מגדל קרן 2 - ב"ש מואר

קובי לו

New member
ממתי מאירים בניין שעוד לא גמור ?

ומה שיותר מוזר, איך הקבלן עשה את השלט באנגלית eran eyal סביב הקומה העשירית ?

promter

New member
ממתי מאירים בניין שעוד לא גמור?

לא יודע בדיוק אבל אני מתפלא עליך, יש מגדל דומה שמואר ג"כ כמעט באותו צבע, נדמה לי מגדל התמר שמו שנמצא ברחוב בן גוריון לא ממש רחוק מהגבול
ולא שמת לב?

fireman

New member
מלון הילטון עבר כמה

גלגולים עד היום הוא היה במשך 3 שנים פרדייס נגב ולאחרונה הפך לגולדן טוליפ. את השלט המואר ניתן לראות בצידה הימני של התמונה. בניין המלון נמצא ממש מאחורי הפרוייקט מכיוון הצילום הזה לשאלתך הראשונה. פרוייקט מואר כנראה מושך יותר תשומת לב וככל הנראה גם את הקונים מה גם שהקבלן מצדיק את ה"שם" \ "סטטוס" שהוא רוצה לשוות לפרוייקט הזה של מגדל יוקרה. אם נבחן את רמת המחירים של הדירות בבניין הזה בהחלט יש דברים בגו.

קובי לו

New member
מה סדר גודל המחירים של

דירת 4 חדרים בשטח של נניח בין 110 מ"ר ל-130 מ"ר במגדל הזה ?

fireman

New member
דירה הכי קטנה בפרוייקט היא של

126 מ"ר (4 חדרי שינה) 146 מ"ר (5 חדרי שינה) פנטהאוזים לדעתי לא פחות מ200 מ"ר. מחירים אני לא יודע אבל במגדלים האלה ככל שאתה מטפס יותר גבוה אתה משלם יותר כסף (הרבה יותר) אני מניח שהמחיר מתחיל איפשהו סביב ה150K-170K$ אם זה ממש מעניין אותך אני ארים מחר טלפון לברר .

קובי לו

New member
אני שוקל, ברצינות

מתי שהוא, עזיבת גוש דן. האמת שאני מעדיף את זכרון (יעקב) אבל גם באר שבע והאזור לא פסולים אצלי על הסף. על הדירה שלי, בת כ-60 מ"ר ובת כ-45 שנה (2 חדרים) אפשר לקבל בין 115,000 ל-130,000 $, תלוי ביכולת המיקוח. מדהים שבסכום הזה אני יכול, עם משכנתא באמת לא רצינית, לשדרג לדירת ארבעה חדרים במגדל יוקרתי. שמע, בכל זאת "תיק סגור" מתרחשת בעיר הזאת. ואפרופו, מה אמר גיבור הסדרה אחרי שהוא קבל עונש הרחקה לחצי שנה לבאר שבע (הוא היה בימ"ר ת"א והכה סוחר סמים)? "באר שבע? זה לא הועבר לערפאת באחד ההסכמים איתו ?"... אבל אני ממש לא חושב ככה על באר שבע. חבר טוב שלי גר שם (מרצה באונ') וגם אחותי. בעוד שנתיים יהיו הרבה יותר רכבות והרבה יותר מהירות בין ב"ש לת"א. וגם מחברים אותה לנתב"ג, למגינת לבך...

Amit Avigour

New member
באר שבע יפה כלכך!

כמה באר שבע יפה.. יש פה תיאטרון מדהים, בית משפט מדהים, שכונות יפות עם מגדלי 14 קומות.. צילמתי היום בב"ש, גם את מגדל קרן, אני אעלה תמונות בקרוב.

