מבקש הסבר...

The Flash

New member
מבקש הסבר...

על דמויות הקומיקס: סופרמן, באטמן, גרין לנטרן, פלאש, ספיידרמן, האלק,דרדוויל וזהו... עכשיו אני אפרט אני הצטרפתי לקהילת הקומיקס רק לאחרונה ואני לא יודע את הכל מה שקרה לדמויות האלה, אבל אני רוצה לדעת כאלו, אני רוצה לדעת דברים חשובים שקרו להם, איך התפתחה העליליה שלהם וזה על ספיידרמן אני יודע שגוון סטייסי מתה בגלל הגובלין הירוק ושהארי מת ואוסבורן לא הכי אני רוצה לדעת זה על מותו של ספיידרמן(שמעתי על זה פעם ממישהו...אני מניח שזאת אחת הסיבות לאיתחול, או שעשו את זה בשביל האיתחול...) דרדוויל אני לא יודע כלום ממה שקרה לו רק לציין שאני יודע את האוריג´ין של כולם ואת הרשעים העיקריים שלהם אז את זה לא צריך באטמן אני לא יודע מה קרה לו....שמעתי שהתחלפו הרובינים כמו אני לא יודע מה ושבאטמן מת ורובין אחד החליף אותו....לא יודע.... סופרמן אני יודע שהוא נישא ללויס ושלקס הוא הנשיא גרין לנטרן אני לא יודע כלום פלאש אני יודע על איזה חזרות בזמן רבות שהוא עשה אבל לא בבירור האלק אני שמעתי על הגריי האלק ומשהו כזה.... תודה לכל מי שיענה בעצם זה לא צריך להיות הרבה....רק מה קרה להם שהוא חשוב(מישהו מת....הם קיבלו משהו מיוחד....קרה משהו ששינה אותם....)

DDN

New member
אחרי הצהריים

אם אף אחד לא יענה לך עד שאחזור מהעבודה - תקבל הסבר מפורט.

DDN

New member
התחלה

נראה כמה זמן יהיה לי לכתוב, כי אני כותב מהעבודה: באטמן והרובינים המתחלפים. הרובין המקורי, דיק גרייסון, כמו בסרט. הוריו נהרגו בקרקס בגלל שחיתות של הבעלים. באטמן אימץ אותו, ולימד אותו להיות רובין. כשגדל, החליט שהוא ובאטמן לא רואים את הכל עין בעין והחליט לפרוש כנף ולהיות גיבור בזכות עצמו - NIGHTWING. רובין II היה ג´ייסון טוד שהיה כ"כ לא פופולרי, שבסופו של דבר DC נתנו לג´וקר להרוג אותו. רובין III (והנוכחי אם אני לא טועה) הוא טים דרייק, הצעיר והפופולרי מבין הרובינים, שגילה את הזהות של באטמן וסחט אותו כדי להפוך להיות רובין. סיפור ידוע של באטמן הוא הסיפור KNIGHTFALL, כשבו ביין מגיע, משחרר את כל הנבלים של ארקהם, ובסופו של דבר מגיע לאחוזת ויין ושובר לבאטמן המותש מאפיסת כוחות את הגב. בתקופת ההחלמה של ברוס, ממלא את מקומו ג´אן פול ואלי, גיבור בשם עזראל, שהופך להיות באטמן אלים ומפחיד. הוא יוצא משליטה, ובסופו של דבר, כשברוס חוזר הוא נלחם נגדו, ו"מראה לו את האור" בנוסף לכל זה, ישנה ברברה גורדון, הבת של, שהייתה באטגירל, הג´וקר פרץ פעם אליה הבייתה, ובלי לדעת שהיא באטגירל, ירה בה, ושיתק לה את הרגליים. כיום היא קוראת לעצמה אורקל והיא גאונית מחשבים. בהמשך היום יבואו סופרמן וספיידרמן.

illustrator

New member
קצת על ספיידרמן...

