מגדל קרן 2 - ב"ש מואר

Amit Avigour

New member
ובאר שבע לא עיר מבוקשת, כי

כולם חושבים שהיא מסריחה, ושהיא סתם חור. וטוב שכך, ככה העיר תשאר כמו שהיא ולא תהפוך לתל אביב. אותו דבר על ירושלים.

Amit Avigour

New member
אתה גר שם?

אני גר ליד ואני שם לפחות פעמיים בשבוע. יש שם רק שכונה קטנה של מצוקה. שכונת התקוה הרבה יותר גדולה.

or568

New member
בתל אביב ובכלל במרכז-

יש אנשים סנובים מגעילים.

or568

New member
היית בבאר שבע?

לא! בבאר שבע אין הרבה ערסים בתל אביב יש הרבה יותר!

metrosexual

New member
ברור שהייתי בב''ש!

ואפיל ויומיים שלמים... שוב אני אומר ממבט ראשון אני לא מכיר את ב''ש! אבל להגיד אנשים בב''ש יותר איכותיים זה מצחיק!

or568

New member
זו הגזמה אבל גם בתל אביב אין אנשים

ובכל עיר בארץ ובעולם. בלי השוואות.

תוכון1

New member
אז תקרא כתבות בנושא ותבין שהעיר

מצויה עמוק עמוק בתוך משבר נדל"ן.

fireman

New member
בסכום כזה אין ספק שתוכל לקנות

דירה חדשה דנדשה מקבלן בבאר שבע במגדל מושקע (במגדלי קרן יש באמת סיכוי שתצטרך משכנתא קטנה) לחיות בבניין חדש ובבית חדש ומרווח מאוד. מה שנאמר ב"תיק סגור" זה משפט שהם הצטערו עליו אחר כך (המפיקים) כי התקשורת השפילה אותם על זה אחר כך ומראה עד כמה אנשים יכולים להיות צרי אופק ומנותקים מהמציאות, כמו שנאמר, הראו את בורותם. עם העצירה בנתב"ג אני אתמודד בכבוד. אל דאגה.

קובי לו

New member
למה בכלל נכנסת למריבות

המטופשות והילדותיות (במובן הרע של המלה ילדותי) עם הגולשים ההם ? כבוד זה לא הוסיף לא לך ולא לבאר שבע. להתווכח איתם זה כמו להתווכח עם הקיר. סליחה, הקיר לא עונה לך בחזרה ועוד תשובות דביליות נטולות שום קשר למציאות... אין מה להשוות בין באר שבע לת"א כי אלו שתי ערים שונות באופי, בגודל, במיקום הגיאוגרפי ובחתך הסוציו אקונומי של תושביה. אם כבר להשוות בין באר שבע לבין אשדוד או בין ת"א לבין חיפה. בסה"כ בב"ש איכות חיים כוללת יותר טובה, במונחים אובייקטיביים מת"א. פחות זיהום אויר פחות מקרי שוד ורצח פחות פקקים יותר מקומות חניה אוניברסיטה (יש בשתי הערים, או קיי) מחירי נדל"ן יותר זולים ככה שעל אותו סכום כסף אתה גר בבית מרווח יותר יש רכבת לת"א, בת"א אין רכבת לת"א (טוב, זה בצחוק, ברור) במקרה של מלחמה רצינית פחות סיכון להפגע מטיל סורי או אירני מחירי חוגים לילדים יותר זולים מאשר במרכז מחירי רופאים מומחים ופסיכולוגים יותר זולים מאשר במרכז פחות סנוביזם ופלצנות באויר חסרונות : פחות מקומות תעסוקה שכר ממוצע יותר נמוך על אותה משרה בגלל שאין הרבה אלטרנטיבות לעובד (אגב גם בצפון הרחוק זה ככה. במרכז השכר הכי גבוה) פחות תיאטראות פחות בתי קולנוע פחות פאבים פחות מסעדות יותר רחוקה מהערים הגדולות האחרות (י-ם, חיפה) יותר גניבות רכב בגלל הקרבה לבדואים רחוקה יותר מנתב"ג בשיקלול היתרונות מול החסרונות, מי שלא לחוץ מאוד על לשבת כל יום בפאב אחר או בבית קפה אחר, סה"כ היתרונות של ב"ש על פני ת"א ובהורדת החסרונות של ב"ש מול ת"א, המאזן יוצא חיובי לטובת ב"ש.

fireman

New member
לא הרבה פעמים יוצא לי להסכים איתך

אבל הפעם אני מסכים.

למעלה