחיר. חשבתי. חשבתי. חשבתי. ואז חשבתי שוב (רק הפעם לעצמי) שהצמיג הוא tube-less (יעני בלי פנימית). מאותו רגע, הגעתי למסקנה שצריך למצוא מוסך חדש. אז מה אומרים, מה ממליצים למוסך טוב, אמין, שמורשה סאן-יאנג, לטיפול בקטנועים? טקסי או אבנוע ?

למעלה