הזכרת את המוות של ספיידרמן. אני מניח שאתה מתכוון לסיפור Kraven´s Last Hunt שבו קרייבן מחדיר לספיידרמן סם שמדמה מוות (כמו מרומיאו ויוליה) וקובר אותו באדמה. בתקופה שספיידי קבור, קרייבן לוקח את מקומו על מנת להוכיח שהוא יותר טוב ממנו. ספיידרמן מתעורר לאחר שבועיים ומגיח מהקבר. קרייבן, שלא נשאר לו מה להוכיח, מתאבד! ולספיידי יש עד היום סיוטים מהסיפור. אין לזה קשר לאיתחול, זה קרה הרבה לפני (ישר אחרי החתונה של פיטר ומרי-ג´יין) לגבי נורמן אוסבורן, אין לי מושג למה החזירו אותו. עוד דוגמה לעובדה שמארוול כיום יודעים רק למחזר דמויות וסיפורים מהעבר, במקום לחדש. נורמן אוסבורן היה צריך למות ב-Amazing Spider-man #122, בדיוק כמו שמגנטו היה צריך למות ב-X-men (Vol. 2) #3. הארי אוסבורן איבד את שפיותו, הודות להרבה לחץ מהעבודה, משפחה ועברו. הוא השתמש בנוסחה לא גמורה של אביו כדי להפוך לחזק יותר, אבל הנוסחה גרמה למותו (Spectacular Spider-man #200). כמובן שהוא הספיק להשלים עם פיטר לפני מותו, ואפילו להציל את חייו. אם תרצה יותר פרטים על כל אחד מהסיפורים המוזכרים לעיל, תודיע לי.

The Flash

New member
על קרייבן!

במיוחד בגלל שהוא לא מת, הוא חזר עכשיו בGET KRAVEN

illustrator

New member
קרייבן מת

למיטב ידיעתי Get Kraven זה על הבן שלו. קרייבן אף פעם לא היה דמות דומיננטית כל כך. כפי ששמו מרמז, הוא צייד שהוזמן לארה"ב ע"י ידידו הזיקית (Chameleon) על מנת שיצוד את ספיידרמן. בדר"כ ספיידי היה עושה מקרייבן צחוק. ההתייחסות הרצינית הראשונה שקרייבן קיבל היתה בסיפור Kraven´s Last Hunt. לא רק שקרייבן מת, ספיידרמן גם נקרא להילחם עבור נשמתו של קרייבן. מקרה ההתאבדות של קרייבן עורר הרבה ביקורות חריפות שטענו שמארוול מצדיקים התאבדות. הכותב/צייר/אינקר של Kraven´s last hunt התאחדו שוב ויצרו את Soul of the Hunter, סיפור שבו הנשמה החיה שהיתה הקרובה ביותר לקרייבן בזמן מותו צריכה להילחם עבורו. אחרת נשמתו של קרייבן תהיה מקוללת לעד. בדרך מוזרה אך מעניינת ספיידרמן היה הכי קרוב לקרייבן מבחינה רוחנית בזמן מותו. בנו של קרייבן הופיע לראשונה (אם איני טועה) בספיידרמן #50 (לפני האיתחול).

The Flash

New member
ממש לא...

בחודש שעבר יצאו 2 מיני סיפורים שחולקו ל3 חלקים ופוזרו בסופן של חוברות שונות לי היה את כל החוברות שהיו באן סיפורים באותו חודש משום מה.... בכל מקרה אחד הסיפורים היה עם ג´יי לנו והשני היה סיפור שנקרא-you can call me Al בסיפור הזה מישהו קורא לבן של קרייבן ולספיידי שלנו לבר של הרשעים(the bar with no name) שהופיע בנתיים ב"רשת מתוסבכת" וגם ב"דדליין" ושם ספיידי נלחם נגד מלא רשעים שבבר וקרייבן נכנס לעזור לו בגלל שהם פוגעים בבחורה שלו אז בסוף הם קורעים לכולם את התחת ומתחילים לדבר קרייבן ג´וניור אומר שהוא וספיידי ממש לא אויבים והם מדברים על כל מיני דברים שאני לא זוכר כבר ובסוף הם נזכרים שקראו להם והם לא יודעים מי והם מסתכלים על הפושעים והם כזה במבטיי אימה על פנייהם, והם חושבים שהם עשו את זה ופתאום קרייבן מופיע ואומר they´re afraid of me משהו כזה..בכל מקרה כתוב המשך בGET KRAVEN #1

