מבקש הסבר...

illustrator

New member
המשך....

אז הפסקתי כשמגנטו עזב את ה-Savage Land. רוג נודדת משם ל-Muir Island, מרכז המחקר של מוירה מק´טאגארט בנושא מוטציות. האי באותו זמן נמצא תחת שליטתו של ה-Shadow King שמשפיע גם על רוג. בזמן הזה האקס-מן נמצאים בהרפתקאה בחלל, שם הם מאוחדים שוב עם פרופסור איקס. באנשי (אהובה של מוירה) מספר לפרופסור על דברים מוזרים שהתרחשו על האי ושינויים שחלו במוירה, והפרופסור מסיק שה-Shadow King עומד מאחורי זה. האקס-מן מגיעים לאי ונלחמים ב-Shadow King, שפוגע בעמוד השידרה של פרופסור איקס ומשתק את רגליו פעם נוספת. בתום סיפור זה, לאחר שהרבה מאוד מוטציות מתקופות שונות התאחדו בשנית, הם מתחלקים מחדש לקבוצות שונות. רוג חוזרת לאקס-מן, שם היא פוגשת את גמביט. ההרכב החדש של האקס-מן נלחמים נגד מגנטו, ולמרות שרוג למדה להכיר ולהעריך את מגנטו, היא מבינה שהוא ופרופסור איקס מעולם לא יסכימו על דרך אחת. מגנטו נבגד ע"י אחד מאנשיו וכביכול נהרג (לאחר שהוא מאפשר לאקס-מן לעזוב את אסטרואיד M בשלום). כמובן שאח"כ מגנטו חוזר, אבל אני עדיין טוען שהוא היה צריך למות!!! סוף ענק לאיש גדול, במקום הביזיון שעשו ממנו היום (אשמח לספר גם עליו). ואז כריס קלרמונט עוזב את האקס-מן, ערן מאבד עניין בחוברת, ומישהו אחר יצטרך להמשיך...

The Flash

New member
כן ראיתי את הפרק עם מגנטו

הוא בנה כוכב כזה שבו מוטציות יוכלו לחיות אז איזה אחד בוגד בו ו"הורג אותו" ומגנטו מגיע לכדור הארץ ו|קם לתחיה" באקס מן אבולושן היה פרק דומה שבו האקס מן נלחמו נגד הברדרהוד בקרבות אחד-על-אחד ומי שניצח עלה לכוכב של מגנטו והיה קטע שלם עם סקוט ואחיו וכל מיני שטויות...

illustrator

New member
את הגירסה המצויירת לא ראיתי

לצערי... בכל אופן, גירסת הקומיקס פשוט מעולה! כריס קלרמונט (כותב), ג´ים לי (עפרון) וסקוט וויליאמס (דיו) בשיאם! אמנם זה מהתקופה שלפני הצביעה הממוחשבת והנייר היותר איכותי, אבל רוב הקומיקס הכי טובים הם כאלו. מדובר על X-men, Vol. 2 #1-3 שניתן להשיג די בזול. יש גם TP שנקרא X-men - Mutant Genesis שמדפיס את חוברות 1-7 של הסידרה. עד היום נמנעתי מלהמליץ על חוברות, אבל לחובבי אקס-מן ומגנטו זה סיפור שממש כדאי לקרוא...

The Flash

New member
איך?! איך???!!

איך יצאו 5 עונות של הסדרה הזאת ולא שמעתי עלייה איך!!!! הרי אני יודע על ליגת הצדק מהפרק הראשון! וגם כל סדרת סופר גיבורים אחרת שיצאה איי פעם!

The Flash

New member
אההה....אני יודע למה לא שמעתי...

כי זה לא קיים! הם עשו את האתר בתור בדיחה@! היוצרים כתבו על זה בפורום שם אחד התחיל לצעוק עליהם(WHY MUST YOU TORMENT ME!!!) וכל מיני שטויות אחרות

green lantern

New member
וואלה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

האתר מפוברק
אני ארצח את כותבי האתר.. אני כבר יומיים סורק את קאזאה כדי לדעת למה אין פרקים.. ואז אני מגלה שהאתר לא אמיתי.... זה מסביר למה ION היה נבל.... אגב הפרק של GL בסופרמן שודר יום שבת שעבר... הם השקיעו כל כך הרבה כדי לעשות לנו את זה.... אולי דיסי יראו את האתר ויקבלו שכל....

green lantern

New member
שלחתי להם מייל וזה מה שקיבלתי

באופן מוזר למדי קיבלתי את ההודעה כמאט שעה לפני ששלחתי אבל... נעזוב: We regret to inform you that the Green Lantern: TAS website only presents a hypothetical animated series. GL:TAS is not broadcast on television or available for purchase. (This is an automatic reply message. If you have any other inquiries, please direct them to [email protected])

green lantern

New member
אתה נתפל לתפל...

