מגדל טראמפ

אופ1234

New member
אייל, עכשיו מה שאמרת ממש הצחיק אותי

הרי הוועדות השונות התירו לבנות שם בניין אחד או שניים. ולגבי בקשת היתר בנייה, אין גישה לציבור הרחב למידע הנוגע להיתרי בנייה ספיציפיים. עד כדי כך, שאם יוחלט לבסוף, בתיאום עם הממשלה לבנות מתחת לבניין כור גרעיני נוסף, גם את זה לא נדע

Write error in

New member
אופ אתה טועה עוד פעם

איפשר לקבל אישור ליבנות בינין אחד או שניים!!! זה או אחד או שניים הם קיבלו אישור ליבנות אחד ועם עם ירצו שניים אז עוד פעם התאליך של קבלת אישרוים יקח זמן. אפילו לשנות יעד לבניין לוקח כמה חודשים עם הביוקרטיה הישראלית.

אופ1234

New member
טוב אם אתה אומר

כנראה שאתה יודע יותר מאדריכלים שמייצגים את החברה בארץ שאיתם דיברתי. למה בכלל החברה הזאת מתעסקת עם אדריכלים נחותים כאלו כאשר יש לנו בארץ ידען ומומחה כמוך ?!

eyalmel

New member
אישור הוא לתוכנית ספיציפית לא לאופציות

ואני אישית הייתי בעיריה והסתכלתי על התוכניות של הבנינים בשכונה שלנו (תבענו את הקבלן שלנו על משהו, אבל זה סיפור אחר...). במדינת ישראל אסור למישהו לבנות מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה. אפילו הוספת פרגולה למרפסת דורשת אישור (שרוב האנשים זורקים עליו ז*ן, אבל גם זה סיפור אחר...). אם אתה מתענין ביזמות נדל"ן כדאי שתדע דברים כאלה (אני גם מתענין בדברים כאלה,אבל רק ברמה העיונית כרגע...)

אופ1234

New member
בלבול

אתה מבלבל בין שני סוגים של תוכניות. יש תוכנית עקרונית הנקראת " תוכנית בניין עיר". זו היא תוכנית כללית יותר. לפי התוכנית הכללית הזו ניתן להגיש "תוכנית להיתר בנייה". התוכנית הזו היא תוכנית מפורטת שמגדירה בדיוק מה יבנו ואיך. בינתיים למתחם עלית יש רק תוכנית בניין עיר לפיה ניתנו מספר אפשרויות לבנייה. עדיין לא הוגשו לעירייה תוכניות מפורטות (מה שאגב גם מעורר תמיהה על ההכרזה להתחלת הבנייה בקרוב). מקווה שהפעם הבהרתי את עצמי היטב.

Write error in

New member
אופ אני מיתפלא עלייך.

מה הקשר להאדריכלים??? אני מדבר איתך מבחינה תיקנית איפשר לעביר בשום ודעה בארץ תטכנית להקמת בניין או שניים!! זה או אחד או שניים כל שינוי דרוש אישור נוסף חשבתי שידע שלך יודע רחב מזה.

אופ1234

New member
טוב עכשיו באמת התייאשתי ממך

בס"ד תשמע, אני חושב שהבהרתי מספיק. תנסה לחזור על כל השירשור שוב ולהבין. אני יכול להסביר לך את כל הפרוצדורה אבל אני חושש שאין טעם. תעשה טובה, תעבוד על השגיאות כתיב כי בקושי מבינים מה שאתה כותב.

Write error in

New member
כנס

בקשר לשגיאות כתיב אני מיתנל עכב כתיבה מהירה מדי ולא הבררת את עצמך מספיק תסביר עוד פעם כי נירא לי מי שטועה פה זה אתה

דןמור

New member
ביטול מגדל של 65 קומות זה לא "שינוי אדריכלי"

אבל בכל מקרה, כאשר יתחילו העבודות בשטח, אני מניח שנגלה את זה (לגבי שני הפרויקטים). אני חושב שמיצינו את הדיון.

Write error in

New member
שינוי אדריכאלי!

אופ תבין האדריכאלים לא אחרים על ביטול מבנה או הקמת מבנה

דןמור

New member
ומה זה קשור למה שכתבתי?

תקרא גם את התגובה אליה התייחסתי - ולחברת CRESCENT HEIGHTS

גראנד

New member
ואו, התעייפתי מלקרוא את כל ההודעות ../images/Emo13.gif

מאוד מצער אותי לשמוע על שינוי התוכנית המקורית, אבל אהבתי גם את ההתרגשות מהנושא של חברי הפורום כפי שניתן ללמוד מההודעות. אני גם מקווה שאכן המגדל יבנה לשיא גובהו ולא יפוצל לשני מגדלים אני ממליץ לכולם להמתין עד להתפתחות חדשה בנושא... כמו כן, ההודעה אכן נשמעת מוזרה ולא ממש מסתדרת עם כל מה שידוע לנו במיוחד שמדובר בפרויקט שעריית ר"ג מאוד דוחפת וחפצה בו במתכונת הידועה וחוץ מזה השטח נקנה בכל כך הרבה כסף עם אותם זכויות בנייה ותוכנית מטהר שמיועדת לבניית מגדל בן 70 קומות... בוא נקווה שאכן זה מה שיקרה.

למעלה