מגדל טראמפ

Write error in

New member
תמיר אתה טועה כנס

לטראמפ לא אכפת שהיה פה מגדלים אכפת לו רק מהכסף שהוא ירוויח.. עם לא יכדיי לו ליבנות אז הוא לא יבנה ומה קשור שהפרויקט הזה גדול בייגל שהוא גדול הוא חייב לצאת לפועל?? תירא את מגדל אגד היה יותר גדול ולא יצא כלום. מה שאני טוען זה אחר שהסיבות שיביאו פה לא הגיוניות כי כבר אישרו שכל הבניין היה מגורים.

tamir1991

New member
בקשר למגדל אגד

שרצו לבנות את מגדל אגד (80 קומות ראוי לציין) ביטלו בגלל החשש ממחבלים סוג של אסון התאומים וגם לא היה צורך ממש לבנות את המגדל הזה כי בזמן הזה היה עודף משרדים

Write error in

New member
יש שמועות שהולכים ליבנות בקרוב אותו

יש כל הזמן אני שומע דיבורים(כתבה) וגם אנשים שאומרים שיכול להיות שבזמן הקרוב מגדל אגד יבנה אגב כדיי להרים את מגדל אגד צריך שהיו בו 18 מעליות לפני אחד האדריכלם של הפרויקט שאיתו שוחחתי

eyalmel

New member
היה ראיון עם האדריכל לפני שנה והוא אישר

שהמגדל הולך להבנות. צריך לחכות שהיזמים יחליטו שהרגע המתאים הגיע.

דןמור

New member
חברת CRESCENT HEIGHTS קנתה השטח רק השנה

(בהקשר של מגדל המניפה) - לפני כן השטח (עליו תוכנן המגדל, כמגדל משרדים בכלל) היה שייך לגורם אחר. לאחר קניית השטח על ידי CRESCENT HEIGHTS, הם החליטו לשנות את זה למגדל מגורים ולהגביה את המגדל. לא ברור לי אם כן, כיצד אתה יכול להגיד שיש קשר בין תכנון מגדל המניפה שהיה על ידי יזם אחר ובעלים אחרים לבין CRESCENT HEIGHTS שקנתה את השטח רק לאחרונה? אבקש הסבר רחב יותר, כי זה לא מסתדר עם העובדות כפי שהן ידועות לי. כמו כן, אודה לשם של האדריכל איתו דיברת, כדי שאוכל לנסות להשיג את מספר הטלפון שלו ולדבר גם איתו (אלא אם כן דיברת פשוט עם טיטו אדריכלים). ובקשר ל-"מגדלי סומייל" - הם כבר בוטלו ממזמן כפרוייקט של 4 מגדלים - וזה פוצל לשני פרוייקטים של 2 מגדלים ככל הנראה - כאשר לא מזמן היה בפורום מידע על החלק הדרומי של הפרויקט (שכבר לא נקרא כך).

אופ1234

New member
לדן מור

1. מי שיזם את השינוי למגורים היו האחים אלה, שמכרו את המגרש. "להגביב את המגדל" ???? מה זו ההמצאה הזו ?? 2. לא אמרתי שיש קשר. 3. הסבר רחב יותר ?? לא מסתדר לך ?? רק חלקתי בפורום קצת מידע, זה הכל !! 4. נראה לך שאני אגיד שם של אדריכל מסויים ואפרסם דברים בשמו ??? אסור לי ! רק כתבתי את המידע הזה בשביל חובבי בנייה גבוהה. אם תרצה, תוכל לנסות לדבר עם סמי טיטו בעצמו (אם הוא בארץ כרגע). 5. לא מובן לי למה מבקשים רק ממני מקורות כאלו מדוייקים בה בעת שהרבה אנשים פה כותבים דברים דימיוניים ללא שום מקור. 6. הבנתי שהמגדלים בסומייל יוגבהו מ-40 קומות ל-45 קומות.

G riffin

New member
מה יש להבין ...........

"לא מובן לי למה מבקשים רק ממני מקורות כאלו מדוייקים בה בעת שהרבה אנשים פה כותבים דברים דימיוניים ללא שום מקור". אז אני יסביר לך למה . יש תכונה אנושית בסיסית שאומרת אנשים מאמינים במה שהם רוצים להאמין . מה שכתבתה פה זה כמו שתלך לפורם של הארי פוטר ותגיד להם שהוא מת בספר האחרון . אנשים פשוט לא רוצים להאמין לזה ולכן הם צועקים תן הוכחות . אז בבקשה אל תעלב .

