מגדלים של 26 קומות בירושלים!!

67AMIT

New member
יש הבדל בין השפעה מסגנון

לבין בנייה של בניינים שנראים כולם פחות או יותר אותו דבר. אם תצלם את הסקי ליין של ניו יורק לא תמצא הבדלים משמעותיים בינו לבין הסקי ליין של הונג קונג. יצירתיות בתחום של גורדי שחקים היא נדירה וגם אם אין העתק מדוייק יש העתק כמעט מדוייק ובדרך כלל לא מאוד ייחודי בניגוד לבנייה מתחילת המאה בירושלים שהיא מושפעת מסגנונות שונים אבל עומדת בפני עצמה כבחירה מקורית וייחודית.

AdonAsda

New member
תעשה לי טובה, בית עם גג אדום דומה לבית עם

גג אדום, ויש מאות כאלה בירושלים ובשאר ישראל, זה לא ממש יחודי. בתים בסגנון אירופאי הוקמו בכל רחבי האימפריות הקולניאליסטיות לשעבר, יש כאלה בהודו, בלבנון, ובמקסיקו למשל. בתים בסגנון ערבי יש במדינות ערביות. בתים בסגנון השיכונים יש במדינות קומוניסטיות לשעבר בשפע. יש בעולם סגנונות שהם באמת יחודיים למקום אחד, אבל לא בעיר החדשה של ירושליים. לבנות גורד שחקים זה פרויקט הרבה יותר משמעותי מבנית בית עם גג אדום, לכן בדרך כלל מושקעת בו יותר מחשבה כדי להפוך אותו ליחודי.

67AMIT

New member
אתה אמרת שטויות

מרכז ירושלים הוא אזור היסטורי חשוב ביותר. צורת הבנייה השכונתית ייחודית ומופיעה למעשה רק בו והשילוב בין הסגנונות השונים מיוחד מאוד. בתים רבים שנבנו בירושלים ייחודיים ואין להם אח ורע בעולם- מגרש הרוסים, המושבה הגרמנית, רוממה, רחביה.

Maayan A

New member
הולי לנד זה בדרום העיר רחוק מהמקומות העתיקים

למרות שזה מכוער ביותר, זה לא משפיע על המקומות העתיקים, זה ליד מלחה הכל שם חדש או שיכונים של הקטמון. אגב, אני מסכימה, לדעתי צריך לבנות בירושלים מבנים עם קצת יותר אופי

67AMIT

New member
אכן זה בדרום העיר

ההערות שלי היו לגבי בנייה בירושלים בכלל. חוץ מזה בוא לא נשכח שהולילנד ממש לא רחוקה מהמרכז העירוני...

למעלה