אבל כן אני שלחתי.. ושעת קבלת התשובה הייתה שעה לפני...

אני חדשה כאן

הי, מגניב, אז ספיידרמן הייה "כאילו" מת!? אני לא אוקבת אחרי ספידרמן, אני עוקבת יותר אחרי אקס-מן (מאד זה תחביב) אז אני רק אמרתי שזה מגניב... ורדה

ben kanobi

New member
הנה לך

אני אספר על החבר האהוב עלי באקס מן-רמי לבו הלו הוא גמביט דבר ראשון אם ראית את הסדרה בעיברית יש דבר אחד שצריך לומר -הוא קייג´וני (cajun) וזה מוצא צרפתי ולכן הוא כל הזמן קורא לרוג שרי פשוט לא שמו לו מבטא! ועכשיו להסטוריה של רמי לבו: הוא נולד בניו אורלינס והתייתם בלידתו בגיל 6 הוא ברח מבית היתומים שבו היה והתקיים מכייסות שנתיים עוברות ויום אחד הוא ניסה לכייס את ג´אן לוק לבו ראש גילדת הגנבים, הילד מצא חן בעיניו והוא אימץ אותו וצירף אותו למסדר שם רמי למד להיות גנב. במשך ילדותו הוא התחבר עם נערה בת גילו בשם בלה דונה ובהגיעו לגיל 20 הוא גילה שהיא הבת של ראש גילדת המתנקשים ושהורים מחתנים אותם כדי לעשות שלום בין הגילדות. שניהם התחתנו אבל יום אחד רמי עשה משהו (אני לא זוכר בדיוק מה) ולכן אחיה של בלה דונה טען שהוא לא מספיק טוב לה והזמין אותו לדו-קרב לחיים ולמוות, רמי ניצח והרג את אחיה של בלה דונה אבל אביו גירש אותו מהגילדה (בגלל שאסור להרוג חבר בגילדה) השלום נהרס ורמי עזב את בלה דונה וניו אורלינס מאחור. בהתחלה כוחותיו היו עצומים והוא לא יכל לשלוט בהם וסיניסטר (מעבידו הבא) הוריד לו חלק מעמוד השידרה ובכך הוא הוריד את כוחות לבערך רבע מהפוטנציאל שלהם. עברו מספר שנים ורמי עובד אצל מר סיניסטר בתור גנב להשכרה ועוזר לו להקים חבורת מוטנטים שכירים שבעזרתם סיניסטר טובח במורלוקים (מוטנטים שחיים מתחת לאדמה) שגמביט מגלה שסיניסטר טבח במורלוקים הוא עוזב אותו וכעבור כמה זמן הוא מציל את את סופה (זה סיפור ארוך) והיא מציעה לצרף אותו לאקס מן שם הוא פגש את רוג. לאחר כמה שנים באקס מן רמי לא עמד יותר בפיתוי ונישק את רוג וכך היא גילתה שהוא היה מעורב בטבח המורלוקים (היא שואבת זיכרונות וכוחות הרי) אקסיביר מעמיד את גמביט למשפט שבו הוא נידון למוות אבל רוג מתחננת ובסוף "רק" נוטשים אותו באנטרטיקה בלי אוכל ומים, איך הוא שרד את זה עוד לא יודעים אבל בסופו של דבר הוא חזר לאקס מן. באותה תקופה מישהו מתחיל לסחוט אותו ובסוף מתברר שזה רמי מעולם מקביל שלא עבר את הניתוח ולכן כוחותיו עצומים והוא המוטנט הכי חזק בעולמו והוא (נקרא new son) אני לא אגלה מה קורה עם זה כי עדיין אפשר להשיג את זה וזה אחלה סיפור. כיום גמביט בחבורת ה-extrem xmen חוברת שאני אישית לא קורא כי היא אמורה להיות זוועה (אני מתגעגע לימים שהייתה לו חוברת משלו) וזהו סיפורו של גמביט

DDN

New member
אתה לא מדוייק.

