מגדל טראמפ

אופ1234

New member
מגדל טראמפ

רבותיי מצטער לאכזב אתכם אבל מגדל טראמפ כנראה בוטל סופית. בינתייים מתוכננים 2 מגדלים נמוכים יותר. אחד משרדים ואחד מגורים. אגב, גם מגדל המניפה בוטל ובמקומו ייבנה בניין רגיל ונמוך יותר.

דןמור

New member
ומקורות? בכל מקרה מגדל המניפה בוטל לפני שנים

כך שזה בוודאי שלא חדש - עם זאת, דווקא השטח נקנה ע"י יזמים אחרים ומתוכנן מגדל גבוה יותר בכל מקרה (לגבי השטח של מגדל המניפה) לגבי טראמפ - המשפט שכתבת נשמע מאד לא הגיוני בהינתן הנסיבות - דרוש כמובן מקור, ולא משפטים שנזרקים באוויר.

r a z r

New member
האומנם??

לא מקובל לזרוק לאויר סקופים מסוג זה ללא ביסוס וקישור למקור,משום מה נדמה לי שמדובר במשועמם הרשת שמסנה לעורר פרובוקציות ולמשוך אש,אנשי הפורום מצפים בקוצר רוח זה זמן רב להתחלת הבנייה של הפרוייקט,תפגין קצת כבוד,זה כמו שאני ארשום הודעה על בוא המשיח בפורום חוזרי התשובה(למרות שמקרה זה מדובר בידיעה חיבוית עבורם)

tamir1991

New member
בולשיט../images/Emo128.gif

אין סיבה שלא יבנו את מגדלו של טראמפ

Write error in

New member
הנה כמה סיבות שכל מה שהוא אמר לא הגניני

1. מגדל המניפה הובא לבעדת אישורים אבל הוא לא אושר ולכן בוטל טראמפ אושר! 2. החברה של טרמפ קנתה את השטח. והיא הציעה גם לבנות את המגדל והוא אושר. החוזה ניחתם לפני שנה עם עלית ולפיניו: תוך חצי שנה מהיום ההסכם כלומר בסביבות דצמבר בניין עלית אמור ליתפנות וזה כבר קרה נישארו שם משחרדים בודדים ולא מייצרים בו שוקלד. ותוך שנה מחתימת ההסכם כלומר חודש יוני בעוד כ חודש. עלית אמורה להרס והבנייה תתחיל.. זה נלכל הספקנים למניהם שאמרו שיש עיכוב אז בולשיט הבניה אמורה להתחיל ביוני הקרוב תודה..

אופ1234

New member
תשובות לכולם !!!!!!!!!!!!

לגבי מגדל טראמפ, דיברתי עם האדריכל שמייצג את CRESCENT HEIGHTS ודונלד טראמפ, הוא זה שמסר לי את המידע. צר לי שאנשים פה רק מחכים ומצפים ולא מתעדכנים. למי שיש תלונות רשאי להפנותם אליו. לגבי מה שכתב דן מור, לידיעתכם חברת CRESCENT HEIGHTS ודונלד טראמפ הם שותפים בשני הפרוייקטים. מגדל המניפה לא "בוטל לפני שנים" כפי שאמרת, אלא שהתוכנית הראשונה היתה רק פרלימינרית בלבד. הסיבה לשינוי בתכנון היא בגלל עלויות הבניה. חבל שלא מתייחסים בפורום למגדלים יותר מעניינים כמו "מגדלי סומייל" ו"מגדלי אלחנן" שעתידים להבנות במרכז מרכז תל אביב. ל razr - אני אישית כן מצפה למשיח. משתתף בצער המאוכזבים.

Write error in

New member
אוקיי יש לך מושג למה זה בוטל?ומתיי?

ולמה אין לזה איזה כתבה או אישור רשמי?

Write error in

New member
יש לי עדיין טעיות לגביי ההודעה שלך!!

איך זה שדיברת איתו איך השגת אותו??

אופ1234

New member
הסיבה לביטול !!!

מי שקרא את הכתבות על המכירה של הקרקע של עלית לטראמפ, בודאי שם לב שהיה כתוב שחצי מהבניין אמור להיות משרדים וחצי מהבניין אמור להיות מגורים (בדיוק כמו מגדל 'שער העיר' הסמוך). עוד נכתב שם שהחברה שקנתה תכננה להפוך הכל למגורים. זה מה שהיה כתוב בכתבות השונות, אבל במציאות מסתבר שלא כל כך קל להפוך בעירייה משרדים למגורים. לאור זאת עומדת בפני החברה שתי ברירות, או לבנות הכל בבניין אחד למשרדים ומגורים כמו ב'שער העיר', או לבנות שני בניינים נפרדים, אחד למגורים והשני למשרדים. לאחר שכבר ראינו שהשילוב של משרדים ומגורים בבניין אחד מוריד את מחיר הדירות כמו שבאמת היה ב'שער עיר', החברה בינתיים החליטה על בניית שני בניינים נפרדים. שוב, ההחלטה לבנות שני בניינים במקום אחד גבוה לא סופית !! יכול להיות שבסוף יבנו אחד גבוה, אבל כרגע זה נראה מאוד רחוק מהמציאות.

