מגדי עלאם: שורש הרע מצוי באיסלאם

שצריך לעקור אותנו? ../images/Emo4.gif

האם אני יכול להגיד ששורש הרע טמון בקתוליות שתרמה להשמדת 6 מיליון יהודים באירופה?

THE WIZARD 55

New member
בכל דת יש את הכולירות

שפועלים בשם הדת כביכול ומכפישים את בני הדת אליה הם משתייכים..

אז "שורש הרוע" נמצא ב...כל דת? ../images/Emo8.gif

מדוע החבר שלך התבייש לציין, מי בדיוק הוציא את הפתווה על אותו מצרי מומר? באיזו מידה הוא "מייצג את האיסלם"? ניקח למשל את פסל בודהה הענקי שהיה באפגניסטן, 1000 שנה, עד שבאו הטליבן ופוצצו אותו "בשם האיסלם". אז מי "מייצג את האיסלם"? הטליבן? או 1000 שנות האיסלם בהן הפסל לא הפריע לאף אחד? האם פרעות בגדד נגד היהודים ב-1941 מייצגות את האיסלם? או אלפי שנות שגשוגה של הקהילה הבבלית המפוארת?

THE WIZARD 55

New member
כן, בכל דת יש קיצוניים

ואני בטוחה שאם ענן שביר היה יודע מי הוציא את הפתווה הוא היה מספר לנו.. אין ויכוח בכלל על כך שיש זרם באיסלאם, שמכפיש מיליוני מוסלמים במעשי הטרור. והטענות צריכים להיות מופנות כלפי הזרם הקיצוני הזה ולא להכליל.

Dexter5

New member
הטאליבן.

הטאליבן מייצג את האסלאם, מהסיבה שאנחנו חיים בהווה ולא בעבר, במה שמתרחש עכשיו ולא לפני אלף שנים. לפני אלף שנים היה אסלאם סובלני יחסית. וכאשר אני אומר יחסית, זה יחסית מאוד ולכן יש להדגיש שהחיים תחת שלטון אסלאמי לא היה קל כמו שאתם אוהבים לתאר, אלא קל יחסית לחיים באירופה. כיום האסלאם היא דת אלימה שלא תהסס להרוג כל אחד בשביל להפוך את כל דאר אל-חארב לדאר אל-אסלאם.

Dexter5

New member
הטאליבן הוא חלק מאל-קעידא, והוא מחזיק

בפרשנות הווהביסטית.

Dexter5

New member
ראשית, אני מבין מתגובתך שאתה מסכים

איתי שהטאליבאן מייצג את האסלאם, או שפשוט אין לך תשובה. שנית, סעודיה היא לא ידידת ארה"ב והמערב, אלא האויבת שלה, והמיצאת הכי גדולה של טרור אסלאמי אל המערב (ראה ספרו של Dore Gold, "Hatred's Kingdom: How Saudi Arabia Supports the New Global Terrorism"). הסיבה שסעודיה היא "ידידת המערב" זה בגלל הנפט.

פרובוקציה פוליטית

וההוכחה לכך: הירתמותו של האפיפיור בכבודו ובעצמו למבצע הזה! האם כל מי שמחליט להתנצר, מוטבל ע"י האפיפיור?
כן, והאינקוויזיציה ושריפת המכשפות ע"י הנוצרים, והפוגרומים והרדיפות לאורך דורות, גם-כן בידי הנוצרים, אכן מוכיחים ש"שורש הרוע מצוי באיסלם"
וסיפורי התנ"ך מעידים, כמובן, שאין ביהדות שום רוע
תלו את וייזתא - כנראה הוא היה מחבל. הרגו את בלעם למרות ברכתו - בטח גם הוא היה מחבל. הדובות של אלישע הן שיא ההומניזם עלי אדמות!

זהו זה

פעם זה היה הקומוניזם, היום זה האיסלאם, במיוחד איראן שמאיימת על פולין וצ'כיה, ולשם כך ארה"ב תציב טילים שם כדי לבלום אותם.

Dexter5

New member
מי טען שכן ? אבל הם נוצרים, זו עובדה.

כמו שאני לא טוען שהייתה הפיכה חילונית בטורקיה בגלל שההופכים היו מוסלמים-חילונים, אלא אומר שהייתה הפיכה שיושמה על-ידי מוסלמים חילוניים.

למעלה