דןמור

New member
אני בכלל לא מסכים

גם אם היו כותבים כאן הודעה בלשון - "חדשות חמות! בונים מגדל של 90 קומות בבורסה ברמת גן!" (וכבר היו כאלה) - הם היו מקבלים בדיוק את אותו היחס (ואכן קיבלו בעבר). אין קשר לשאלה האם מדובר ב"חדשות טובות" או "חדשות רעות". אני דווקא הייתי מצפה מכל אחד לדרוש מקורות וזה דווקא מראה על הרמה הגבוהה של הפורום, שלא מתפתה אחר כל הודעה שמישהו כותב, בעיניים עצומות

Write error in

New member
אני מסכים איתך

מסכים בהחלט עם דן מור ובקשר למגדל טראמפ הסיבות שאופ123 עם לא היוניות כבר אישרו שהבניין היה רק מגורים וזה היה כבר ליפני שנה סיבה יותר הגיונית לביטול הייתה יכולה להיות אולי עליות בניה או דברים אחרים אך הסיבה הזאת לא הגיונית ובקשר למה שכתבת אורן ידידי איאני לא אמרתי שאחן שום סיכוי שהבניין לא יבנה אך אמרתי את מה שכתבתי למעלה תודה.

דןמור

New member
קצת תשובות

1. נכון, האחים אלה - ולכן אין קשר (בהתאם ל-2). נו באמת - מן הסתם זה היה "להגביה" ולא "להגביב". 3. לא רוצה, לא צריך. 4+5. כל מי שכותב כאן דברים דמיונים ללא מקור, מקבל יחס זהה - של "ספק רב". כבר נתקלנו בלא מעט פנטזיונרים או ממצאי חדשות/עובדות והרשה לי לקבל כל דבר בערבון מוגבל (כאשר אין מקור). לכן היחס שקיבלת זהה ליחס שאתה עכשיו ציינת שאתה נותן לכל מי שכותב "דברים דימיוניים ללא שום מקור" - ולכן הנטייה הראשונה (ואולי גם השנייה) היא לא מייד לקבל כל דבר שכותבים כאן בפורום. כמו כן, אם אתה לא רוצה לתת את שמו של אדריכל - זכותך. מן הסתם, כאשר הדברים נזרקים באוויר, ואני מניח שהיית עושה אותו דבר, ואנשים מתיימרים לדבר בשמם של אחרים - יש לנו את כל הזכות לקבל את הדברים (כפי שכתבתי קודם לכן) בערבון מאד מוגבל. אין צורך לדבר עם סמי טיטו בעצמו כמו שאתה יודע - הוא לא העובד היחיד במשרד שם.

oren*

New member
ומי כבודו?

יושב ראש דירקטוריון חברת טראמפ? אדריכל הפרוייקט? חבר בוועדת התכנון והבנייה של עיריית רמת-גן? איזו סיבה הייתה לבטל את בניית מרכז דן אחרי שהרימו שלוש קומות מעל הקרקע? איזו סיבה הייתה לבטל את בניית מגדל אנג'ל? איזו סיבה הייתה לדחות את בניית מגדל עזריאלי המרובע? איזו סיבה הייתה לך לכתוב בולשיט כתגובה לדבריו של חבר פורום שנימק את הסיבה ונתן פרטים מלאים על העומד מאחורי ההודעה? לא אתה ולא אני לוקחים חלק בהחלטות כלכליות של מאות מיליוני שקלים, יודעים מה האינטרסים של כל אחד מהצדדים ובטח שלא יכולים לקבוע אם יש או אין סיבה לבטל או ליזום פרוייקט - ייתכן שכשיפרסמו את הדברים באופן רשמי הם ישמעו לך מאוד הגיוניים (למשל חוסר נכונות של אנשים לגור באותו בניין עם משרדים - לי זה נשמע מובן מאליו).

Write error in

New member
לא הבנת למי התכוונתי!!

אני התכוונתי לזה שהסיבות שהזכירו כאן לא יכולות להיות כי כבר אישרו שכול הבניין היה מגורים זה הכל!!

oren*

New member
קודם כל, הגבתי לתמיר.