illustrator

New member
You can call me Al

הסיפור מודפס מחדש ב-Get Kraven #1. לא קראתי עדיין, אז אני לא יודע מה ומי, אבל אם קרייבן יוחזר (מה שאני ממש לא מאמין שיקרה) זו תהיה עוד דוגמה עצובה למיחזור של מארוול (כבר הזכרתי קודם את נורמן אוסבורן ומגנטו - יש עוד הרבה כאלו). אפשר לאמר שהדמות הראשונה שהוחזרה מהמוות ע"י מארוול היתה גוון סטייסי! אחרי שגוון נהרגה, מארוול קיבלו אינספור מכתבים זועמים. הם ישבו וחשבו אם ואיך אפשר להחזיר אותה והגיעו למסקנה שאי אפשר. וכך נולד סיפור השיבוטים הראשון! גוון הוחזרה כשיבוט (מתוצרת הג´אקל) וגילתה שהיא כבר לא יכולה להשתלב בחייו של פיטר. בנוסף לגוון, הג´אקל יצר גם שיבוט של פיטר יקירנו. השניים נלחמו, אחד מת, ופיטר הגיע למסקנה שהוא המקור והשליך את גופתו של השיבוט לארובת בעירה. מה שקרה אח"כ, כולנו כבר יודעים....

green lantern

New member
נחשו על מה אני אענה

ככה.. אני לא יודע הרבה מאוד וטוב מאוד על התקופה הפרו-ריינרית.. אז אחר כך אני אבקש מתומ-אל לעזור לי.... נתחיל.. מהתחלה... הגרדיאנס.. חבורה של גמדים כחולים עם שמלות אדומות מהסוג שדוחפים את האף לכל מקום.. החליתו להפוך את לב הכוכב שלהם לאישות ולשגר אותו לחלל.. אך חלק מהלב הכוכב ברח והוא במקרה נראה כמו מנורת רוח... בכול מקרה.. הוא נחת על כדור הארץ לפני אלפי שנים איפשהוא באזר יפן (GL דרגון לורד) ובסופו של דבר הגיע להיות מנורת רכבת, ועל הרכבת היה עובד אחד ושמו אלן סקוט, הרכבת התרסקה לחתיכות קטנות ,קטנות ורק אלן נשאר, למה
כי הוא החזיק בעששית... הוא הבין שזאת עששית קסם ויצר ממנה טבעת.. טבעת קסם... שיכולה ליצור כל דבר העולה על מחשבותיו מאנרגיה ירוקה.. הוא מדמיין רכבת תופיעה רכבת...(בלי שום קשר חלמתי הלילה כבר בפעם השניה שיש לי את הטבעת)...והטבעת היתה צריכה להיטען בעששית כל 24 שעות ולא יכולה לפעול על עץ.. בסופו של דבר אלן נלחם מול איזשהוא משהו שאני לא מבין (סטארהארט או משהו כזה
) וקיבל חיי נצח.. ולאחר מכן הוא גם איבד אותם.. והיום הוא צריך להיות בן 70 אבל הוא בן 40 בערך... וכוח הטבעת נכנס אל תוך גופו והוא לא צריך אותה יותר.. ושמו הוא סנטינל (כמו בAXN) פירושו זקיף (כמו באקסמן)... נגמרה תקופת הסקוט נכנסה תקופת הג´ורדן ... חייזר מהGL CROPS מתרסק על כדור הארץ כי חליליתו נתקפה... הוא מזמן את האל ג´ורדן כי הוא האדם הכי אמיץ בעולם (כמו דרדוויל .. דה מן ויזאאוט פיר) הוא נותן לו את הטבעת ומסביר לו מה היא עושה שהיא צריכה להיטען כל 24 שעות ושהיא לא יכולה לעבוד על כל דבר צהוב.. מה שמתאים לאוייב הגדול ביותר של האל ג´ורדן ... סינסטרו... שהשתמש בטבעת לרעה והיא הפכה לצהובה אבל עם אותם הכוחות... האל ג´ורדן נקרא למשימה בחלל וגנטאט מינה את ג´ון סטיוארט להיות הGL ... בסופו של דבר ג´ון גורם בעקפין לכוכב להתפוצץ (ווא.. הרגע הורדתי מקאזאה סרטון קצר מ69 של GL על איזשהיא סידרה מצויירת העונה לשם הנ"ל) והוא נכנס לכיסא גלגלים... בגלל זה הוא העביר את הטבעת לגאי גרנדר שהיה לא מץ´ אוף א גאי (דו לשון) והאל ג´ורדן הכניס לו מכות... ואז יד ימינו של סייבורג (מסופרמן) השמידה את עיר הולדתו של האל ג´ורדן והוא השתגע.. רצח את כל חבריו לכוח (קרופס) לקח להם את הטבעות והרג את כל הגרדיאנס חוץ מגנאטאט....... הרג את סינסטרו.. ואז בפינל נייט.. כשחייזרים השמידו את השמש הוא החזיר את השמש וכך בזבז את כל כוחו... ואז בא קייל ריינר.. צייר קומיקס... פרילנס... גר בניו יורק... הסיפור אצלו הרבה פחות מסובך.. הוא פשוט קיבל את הטבעת מגנאטאט ... כשהוא יצא למשימה בחלל (שוב
) ג´ייד ביתו של אלן סקוט .. שהיא כולה ירוקה.. שיער עור .. הכול... ושל ת´ורן הנבלית שיכלה לשלוט בצמחים... היא החליפה אותו .. לאחר מכן (או לפני כן) הם התאהבו.. והם חברים ... וקייל חזר לכדור הארץ... יש לו גם עוזר שלא יודע מכוחותיו בשם טרי שהוא הומוסקסואל מוצהר... בחודש אפריל של השנה.. קרה משהו מוזזר לקייל.. הוא התחיל לקבל כוח עצום.. כל הכוח של הGL שהיי פעם היה קיים .. כולל השמש וכולל פאראלקס.. (אה כן.. האל ג´ורדן הוא עכשיו הספקטר... הוא מגשים משאלות אחרונות של מתים) והוא הפך לישות בשם ION.. הוא יכל לעשות הכול... להיות בכל מקום בו זמנית להיות בלתי נראה.. הכול.. ואז כשהוא נפטר מחבורה של חייזרים שרצו לפלוש לכדור הארץ בעוד שסופרמן וחבריו לליגה חושבים מה לעשות.. סופרמן התעצבן עליו ואמר לו שהאנושות צריכה אותם כמגינים.. אבל הם צריכים להסתדר גם בלי סופר-גבורים... ואז בגיליון המרגש 150 ... קייל חזר לOA ונכנס לתוך העששית הענקית ההיא... ויצר לו פחות ולא יותר את גזע הגרדיאנס מחדש... גנאטאט בכה... היה שמח.. וכול הגרדיאנס היה ילדים (חוץ מגאנטאט) וגנאטאט אמר להם לקרוא לו אבא (PAPO אם אני זוכר נכון) והתחיל לתת להם שמות.. ואז כשקייל חזר הבייתה לג´ייד הוא הראה לה שהוא יכול לגרום לטבעת לחזור אליו כמו בומרנג ושהוא שינה את החליפה.. שהיא נורא יפה עכשיו אבל הקודמת הייתה יפה יותר... בעיקרון עכשיו התחילה מיני סידרה של שיגעון בGL והיא תיפטר בעוד שתי גיליונות... ויש מלא וואן שוט ויש גם סידרה של הצד האפל של הGL אם הם היו... וכו´ אה.. ואני לא זוכר אם כתבתי... יצא סידרה לGL מצויירת בארה"ב לא מזמן.. הנה האתר שקארטמן הביא לי היום