כמה תיקונים בסיפור שלך: 1. גמביט הנהיג את הMARADURERS. הטבח במורלוקים היה המשימה האחרונה שלו לסיניסטר (אני לא זוכר מה הוא קיבל תמורתה), ומאז הוא היה מיוסר. 2. הנשיקה לרוג, לא הייתה חוסר עמידה בפיתוי, הם חשבו שהעולם מגיע לקיצו לפני שעברו לAGE OF APOCALYPSE, והחליט שלפני שהוא מת הוא "חייב" לנשק את רוג. 3. זה לא אקסבייר ששפט את גמביט, זה היה מגנטו (בתחפושת של ERIK THE RED). הוא שרד בעזרת טפילה שנכנסה לו לגוף והעניקה לו כוחות בתמורה למשהו.

a fire inside

New member
וואי אתם מבינים.........../images/Emo22.gif

מישהו יכול להסביר לי על CABLE GREEN LANTERN X-MAN (האיש, נייט גריי)

green lantern

New member
FLASH -IRON HEIGHTS

בית הכלא של פלאש.. מין מקבילה להארקאם... ספר מאוד יפה.. מצוייר אפל... בעיקרון הסיפור על אירון הייטס מתחיל בחוברת מספר 178 שיצאה בנובמבר השנה... זה מתחיל כאשר גרוד (שאגב הייתה אחראית על כל מה שקרה בJLAPE) גורילה בעלת יכולת להשתלט על מוחות ואוכלת אגם מגיעה לכלא הזה... היא עושה הרבה בלאגן ובסוף בורחת... ופלאש מנצח אותה... יורים בה חצי הרדמה.. והם הורסים את כל העיר... זה ממשיך בחוברת 179 עם הפרוייקט החביב ג´וקר: לאסט לאף שבסופו של דבר כל הכלא הופך לליצנים כולל הפייפר שנעצר בפרק הקודם בחשד לרצח.. הוא בסוף מנסה להרוד את בום-ארנג וחוזר להיות אנושי.. ונעצר.. ואנחנו מגלים גם שלמנהל הכללא יש כוחות מיוחדים (שנשכחו) ואז מגיעה הספר: מורמר מטורף שהגיעה לכלא לפני 9 שנים , בגלל שהוא חתך לאנשים את הלשון, תבין הבנאדם לא יכל לסבול רעש (*מתאושש מהעובדה שהמחשב כתב לבד*) אז הוא כרת לאנשים את הלשון כדי שלא ידברו... אז הוא מפיץ מחלה (שחכתי זה
) שגורמת לריאות של אנשים לדמם ואז.. הם מפסיקים לדבר.. אז פלאש רוצה שהוא יספר לו מה האנטידואוט אז הוא מוריד לו את המסכה.. ואז הוא מגלה שהוא תפר לעצמו את הפה אז הוא חותך את החוט ואז הוא מגלה שהוא חתך לעצמו את הלשון...(אהה כן ולפני זה פלאש מוצא אדם ירוק כזה שמפעיל את כל בית הכלא, ומשחרר תוך כדי קרב את הניו ראפס גלרי) ואז הוא מבין שהיחדי שלא נדבר זה מרמור עצמו אז הוא לוקח דגימת דם ועושה אנטידואוט.. רוצה שאני אספר גם על הפינקר

DDN

New member
קצת על כייבל ועל נייט גריי.

כייבל, או בשמו המלא: נתן כריסטופר דייספרינג סאמרס, הוא הבן של סקוט סאמרס ומדלין פריור (שיבוט של ג´ין גריי). כדי להציל אותו מוירוס טכנו-אורגני בו הוא הודבק ע"י סיניסטר, סקוט שולח אותו למאה ה30 (לעתיד), שם הוא גדל ולמד לשלוט בוירוס שלו, בכוחות שלו (טלפתיה וטלקינטיקה) ולהיות החייל האדיר שהוא. הוא חוזר להווה כדי לעצור את אפוקליפס, ובחוברת מספר 50 (שלא קראתי) הוא נלחם איתו סופסוף. נייט גריי, הוא הגירסה של כייבל מהAGE OF APOCALYPSE, שהיתרונות שלו על כייבל הם: 1. הוא מעולם לא הודבק בוירוס הקטלני. 2. הוא בעל הגנים הישירים של סקוט וג´ין.

למעלה