ודבר שני, תראה כמה אנרגיה השקעתם שניכם, בלהגיב אחד לשני, על משהו שייתכן והוא סתם המצאה. כל העובדות שכתבתם ידועות - הכתבה מ-YNET פורסמה כאן, הפרטים על מגדל טראמפ והעומדים מאחוריו ידועים ולא ברור למה לחזור עליהם פעם נוספת. הוא אומר שיש סיכוי שהפרוייקט יבוטל, אתם אומרים שאין סיכוי כזה, פעם, פעמיים, שלוש, די.

Write error in

New member
טוב מה שנישאר זה רק להמתין.

מה שנישאר זה להמתין או להודעה רשמית. או להתחלת הבניה שאמורה להתחיל סוף חודש הבא.

אופ1234

New member
להמתין ???

אדון Write error היקר ! אני לא יודע מי אתה חושב שאתה, אבל תן לי להודיע לך חגיגית שהחברה תבנה מה שהיא רוצה איפה שהיא רוצה ומתי שהיא רוצה מבלי להודיע שום דבר לאף אחד. מדובר ביזמות פרטית. כל הודעה / כתבה שיצאה עד עכשיו היא אך ורק מעיתונאים כאלו ואחרים. למי שיש בעיה כלשהיא עם הנושא רשאי לארגן הפגנה מול משרדי העירייה ברמת גן בתיאום עם כוחות המשטרה. כל טוב, ועד כאן בנושא זה.

Write error in

New member
אופ ידידי כנס

חבל מאד שאתה לא מבין אותי.. זה ברור שהחברה תיבנה מתיי שבא לה ומתיי שיתחשק לה \ אבל. התכוונתי להמתין הככוה היא ליראות עם המגדל יתחיל ליבנות בסוף חודש הבא לפי התיכנון(זאת אומר לפי מה שהבנתי בכתבות השונות) ועם הוא לא יתחיל אז נוכל לדעת שיש בעיות עם המגדל והפרויקט.. זה הכל!!

דןמור

New member
כמובן שזה מאד לא מדויק מה שכתבת

אם היא תחליט לבנות - מן הסתם היא תודיע לכל הגורמים הרלוונטים (יחסי ציבור) כדי למשוך קונים פוטנציאלים. גם היא תחליט לא לבנות - זה מהר מאד יגיע לעיתונים, כך שזה יפורסם - בוודאי שכאשר היא הודיעה על הקנייה, זה פורסם בכל העיתונים החשובים. לגבי הטענה שזו יזמות פרטית - אני מניח שהחברה היא חברה בורסאית (ייתכן אבל שבזה אני טועה) ולכן היא תהייה מחוייבת להודיע בכל מקרה על ביטול הפרויקט, כאשר זה ייעשה באופן רשמי. כך, כמעט בכל מצב בכל מקרה תהייה הודעה על בנייה או ביטול לעיתונות.

אופ1234

New member
דוקא כן מדוייק

חברת CERSCENT HRIGHTS היא חברת פיתוח הנדל"ן ה-3 בגודלה בארה"ב. אומנם היא אכן נסחרת בבורסה, אך שינוי אדריכלי כזה או אחר, אינו מחיב חברה בורסאית לדווח לבורסה או לכל גורם אחר. אין זה נקרא שינוי חורג בפעולות החברה. כל המו"מ מטעם החברה למכירת הדירות והמשרדים מתנהלים כרגע מתחת לאפינו ובסמוי. האדריכל כבר אמר לי שמספר חברות מעוניינות במגדל השני של המשרדים (כולו). חוץ מזה, מעניין שבפורום כזה לא למדתם שהעתונות הישראלית מאוד חלשה בכל מה שנוגע לסיקור חדשות נדל"ן ובנייה. רק דברים משמעותיים לציבור הרחב הם מפרסמים. וחוץ מככככככככככככל זה, למה בכל מה שנוגע אחרים אתם מתעקשים להעמיד אנשים על טעותם ולהיות כה דייקנים, וכלפי דברי עצמכם אתם מגלים גמישות מופלאה !!!

eyalmel

New member
הם חייבים לדווח לוועדת התכנון הרלוונטית

ולקבל את אישורה. אפשר לברר שם

למעלה