DDN

New member
מותו וחייו של סופרמן.

אי שם בשנת 95 (או 96) התעורר משנתו יצור בשם דומסדיי. דומסדיי טייל ברחבי כדור הארץ, הרס והשמיד, עד שבקרב ארוך ומייגע עם סופרמן (חוברות לא משהו, הספר יותר טוב) הוא ואיש הפלדה מתו. לאחר מכן, התחילו להופיע 4 אנשים שטענו כל אחד שהם סופרמן - 1 היה סייבורג, השני היה ילד, השלישי היה איש לבוש בשריון (STEEL) והרביעי היה קריפטוני. הסייבורג היה מרושע, הילד היה שיבוט של המקור, השלישי היה בן אדם שהעריץ את סופרמן והרביעי. . . . היה תודעה שישבה במבצר הבדידות של סופרמן. בסופו של דבר, חזר קל אל לחיים (אחרי שג´ונת´ן קנט לקה בהתקף לב, ובחלום הקומה שלו נלחם על נשמתו), יצא להלחם בסייבורג (שהרס בזמן הזה את קוסט סיטי - עירו של האל ג´ורדן) ובסופו של דבר חזר. KINGDOM COME לדעתי הקומיקס הכי טוב של DC וסופרמן בכל הזמנים. אני כרגע בתהליכים להפוך אותו לPDF, אז אני לא אספר עליו כלום לבינתיים.