Amit Avigour

New member
לא הגזמתי

כולם חושבים שהיא מכוערת.. היא לא.. אין שם הרבה שכונות 3 קומות מזגן ודוד שמש

fireman

New member
באר שבע מתחדשת ומתפתחת

הרחק מהעין של מרבית שוכני הפורום - תושבי המרכז. פרוייקטים של פינוי בינוי מאושרים כאן על ימין ועל שמאל ויוצאים לפועל ללא הסחבת הגוש דנית הפסקת שיווק הקרקעות בטבעות החיצוניות של העיר מביא לציפוף הבניה בלב העיר ו"סתימת" כל השטחים הנטושים והמכוערים שמקשטים לא מעט פינות בעיר. תחנת רכבת חדשה ומפוארת נבנתה לאחרונה, תחנת רכבת מרכז עברה שדרוג. פרוייקט שדרות רגר סוף סוף מתקרב לקיצו, האוניברסיטאות והמכללות הולכות וגדלות, יותר בניינים, יותר מחלקות יותר סטודנטים, יותר אנשים מגיעים לעיר ובוחרים להשתקע בה כי היא מספקת את האיכויות של עיר גדולה ללא החסרונות של עיר גדולה (פקקים ומצוקת חניה למשל) פרוייקט נחל באר שבע יצא לדרך בהשקעה של 80 מיליון ש"ח והעבודות מתבצעות בקצב מטורף ולשמחתנו יש התעוררות נדל"נית מסויימת בעיר. אמנם רוב הדברים הנעשים וקורים בעיר לא מדברים אל הפורום הזה כי הוא עוסק בבניה לגובה בעיקר, אבל דברים משתנים ומתבצעים באופן בלתי פוסק. לעבור מהמרכז לגור בבאר שבע היום זאת לא מילה גסה ואופציה שלא מעט אנשים הולכים ושוקלים ביתר רצינות.

תוכון1

New member
אם כך איך אתה מסביר את זה

שאלפי דירות בב"ש נותרות מיותמות וריקות? מעבר לזה אני מסכים עם מה שכתבת, בנוגע ליופיה של העיר.. אמנם עניין של טעם אבל אני חושב שלקרוא לב"ש עיר יפה יש עוד דרך ארוכה מאד.

תוכון1

New member
עוד משהו-

בנוגע למשפט שכתבת שב"ש מספקת איכויות של עיר גדולה - צר לי לאכזב אותך אבל כיום ב"ש לא מתקרבת למה שמציעה ת"א ושאר הערים מסביבה, ותוסיף לכך את העובדה שאין באמת גישה נוחה בין ב"ש למרכז הארץ [נכון, הרכבת השתפרה אבל נסיעה של שעה ברכבת זה לא ממש נוח].

or568

New member
כמעט כל מה שיש בתל אביב יש בבאר שבע

ואיפילו באיכות יותר טובה... בתל אביב לדוגמא שאתה רוצה להגיע לקניון נגיד לסרט אתה צריך ליתקע בפקקים המון.. בבאר שבע אתה יכול להגיע מהר יותר להרבה מקומות, בלי צפיפות ובלי פקקים.

תוכון1

New member
עכשיו התחלת עם סטיגמות...

אני גר ברמת אביב, הולך 5 דקות והופ מגיע לקניון. בלי שום פקקים ולא בטיח. כמות הקניונים בת"א מאד גדולה, כך שיש המון אנשים שבכלל לא צריכים להיכנס לאוטו בשביל להגיע לקניון\לסרט.

oren*

New member
הוא התחיל עם סטיגמות?

לכתוב שאתה גר ברמת-אביב, מרחק חמש דקות הליכה מקניון, זו הוכחה לעדיפות של עיר מסויימת על פני עיר אחרת? האוניברסיטה היא בעיני מוסד "קצת" יותר משמעותי מחנות של ZARA, אז יש לך תחרות שקולה מול באר-שבע שגם לה יש אוניברסיטה איכותית. איזה תושב ניו-יורק, ברצלונה או לונדון ראה פעם קניון? דרך אגב, אני גר מרחק פחות מרבע שעה הליכה/נסיעה מארבעה קניונים - איילון, גבעתיים, עזריאלי, פתח-תקווה ומעולם לא ראיתי בכך ייתרון למקום מגוריי. אם כבר ההשקעה בגנים ציבוריים, התחבורה הציבורית הנוחה, פארק הירקון והשילוב המוצלח בין מגדלי המשרדים של הבורסה ובין השכונות השקטות, מהווים לטעמי יתרונות משמעותיים יותר.

תוכון1

New member
תגיד, אתה שם לב למה שאתה כותב?

איפה אתה לעזאזל רואה עניין של סטיגמה שאני כותב שאני גר ברמת אביב מרחק 5 דקות הליכה מקניון? אני שובר כאן את הסטיגמה של המשתמש שהגבתי לו שטוען שתושב תל אביב צריך לנסוע שעה בפקקים כדי להגיע לקניון או סרט בעיר שלו. עכשיו אני אשמח למצוא איפה הקשר בין הטענה שלי שקירבה נוחה למקומות מסויימים [ולמרות שגם אני לא חסיד גדול של קניונים, הם בהחלט מהווים נוחיות מאד גדולה בחיים] קשורה לעובדה ש'איזה תושב ניו יורק, ברצלונה או לונדון ראה פעם קניון'? לגבי תחבורה ציבורית נוחה אני מסכים איתך, וזה בהחלט פרמטר חשוב ששכחתי לציין אותו. לדעתי האישית [ואני בטוח שהרבה יחלקו עליי] יחסית לשאר הארץ התחבורה הציבורית בת"א מאד נוחה.

למעלה