אופ1234

New member
איך להשיג את האדריכל !!

אני מתפלא איך לא קראת שהאדריכל הוא סמי טיטו מחברת נ.ס. טיטו אדריכלים. את הטלפון תמצא בדפי זהב. לי יש קצת קשרים אבל אולי גם לך הם יתנו תשובות.

Write error in

New member
שים לב!!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225259,00.html לפי הכתבה הזאת כבר אושר הבניין למגורים בלבד ועדיין בשום מקום לא כתוב שהפרויקט בוטל!!!!

tamir1991

New member
יוו זה יהיה אכזבה ענקית אם יפצלו את טראמפ ל-2

ענקית!

tamir1991

New member
רגעעעעע

איך יבנו 2 מגדלים אם קנו רק שטח אחד (עלית)????? תשובות!

Write error in

New member
תיראה זה יפה וטוב אבל אין לך עדיין שום הוכחה

אין הוכחה שהבניין בוטל אין כתבה,וגם לפני הכתובות באינטרנט הבניין כבר אושר עולו למגורים לפניי כשנה!! טז אנה בדוק את המקורות שלך.

Write error in

New member
זהו שלא יבנו 2 בניינים!

1. אין מקום כי אחד מהחלקים של עלית אמור לאישר 2. התוכנית לא בטולה תוכנית כזאת גדולה הייתה מקבלת חצי דף באינטרנט. וגם מה שאמר ידידי אופ123 קצת לא נכון. כי התוכנית לבניית מגורים בלבד בטרמפ אושרה מליפני שנה.

oren*

New member
הלו - תרגע בבקשה ../images/Emo70.gif

זה פורום ולא צ'אט, אף אחד כאן לא חייב לך תשובות בטווח של דקה (או בכלל) ואין שום סיבה להציף. הבחור חשף את המקורות שלו בהודעה ברורה ומנומקת - מעבר לכך אתה יכול לעשות בדיוק כמוהו ולהתקשר להתלונן בפני האדריכל או היזם. נמאס מכך שכל דיון מקצועי כאן הופך לוויכוח ילדותי, כאילו אנשים אחראים על בנייה או ביטול פרוייקטים. כמו שיש עשרות פרוייקטים נפלאים להתגאות בהם, כך גם יש סיכוי שפרוייקטים אחרים ידחו או יתבטלו ואם מישהו לא מסוגל לשלוט בתגובות שלו, שילך לשתות כוס מים לפני שהוא נכנס לפורום ויחשוב עשר פעמים לפני שהוא מגיב או פותח הודעה חדשה.

oren*

New member
הוא כתב "כנראה" בהודעה הראשונה

וזו לא הפעם הראשונה שמישהו מהפורום מדבר עם אדריכל או מקורב לפרוייקט מסויים ומקבל פרטים שונים מאלה המופיעים במודעות הפרסום ויחסי הציבור - הודעה פומבית על ביטול פרוייקט בסדרי גודל כאלה יכולה לפגוע במכירות פרוייקטים אחרים, הסכמים עם שותפים, מניית החברה בבורסה וכו... וייתכן שבכלל מטרת הפרסום היא להשפיע על גורמים מסויימים בעד או נגד הפרוייקט.

Write error in

New member
אורן אתה צודק חלקית.

מה שאתה אומר בעיקרון נכון אבל אופ ידינו שכח דבר חשוב. הוא אומר שהסיבות(כנירא) לביטול היא שהבניין היה חציו משרדים וחציו מגורים ככה שזה לא ישתלם ליזמים. אבל מה שקרה בפועל שהפרויקט אושר לפני כשנה רק למגורים.. והסיבות כביכול שהוא אומר אינם מדויקות. ואני לא רואה סיבה אחרת לביטול הפוריט.

tamir1991

New member
נכון! אני לא דואג בקשר למגדל טראמפ

כי טראמפ הוא איש חזק ויכול לשנות בעיריית ר"ג דברים חוץ מזה למה שרמת גן לא תסכים למגדל כזה? הרי לא כל יום צץ פרויקט כזה ענק-פרויקט כזה יכול להרים את רמת גן בנדל"ן! אז אני לא רואה סיבה שלא יבנו אותו

למעלה