The Flash

New member
אההה שכחתי להגיד אופס...

קראתי את הספר מותו וחייו של סופרמן ספר טוב מאוד וחבל שהחליטו לנטוש את הרעיון הזה לסרט הבא של סופרמן גם KINGODM COME קראתי היה באמת קומיקס טוב מאוד

illustrator

New member
רוצה לשמוע...

קצת (או הרבה) על האקס-מן, או על מישהו מהם בפרט?

The Flash

New member
האמת יש כמה שאני באמת רוצה

לשמוע עליהם ראיתי את כל הסדרה המצויירת אז מה שהיה שם לא צריך להסביר על דברים שהיו שם שבטח היו גם בקומיקס בכל מקרה על אלה אני רוצה לדעת וולברין(קראתי את האוריג´ין אז את זה לא צריך) רוג גמביט סופה חיה ציקלופ סייברטות´ מגנטו נייטקרולר קולוסוס ג´אגרנאוט זהו אם אני יחשוב על עוד אני אכתוב אח"כ תודה מראש

illustrator

New member
אתחיל עם אחת החביבות עליי

רוג!!! (מה שאני כותב זה לפי הקומיקס, כך שייתכן שיהיו הבדלים בין זה לבין מה שאתה מכיר מהסידרה/סרט) רוג לא ברחה מהבית. היא מעולם לא הכירה את הוריה האמיתיים/ביולוגים. היא גודלה ע"י מיסטיק. כזכור, היא גילתה על כוחותיה (לשאוב כוחות/זכרונות של אחרים) כאשר התנשקה עם החבר שלה בפעם הראשונה. היא הצטרפה אל מיסטיק בניסיון לשחרר את ה-Brotherhood of Evil Mutants מכליאה. על מנת לעשות זאת, היא שאבה את כוחותיהם של מיס מארוול (קרול דאנברס), תור וקפטן אמריקה. מסיבה לא ידועה, כוחותיה וזכרונותיה של מיס מארוול עברו אל רוג באופן קבוע, והיא נהייתה חזקה מאוד, בלתי פגיעה ומסוגלת לעוף. בשלב מסוים, רוג הגיעה למסקנה שמיסטיק לא תוכל לעזור לה להתמודד עם כוחותיה והיא נסעה אל אחוזתו של צ´ארלס אקסאווייר, הלא הוא פרופסור X, לחפש עזרה. היא, כמובן, זכתה לקבלת פנים מאוד עויינת, אבל פרופסור איקס החליט לצרפה לאקס-מן. רוב האקס-מן קיבלו את החלטתו. ההתנגדות העיקרית באה מסטורם ווולברין (שנלחמו זמן-מה לפני-כן ברוג. וולברין גם היה חבר קרוב של קרול דאנברס). בהזדמנות אספר על איך רוג זכתה לאמונם של וולברין וסטורם (אם תרצה). דבר מעניין לגבי רוג היה שהאישיות של קרול דאנברס עדיין נשמרה בתוכה, ואף השפיעה עליה. במקרה אחד, כאשר רוג ווולברין נלקחו בשבי בג´נושה (Genosha) וכוחותיהם בוטלו ע"י Wipeout, רוג נתנה לקרול דאנברס להשתלט על גופה על מנת שתעזור לה להיחלץ. במהלך קרב נגד שילוב של Master-mold (סנטינל-אב, אפשר לאמר) ונימרוד (סנטינל מהעתיד), רוג נשאבה לתוך ה-Siege Perilous (קריסטל שניתן לאקס-מן ע"י רומא, בתו של מרלין). עקב מעברה דרך ה-Siege Perilous, רוג נאלצה להילחם נגד קרול דאנברס, וניצחה בעזרתו של מגנטו (זה קרה לאחר שמגנטו הפסיק לנהל את בית סיפרו של פרופסור איקס, ולפני שהוגדר שוב כנבל). רוג בילתה תקופה ב-Savage Land עם מגנטו, עד שמגנטו איבד את שרידי אמונתו בדרכו של פרופסור איקס ועזב את כדור הארץ לאסטרואיד M. זה, פחות או יותר, לוקח אותך מהופעתה הראשונה של רוג ב- Avengers Annual #10 עד Uncanny X-men #275. אני רואה שזה נהיה ארוך, אז אם תרצה שאמשיך, תגיד לי...

למעלה